به گزارش ایسنا، برنامه توسعه ملل متحد در بررسی خود به ارزیابی هزینه اقتصادی و اجتماعی ویروس زیکا در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ پرداخته و اعلام کرده است که طی این دو سال در مجموع مبلغی حدود هفت تا ۱۸ میلیارد دلار در این خصوص هزینه شده است.
در این گزارش نتیجه گیری شده است که همه گیر شدن ویروس زیکا تاثیرات بلندمدت و کوتاه مدت حائز اهمیتی بر حوزه اقتصادی و اجتماعی در آمریکا داشته و دارد.
به گفته کارشناسان، علاوه بر تاثیر شیوع ویروس زیکا بر بروز خسارتهایی برای تولید ناخالص داخلی و اقتصادهای وابسته به صنعت گردشگری و وارد آوردن فشار بر سیستم سلامت، پیامدهای طولانی مدت آن نیز میتواند چندین دهه توسعه اجتماعی را نادیده بگیرد و پیشرفتها در جهت اهداف توسعه پایدار را کند سازد.
به گزارش سایت برنامه توسعه ملل متحد، در این گزارش آمده است شیوع ویروس زیکا این موضوع را خاطر نشان کرد که تمامی کشورها و مردم در برابر بیماریهای عفونی نوظهور آسیب پذیر هستند و بیماری که در ابتدا بر جمعیت مردم فقیر تاثیر میگذارد میتواند تاثیرات گسترده اقتصادی و اجتماعی بر مجموع جوامع، مناطق و کشورها داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات