به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی عصر روز جمعه (۲۶ خرداد ماه) در مراسم اختتامیه بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن با اشاره به سخنان امام علی (ع) در خطبه ۱۷۶ نهج البلاغه که در مورد قرآن است، اظهار کرد: حضرت میفرمایند هیچ ثروتی قبل از قرآن نیست و هیچ ثروتی هم بالاتر از قرآن نیست. کسی که با قرآن مانوس باشد، هرگز محتاج نخواهد شد. حضرت در جای دیگر میفرمایند: از قرآن برای درمان دردهایتان بهره ببرید.
وی گفت: کفر، نفاق و گمراهی و ذلالت چهار دردی است که جامعه امروز را فرا گرفته است و با روی آوردن به قرآن میشود آن را درمان کرد. در جامعه قرآنی ما وقتی نگاه میکنیم بیشترین احترام را برای قرآن قائل هستند ولی متاسفانه از ظواهر قرآنی عبور نمیکنیم تا به باطن قرآن برسیم و دردها را از این طریق درمان کنیم و جامعه را به قرآن و پاکی آن دعوت نمیکنیم؛ در حالی که رسالت پیامبران این بود که مفاهیم قرآنی در جامعه پیاده شود.
دبیر بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن ادامه داد: ربع قرن تجربه، دانش و هزاران ساعت مطالعه برای برپایی بیستوپنجمین دوره نمایشگاه پیش روی ما بود و از این طریق نمایشگاه قرآن به بهترین شکل ممکن برگزار شد. همدلی و همافزایی جامعه و به ویژه جامعه قرآنی سبب شد که یک کار بزرگ قرآنی را ارائه بدهیم. در برپایی این نمایشگاه هفتاد وزارتخانه و نهاد دولتی و غیردولتی به ما کمک کردند.
حشمتی در ادامه با اشاره به دستاوردهای بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: در این دوره از حوزه هنر برای انتقال مفاهیم قرآنی به جامعه استفاده بسیار زیادی شد. آثار مفهومی هنرهای تجسمی، فیلم و انیمیشن همگی جزو فعالیتهایی بود که سبب شد دستاوردهای نمایشگاه در حوزه مفاهیم قرآنی بیشتر باشد. ما در این دوره به تولید اپلیکیشنهای قرآنی و استفاده از نرمافزارهای روز بهره بیشتری بردیم.
وی ادامه داد: ۵۰ اثر سمعی و بصری در نمایشگاه قرآن رونمایی شد ونقش دولت در این دوره از نمایشگاه بینظیر بود. از رئیسجمهور و معاونان و وزیر ارشاد تشکر ویژهای داریم.
انتهای پیام
نظرات