• دوشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95111107699
  • خبرنگار : 71191

پیشنهاد میراث تهران برای ایجاد موزه آتش‌نشانی

پیشنهاد میراث تهران برای ایجاد موزه آتش‌نشانی

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان تهران آمادگی دارد تا حمایت‌های فنی و اداری را از تاسیس موزه آتش‌نشانی انجام دهد.

به گزارش ایسنا، رجبعلی خسروآبادی پیشنهاد داد: لباس‌ها و تجهیزات آتش‌نشانان ایثارگر، لوگوی فلزی ساختمان که تاریخ ساخت آن را نشان می‌داد و از قضا سالم از زیر آوار درآمد و حتی گاوصندوق‌های  سوخته و بخشی از شبکه فلزی پنجره‌های این ساختمان 54 ساله می‌تواند در محلی با عنوان موزه آتش‌نشانی نگهداری شوند.

او با بیان این‌که ایجاد این موزه باعث می‌شود تا رشادت‌های آتش‌نشانان فداکار ما هیچ‌وقت فراموش نشوند، بیان کرد: میراث فرهنگی تهران آمادگی دارد تا حمایت فنی و اداری را از تاسیس چنین موزه‌ای داشته باشد. همچنین میراث فرهنگی استان تهران با ارسال نامه‌ای به شماره 10614/126/952 به معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، آمادگی خود را برای حمایت فنی و اداری از تاسیس موزه آتش نشانی اعلام کرده است.

وی ادامه داد: مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای آتش‌نشان با حضور گسترده شهروندان و مسئولان هرچه با شکوه انجام شد، اما آنچه از حادثه پلاسکو در حافظه پایتخت ماندگار شد فرهنگ و روحیه ایثار و شهامت بود، روحیه‌ای که وجودش در  جامعه حس آرامش و امنیت را به شهروندان خواهد داد و نشان می‌دهد افرادی هستند تا جان خود را فدای آسایش و امنیت آنها کنند.

خسروآبادی افزود: از امروز وظیفه همه نهادهای فرهنگی شهر از جمله اداره کل میراث فرهنگی استان تهران است تا بر اساس رسالت ذاتی خود از میراث معنوی صیانت کنند که خاطره جمعی مردم کشور از حادثه پلاسکو را تا ابد زنده نگه دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران بیان کرد: هویت، روح شهری است که جامعه بدون آن حیات نخواهد داشت و فداکاری آتش‌نشانان در حادثه پلاسکو بخشی از هویت تهران بود که حفظ آن برای تاریخ پایتخت لازم و ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۰۲:۳۶

شما را بخدا من یکی از بچه مالک های قدیمی بازار اراک هستم . هر کس هر مغازه ای دارد برای مثال یک متری حتی ، شبانه دومتر بیشتر هم میشود من خودم سه سالهِ با مدرک وسند که در کاروانسرای من چنین کار ها میشود مستاجر سرقفلی دار با هماهنگیه سازمان اراک بخود اجازه میدهد حق راه عقب مغازه اش بسازد . یا دیوار یک مترو هفتاد سانت را بخواباند و دیوار سی وپنج سانتی جای آن بزند تا حجره اش بزرگ تر گرددیا ایوان پنج ونیم در یک مترو چهل را با آهن وحلبی جوش داده بر روی مغازه اش انداخته به چه کس باید گفت میراث فرهنگی اراک از وقتی رئیس سابق ش جناب آقای مهندس رحم دل رفتند بازار را دیگر صاحبی ندارد و هر کس بخواهد هر کار میکند درود بر شرف شما اگر کاری بکنید. روشن