به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، آیان 78 ساله از سوی 6 نامزد دیگر ریاست فدراسیون جهانی وزنه برداری به چالش کشیده شد. رقیبان آیان به مشکلاتی در زمان ریاست او اشاره کردند که بیشتر درباره شفاف نبودن کار فدراسیون و نیاز به تغییرات بوده است.
علی مرادی، نامزد ایرانی ریاست فدراسیون در این باره گفت: IWF در طی 100 سال در حال حاضر در بیشترین بحران قرار دارد.
آیان در سالهای 1976 دبیرکل IWF شد و در سال 2000 ریاست فدراسیون جهانی را گرفت. او قصد دارد که برای پنجمین بار به ریاست همین فدراسیون برسد.
آیان در سال 2013 بعد از شکست دادن آنتونیو ارسو رقیب ایتالیایی خود اعلام کرده بود که دیگر قصد ندارد نامزد ریاست فدراسیون شود. اما بسیاری چیزها از آن زمان تغییر کرده است.
آیان در این باره گفت: من نامزدی خود را ثبت کردم زیرا میخواهم همچنان به فدراسیون جهانی و ورزش وزنهبرداری خدمت کنم. من ایدهها و برنامههای بسیاری دارم که میخواهم به آنها تحقق ببخشم.
در 4 سال ا خیر ورزش وزنهبرداری سالهای خوبی را سپری نکردهاند و چهره خوبی را از خود نشان نداده است. قرار است که در جلسه IOC در ماه سپتامبر درباره آینده ورزش وزنهبرداری در برنامه المپیک صحبت شود.
نیمی از 98 نمونههای دوپینگ مثبت از آزمایش دوباره نمونههای المپیک 2008 و 2012 به ورزش وزنهبرداری تعلق داشته است.
اورسو در انتقادات خود به فدراسیون جهانی اعلام کرده بود که قصد دارد مسئولیت دوپینگها را به آژانس جهانی ضد دوپینگ واگذار کند.
او مدت زمان حضور آیان در فدراسیون جهانی وزنهبرداری را با حضور سپ بلاتر در فیفا مقایسه کرده است.
به گزارش ایسنا، علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری در حالی به صراحت از تاماش آیان انتقاد کرده است که در انتخابات فدراسیون جهانی در جبهه مخالف او قرار دارد . اکنون روز سه شنبه مشخص می شود که تیم آیان دوباره موفق به گرفتن کرسی ها در فدراسیون جهانی می شوند یا خیر. هم چنین در صورت پیروزی آیان باید دید انتقاد ها از او چه تبعاتی برای وزنه برداری ایران دارد.
انتهای پیام
نظرات