به گزارش ایسنا، کارگاه تجاریسازی نوآوری (استراتژیها، مدلها و رویکردها) به همت سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان (ستفا) و با حضور مدرسان دانشگاه پوترا از روز یکشنبه، 11 تیرماه در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه دارد.
از اهداف برگزاری دوره تجاریسازی نوآوری میتوان به تربیت نیروی متخصص و کارآزموده در حوزه تجاریسازی، ارتقای سطح دانش و توانمندی مورد نیاز افراد فعال در حوزه تجاریسازی از جمله مدیران و کارشناسان شرکتهای دانشبنیان، توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای سطح مهارت و تخصص مدیران و کارشناسان شاغل در پارکها و مراکز رشد علم و فناوری، افزایش اثربخشی مراکز رشد و واحدهای فناور جهاد دانشگاهی، بهسازی عملکرد مدیران مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری و استفاده از تجارب بینالمللی در حوزه تجاریسازی اشاره کرد.
مدرس روز اول کارگاه، دکتر فرزاد حجازی مسؤول نوآوری دانشگاه فنی مهندسی دانشگاه پوترا (UPM) کشور مالزی بود که کارگاه را با شرح مختصری از فعالیتهای دانشگاه پوترا، آغاز کرد و به معرفی اساتید دوره پرداخت.
مفاهیم و تعاریف نوآوری، ترسیم برنامه کاری یک اکوسیستم موفق نوآوری، چشم انداز نوآوری و تجاری سازی، توانمندسازها و بازیگران اصلی از مباحثی بودند که در روز اول کارگاه مطرح شدند. این کارگاه به صورت تئوری و عملی برگزار شد و فراگیران در مباحث حضور فعال داشتند.
دکتر فرزاد حجازی، مسؤول نوآوری دانشگاه فنی مهندسی دانشگاه پوترا، دکتر سمسیلا، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه پوترا، پروفسور صالح جعفر، رئیس سابق دانشگاه پوترا، دکتر وان، مدیر شبکه نوآوری دانشگاه پوترا، مدرسان دوره تجاریسازی نوآوری هستند.
در این دوره که تا ۱۳ تیرماه در محل دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود، ۸۰ نفر از مدیران و کارشناسان مراکز رشد، پارکها، پژوهشکدهها، رؤسای جهاد دانشگاهی، اساتید و دانشجویان شرکت دارند.
به تمامی شرکت کنندگان در این دوره که به مدت ۲۴ ساعت و به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار میشود، گواهینامه مشترک دانشگاه پوترا و جهاد دانشگاهی اعطا میشود.
انتهای پیام
نظرات