دکتر افشین قنبری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: یکی از اساسیترین نیازهای ایثارگران درمان است و بنیاد شهید سالانه سرانه درمانی برای اختصاص به این بخش مشخص میکند.
وی اظهار کرد:کمیسیونهای پزشکی بنیاد شهید برای رسیدگی به تقاضای کمیسیون پزشکی تعیین درصد جانبازان در زمانهای مشخص شده جلسات کارشناسی برگزار میکند و افرادی که بناست به عنوان جانباز و ایثارگر تحت پوشش بنیاد شهید قرار بگیرند باید مدارکی مانند صورت سانحه و مدارک بالینی را ارائه دهند چرا که این دو رکن اساسی برای تشکیل پرونده است.
قنبری با اشاره به اینکه تعدادی از ایثارگران لرستانی برای درمان نیاز به ویزیت در منزل دارند، اضافه کرد: 200 جانباز لرستانی و 400 نفر از والدین شهدا به ویزیت در منزل نیاز دارند. در حال حاضر تنها هفت پزشک با بنیاد شهید در بحث ویزیت در منزل ایثارگران و والدین شهدا با بنیاد شهید استان همکاری میکنند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح وزارت بهداشت و جذب پزشکان در دانشگاهها،همکاری پزشکان با بنیاد شهید در بحث ویزیت در منزل ایثارگران کم شده است و ما در این بخش با مشکل مواجه هستیم.
قنبری یادآور شد: چند پزشک برای همکاری با بنیاد شهید استان برای ویزیت جانبازان و والدین شهدای لرستان اعلام همکاری کردهاند و امیدواریم تا پایان مهر ماه بتوانیم با آنها قرارداد ببندیم.بنیاد شهید لرستان برای انجام ویزیتهای ایثارگران دچار بیماریهای صعبالعلاج در منزل از پزشکان استان دعوت به همکاری میکند.
انتهای پیام
نظرات