• جمعه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96031206968
  • خبرنگار : 71468

پس از رای نیاوردن در انتخابات IWF

علی مرادی: در انتخابات فدراسیون جهانی برنده بودیم!/ دیدگاه ما با آیان متفاوت است

علی مرادی: در انتخابات فدراسیون جهانی برنده بودیم!/ دیدگاه ما با آیان متفاوت است

رییس فدراسیون وزنه برداری ایران معتقد است در انتخابات IWF برنده بوده اند. او همچنین دلیل حضور نداشتن در تیم تاماش آیان و نگرانی هایی که در مورد آینده وزنه برداری ایران وجوددارد را پاسخ داد.

علی مرادی در گفتگو با ایسنا درباره ی انتخابات فدراسیون جهانی وزنه برداری و اینکه ایران نتوانست در پست های کلیدی صاحب کرسی شود، بیان کرد: ابتدا باید از معاون اول رییس جمهور، آقای ظریف و دستگاه دیپلماسی ایران،  وزیر ورزش  و رییس کمیته ملی المپیک برای تلاش هایی که داشتند، تشکر کنم . طبیعی است انتخابات که انجام می شود تعدادی صاحب کرسی می شوند و تعدادی هم نمی توانند رای لازم را کسب کنند.

او ادامه داد: در این انتخابات نزدیک به 40-50درصد به ما اعتماد کردند و این موفقیتی برای وزنه برداری ماست. 60درصدی هم که رای آوردند  پیکره فدراسیون جهانی در اختیارشان است و ما هم نظاره گر هستیم که وضعیت فدراسیون بین المللی ان شاءالله بهتر شود.  اعتقاد داشتیم می توانستیم بهتر کمک کنیم اما به هر حال تصمیم این گونه گرفته شد. البته برخی ها می گفتند انتخابات مهندسی شده بوده که ما اعتقادی به این مسئله نداریم  و چون  کمیته بین المللی المپیک انتخابات را تایید کرد ما هم احترام می گذاریم  و آن را تایید می کنیم ودر جهت حمایت هر چه بیشتر، تعاملاتمان را بیشتر خواهیم کرد. اکنون محسن بیرانوند در کمیته خوبی مانند تحقیقات و مربیان رای آورد که حضورش در آنجا بیان کننده اهداف و برنامه های فدراسیون وزنه برداری ایران است.

دلیل مرادی برای نبودن کنار تاماش آیان در انتخابات IWF

رییس فدراسیون وزنه برداری ایران در پاسخ به این پرسش که چرا ترجیح نداد در تیم تاماش آیان بماند تا ایران صاحب کرسی شود، تصریح کرد: بالاخره دیدگاه ها متفاوت است. ما بر مبنای اعتقادمان حرکت می کنیم. اعتقادم بر این است که وزنه برداری دنیا نیاز به تحول دارد. الان هم اگر آن گروه 60 درصدی که فدراسیون جهانی در اختیارش است ، اشتباهی انجام دهد تمام قد مقصر است.

او ادامه داد: دراین انتخابات 25 کشور بودند که نقش تعیین کننده ای داشتند وتکلیف 20درصد آرا را مشخص می کردند. این کشورها در یک لحظه خاص بنا بر دلایلی تصمیم خاصی گرفتند که این دلایل می تواند منابع مالی یا وعده و وعید باشد. با این حال من به گروه 60 درصدی که برنده انتخابات بود تبریک می گویم.

کناره گیری  ها براساس تصمیم خرد جمعی بود

مرادی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا از حضور در انتخابات همه پست ها به جز نواب رییسی انصراف داد، تاکید کرد: این تصمیم خرد جمعی بود که به آن عمل شد. بر خلاف آنچه دیگران فکر می کنند به نظرم ما در این انتخابات پیروز بودیم. همین که 40-50درصد کشورها به ما رای دادند یعنی تفکرات ما را قبول دارند. ما هم به گروه 60 درصدی تبریک می گوییم و  تعاملاتمان را بیشتر خواهیم کرد.

بعضی لیدرهای گروه 60 درصدی عاقل تر  از این هستند کار خاصی در مورد ایران انجام دهند

مرادی در مورد نگرانی هایی که در ارتباط با قرار گرفتنش در جبهه مخالف آیان و عکس العمل رییس فدراسیون جهانی  نسبت به این اتفاق وجود دارد، گفت: اولا ایران با لطف خدا در هر مسیری وارد می شود. از طرف  دیگر بارها لیدر گروه 60 درصدی عنوان کرده وزنه برداری جهان بدون وزنه برداری ایران بی معنی است. تعداد محدودی از لیدر های گروه 60 درصدی عاقل‌تر از این هستند چرا که به خودشان آسیب می زنند و به ضرر مجموعه فدراسیون جهانی خواهد بود. بنابراین حرفهایی که مطرح می شود وزنه برداری ایران آسیب می بیند تحلیل های ضعیفی است.

او افزود: ما اعتقاد داریم که وزنه برداری جهان نیاز به تحول دارد و اصلاحات باید صورت گیرد و وزنه برداری دنیا وحدت رویه بهتری لازم دارد.  وزنه برداری ایران راهش را شناخته و ما مانند قبل انتقادهای خود را با حفظ احترام مطرح می کنیم  و البته تعاملات خود را هم بیشتر از گذشته خواهیم کرد.

دبیرکل شدن جلود چه اشکالی دارد؟

رییس فدراسیون وزنه برداری ایران در واکنش به اینکه محمد جلود عراقی که روزی زیر دست او بوده اکنون دبیرکل فدراسیون جهانی وزنه بردری شده است، بیان کرد: چه اشکالی دارد. باید از تجربیات استفاده کرد. من به او و آیان هم تبریک گفتم. در کل این انتخابات نشان داد شرایط نسبت به گذشته پیچیده تر شده است. بعد از انتخابات از همان گروه 60 درصدی آمدند و با ما صحبت کردند. آنها هم نگران آینده هستند. به هر حال ما تلاش می کنیم تعاملاتمان را بیشتر کنیم. البته ما در این انتخابات ما با رسانه های بین المللی آشنا شدیم که تجربه بسیار بزرگی بود و از این پس صدای ما در دنیا شنیده می شود.

ورزشکاران اواخر ماه رمضان به اردو می آیند

مرادی در مورد مشخص کردن وضعیت تیم ملی  و بر آورده کرن خواسته ها جهت آغاز مجدد اردوی تیم ملی گفت: انتخابات دیگر تمام شده  و باید فراموش شود و تجربه ای برای آینده شد. کارهای ما طبق برنامه گذشته جلو می رود. مدتی صبر کردیم تا دوستان در ماه رمضان به فرایض دینی خود بپردازند و تقریبا از اواخر ماه رمضان ورزشکاران به اردو می آیند. در این مدت هم کارهایی که باید انجام گیرد را شورای عالی فنی پیگیری می‌کند و اقدامات لازم به عمل می آید.

او ادامه داد: ما مسابقات وزنه برداری قهرمانی جوانان را پیش رو داریم  و باید از عنوان قهرمانی خود در سال گذشته دفاع کنیم. در این میان انتظار من این است کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در بحث عملیاتی کار که داریم از حالت گلخانه ای کم کم خارج می شویم، حمایت بیشتری از ما کنند.  

پدرانه و صبورانه مشکل رستمی و مرادی را حل می کنیم

مرادی در پاسخ به این پرسش که مشکلات سهراب مرادی  و کیانوش رستمی حل خواهد شد تا در مرحله جدید اردوی تیم ملی شاهد حضور آنها باشیم، تصریح کرد: این موضوعات باید عمیق تر بررسی شود. مطمئن باشید صبورانه  و پدرانه موارد را پیگیری می کنیم و در جهت رفع مشکلات این عزیزان هم در حد توان فدراسیون تلا ش می کنیم. این مسائل هم ان شاءالله حل می شود.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۵ ۰۰:۲۸

به نظر بنده سیاست آقای مرادی اشتباه بود و ایشان که از قبل مشخص بود رایی نمی آورد می بایست در کنار دکتر آیان می ماند تا حداقل این گونه کرسیی نصیب ایران شود، حال از کل نفرات ایران همه جز آقای بیرانوند که در کمیته مربیان 1 کرسی بدست آورد شکست خورده و کرسی قابل اهمیتی هم علیرغم آن همه سر و صدا نصیب ایران نشد