به گزارش ایسنا، این استاد بازنشسته گروه ارتباطات دانشگاه علامه، با گذر از 80 سالگی همچنان علاقمند و پرتلاش در دیدار با دانشجویان ارتباطات، مداوم بر اهمیت این علم تاکید دارد و از «ارتباطات» به عنوان یکی از علوم برتر علوم انسانی یاد میکند.
دکتر سمیعی با وجود کهنسالی، هر روز به پیادهروی میرود و رفتن به کافه از برنامههای روزانه این استاد بازنشسته است.
وی «علوم کشورداری» را تا مقطع دکتری در دانشگاه «کارل فرانس» اتریش گذراند. او جزو نخستین اعضا هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و از نخستین اساتید همکار دکتر معتمدنژاد در دانشکده علوم ارتباطات است؛ «فلسفه سیاسی ارتباطات» جزو کرسیهای درسی استاد سمیعی برای دانشجویان علوم ارتباطات و روابط بینالملل بوده است.
دکتر سمیعی که از پیشگامان علم ارتباطات در ایران است، علاقه زیادی به مکاتب انتقادی به خصوص مکتب فرانکفورت دارد؛ او به واسطه ادامه تحصیل در آلمان، جزو نخبگانی بوده که در جنبشهای دانشجویی آلمان در سال 1968 حضور داشته و حتی همراه با دانشجویان آلمانی بازداشت شده است. او خاطرات زندهای از این جریان اعتراضی جهانی دارد که این روزها دانشجویان در کتابهای تاریخ آن را میخوانند.
دکتر سمیعی جزو انگشتشمار استادانی است که بر «تحلیل گفتمان» و «تحلیل گفتمان انتقادی» اشراف دارد و تاکید میکند: «تحلیل گفتمان انتقادی»، شاخه علمی بین رشتهای است که کاربرد زبان و سیاست را بررسی میکند و اهالی علوم ارتباطات بهترین افراد برای به کارگیری این علم هستند.
دکتر علی سمیعی که متولد دوم اردیبهشت ماه ۱۳۱۴است، پس از اخذ مدرک دکتری در سال ۱۳۵۵به ایران بازگشت و در مدرسه خدمات گردشگری مشغول به تدریس شد. بعدها، دانشگاه علامه از تجمیع این مدرسه و دیگر حوزهها تاسیس شد و استاد تا سال 1382 در این دانشگاه و تا چندی پیش همچنان در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد مشغول به تدریس بود.
انتهای پیام
نظرات