به گزارش ایسنا، پس از پیگیری جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی در سالهای گذشته برای ایجاد قرارداد بین راهنما و دفاتر خدمات مسافرتی، سرانجام در بهار سال ١٣٩٦ در نشستی با معاون وقت سازمان گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بخشنامه ای در این باره به تاریخ ۲۵ / ۳ / ۱۳۹۶ به اداره کل، استان ها و دفاتر خدمات سیاحتی و جهانگردی ارسال شد که براساس آن، استانداردسازی و ضرورت ساماندهی امنیت و هویت شغلی راهنمایان برای رونق سفرهای داخلی و خارجی و نظارت بیش از پیش بر روند طراحی، بازاریابی، فروش و اجرای تورهای گردشگری و همچنین نظارت مستمر بر کیفیت ارایه خدمات بر دفاتر خدمات سیاحتی و جهانگردی، راهنمایان گردشگردی، مراکز اقامتی و پذیرایی در دستور کار اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری قرار گرفته و تاکید بر پیگیری جدی شده است.
براساس اعلام جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، در بند ٤ این بخشنامه بر ضرورت استفاده از راهنمایان مجاز در همه گشت ها و انعقاد قرارداد کاری شفاف با راهنمایان و توجه به پوشش بیمه ای آنان در طول سفر تاکید شده است و از این پس مجریان تور موظف به بستن قرارداد با بیمه با راهنما هستند تا حقوق طرفیت قابلیت دفاع داشته باشد.
جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی پیش از ابلاغ این بخشنامه، با جامعه تورگردانان ایران که ورود بیشتر گردشگران خارجی به کشور از طریق آن ها صورت می گیرد، تفاهم کرد تا بستن قرارداد با راهنماهای تورهای ورودی الزامی شود.
رییس هیات مدیره جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی همچنین اعلام کرده است؛ برای داشتن قرارداد تورهای خروجی و داخلی با آقای کرمانی ـ رییس هییت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران ـ مذاکراتی شده است.
انتهای پیام
بستن قرارداد با راهنماهای گردشگری اجباری شد
براساس بخشنامه ابلاغی معاونت گردشگری کشور، «تمام دفاتر خدمات مسافرتی، تورگردان و تورهای گردشگری در صورت استفاده از راهنمای مجاز در گشتها و تورهای ورودی، خروجی و داخلی باید با راهنمای گردشگری، قرارداد با بیمه سفر منعقد کنند.»
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۳۹۶-۰۵-۰۴ ۱۵:۵۲
ایسنا که در حوزه گردشگری معلوم الحال است. معاونت گردشگری ممالک محروسه ایران و مدیرانش چیزی بیش از یک شدیدا متوسط الحال نیستند. این قرارداد، با بهبود مفاد آن ، خود اقدامی بسیار صحیح می باشد ولیکن بدانیم که اول راه است و حتی در آستانه نیز نایستاده ایم. بی گمان بایستی بر رتبه بندی، ارتقأ کیفیت و توجه ویژه به امور راهنمایان که از ارکان توسعه "پایدار" گردشگری هستند اراده کنیم. دوستان، خسته نباشید. خداقوت
نظرات