• سه‌شنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96030905056
  • خبرنگار : 71468

ائتلاف اشتباه رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ایران در انتخابات IWF

شکست بزرگ "علی مرادی و شرکا" در انتخابات فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

شکست بزرگ "علی مرادی و شرکا" در انتخابات فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

رییس فدراسیون وزنه برداری ایران با انتخاب اشتباه و قرار گرفتن در تیم مخالف تاماش آیان در انتخابات فدراسیون جهانی وزنه برداری و انتقاد از او، ضمن اینکه نشان داد در ائتلاف کردن با کاندیداهای ریاست دچار اشتباه بزرگی شده، نگرانی هایی را برای آینده وزنه‌برداری ایران نیز رقم زد.

به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون جهانی وزنه برداری برگزار شد و رئیس فدراسیون ایران نتوانست صاحب هیچ کدام از کرسی های بین‌المللی شود. البته نتیجه این انتخابات حساس و سرنوشت ساز برای فدراسیون ایران بسیار نگران کننده بود. تاماش آیان 78 ساله دوباره توانست ریاست فدراسیون جهانی وزنه برداری را بر عهده بگیرد. وقتی هم که تاماش آیان انتخاب شد مطابق انتظار در بقیه پست ها کسانی که در تیم خودش بودند، گنجانده شدند و رای آوردند.

در این میان علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری ایران که برای پست های ریاست، دبیرکلی، نایب رییسی اول، نواب رییس و هیات رییسه کاندیدا شده بود از چهار پست ریاست، دبیرکلی و نایب رییسی اول و هیئت رئیسه انصراف داد و در انتخابات نواب رئیس هم نتوانست رای بیاورد تا شکست خورده بزرگ این انتخابات باشد.

کسب کرسی بین المللی آن هم در رشته ای مانند وزنه برداری که ایران در المپیک و جهان صاحب مدال است ، اتفاق بسیار خوبی محسوب می شد اما به شرطی که تمام معادلات برای رسیدن به کرسی درست چیده شود. در این انتخابات چیزی که بیش از همه به چشم آمد، اشتباه علی مرادی و مشاورانش در  قرار گرفتن در تیم آنتونی اورسو ایتالیایی بود.

با وجود اینکه اورسو رای نسبتا خوبی در انتخابات آورد اما با توجه به حضور چندین ساله تاماش آیان در فدراسیون جهانی  و ارتباط هایی که با کشورهای مختلف دارد و تیمی که برای خود بسته بود از قبل می شد پیش‌بینی کرد که باز هم برنده از انتخابات بیرون بیاید و بقیه پست ها هم به افرادی واگذار شود که در تیم او بوده اند.

اما علی مرادی با انجام بزرگترین ریسک دوران کاری اش در جبهه مخالف آیان قرار گرفت و حتی قبل از انتخابات در گفتگو با رویترز مخالفتش با آیان را علنی کرد اما در نهایت جبهه مخالف آیان با شکست مواجه شد. مرادی از چندی قبل برای سفر به کشورها و رایزنی برای کسب کرسی هزینه نسبتا زیادی کرد و این در حالی بود که وزنه برداران تیم ملی از کمبود امکانات و نداشتن بودجه انتقاد می کردند.

اکنون نگرانی بزرگی که  اهالی وزنه برداری دارند برای بعد از انتخابات است. با توجه به انتقادهای صریح علی مرادی از تاماش آیان  و سیاست هایش و هم چنین قرار گرفتن در جبهه مخالف او، باید نگران تبعات احتمالی این اقدام رئیس فدراسیون ایران باشیم.  شخصیت تاماش آیان برای همه شناخته شده است و از این رو بعید نیست که انتقادهای علی مرادی و قرار گرفتن در جبهه مخالف او را بی جواب نگذارد. بدون شک هم آیان اگر بخواهد تصمیم نگران کننده ای بگیرد تبعات آن متوجه نه فقط شخص علی مرادی، که وزنه برداری  و وزنه برداران ایران می شود.

از طرفی نکته قابل تامل در این انتخابات این بود که محمد جلود عراقی که روزی زیر دست مرادی در کنفدراسیون آسیا کار می کرد به واسطه ارتباط خوبی که با آیان داشت اکنون به عنوان دبیرکل فدراسیون جهانی انتخاب شده  که قطعا اهالی وزنه برداری ایران بابت این انتخاب تاسف خواهند خورد. جلود همان فردی است که گفته می‌شد شکست بهداد سلیمی در المپیک کار او بوده است.

شاید اگر علی مردی مشاوران قوی تری را برای حضور درانتخابات  برگزیده بود، جدا از اینکه شاید ما هم  صاحب یک کرسی شده بوده بودیم، حداقل دیگر نگرانی بابت تبعات پس از انتخابات نداشتیم. از علی مرادی انتظار می رفت سیاست بهتری به خرج بدهد و اگر حاضر شده در جبهه مخالف آیان قرار گیرد حداقل دیگر به صراحت از او انتقاد نمی‌کرد تا وزنه برداری ایران از خشم آیان در امان بماند. باید منتظر ماند و دید که شکست علی مرادی و شرکای انتخاباتی‌اش چه تبعاتی را برای وزنه‌برداری و در نهایت ورزش ایران خواهد داشت.

نتایج انتخابات فدراسیون جهانی  وزنه برداری به شرح زیر است :

ریاست: تاماش آیان ( مجارستان)

دبیر کل: محمد جلود (عراق)

نایب رییس اول: اینتارات (تایلند)

نواب رییس: ارسلا پاپاندرا( آمریکا)، نیکو ولاد(رومانی)، جوزه کارلوس (پرو)، ژانات توسوپبکوف (قزاقستان)، پتر کرول  (چک)

هیات رییسه: کارولینا لوندال ( فنلاند) ،پیروس دیماس ( یونان ) بریندرا پراساد ( هند) ، ماکسیم آگاپیتوف ( روسیه ) ماخکادوف ( ازبکستان  ) محمد محگوب ( مصر)، لوییس زامبرانو ( اکوادور) و مایکل ایرانی ( بریتانیا )

کمیته فنی: چینن ( ژاپن )، الکساندر کورلوویچ ( بلاروس)، میلان میهایلوویچ ( صربستان)، عبداله ال جرمال ( یمن) ، براتینی ( چین) و الکس راندریا ماناریوا ( ماداگاسکار )

 کمیته تحقیقات: پیرس ( امریکا)، یانگ ( چین تایپه)، پاندو ( موریس) ،محسن بیرانوند (ایران)،  اوکادا ( ژاپن)، جونز ( استرالیا)، و ال هرابی ( عربستان )

کمیته پزشکی: دوگان ( ترکیه )، لاوالی ( آمریکا)، وارگاس ( دومینیکن)، لیسیمونی کامی ( تونگا)، تسیکوریس ( یونان ) ، ماریا روبیو ( اسپانیا) و کاخابریشویلی( گرجستان )

علی مرادی از حضور در پست های ریاست،  دبیر کلی، نایب رییسی اول و هیات رییسه انصراف داد و در نواب رییس هم رای نیاورد. داود باقری در پست کمیته پزشکی و علیرضا قریشی در پست کمیته فنی ناکام ماندند.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۰۹:۲۴

بابا از خدا بترسید چقدر از بنده خدا می ترسید. یدالله فوق ایدیهم

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۱:۳۶

ترس از خدا چه ربطی به نادانی و ... دارد؟

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۱:۰۲

این مرادی توهم زده یکی نیست به این بگه آخه تو با این بنیه فنی و مدیریتی میخای چیکار کنی