• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95061510074
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

سردار حق‌طلب:زنده نگه داشتن یاد شهدا کانون وحدت همه جناح‌ها و گروه‌ها است

سردار حق‌طلب:زنده نگه داشتن یاد شهدا کانون وحدت همه جناح‌ها و گروه‌ها است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: برگزاری کنگره شهدا فرصتی برای ادای دین به شهیدان است.

به گزارش ایسنا، سردار احمد حق‌طلب در جلسه شورای سیاستگذاری کنگره 3000 شهید استان افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کانون وحدت همه جناح‌ها و گروه‌هاست.

محمد رضا صالحی استاندار خراسان‌شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی توجه جدی تری به برگزاری بهتر اجلاس 3000 شهید استان داشته باشند و در مسیر صحیح برگزاری اجلاس سه هزار شهید استان قدم بردارند.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها، شوراها و فرمانداران شهرستان‌ها در بحث فضاسازی تبلیغاتی به خصوص ورودی و خروجی شهرستان‌ها به ویژه بجنورد اقدامات جدی تری را انجام دهند. برای برنامه‌های مصوب شورا نیز از محل بودجه فرهنگی سازمان‌ها، تامین اعتبار شود البته دستگاه‌های دولتی، عمومی غیردولتی و بخش خصوصی نیز در بخش امکانات نیز کمک و مشارکت داشته باشند.

صالحی با تاکید بر اینکه باید در راستای زنده نگه داشتن خاطره شهدا حرکت کنیم، افزود: باید بدانیم که شهدا به هیچ عنوان نیاز به برگزاری چنین کنگره‌هایی را ندارند بلکه جامعه ما نیازمند برگزاری چنین اجلاس‌هایی هست ضمن اینکه باید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قدم برداریم تا بتوانیم جامعه را به سوی نور و موفقیت هدایت کنیم.

صالحی همچنین تهیه شناسنامه ایثار و آلبوم شهدا را کار خوب و شایسته‌ای دانست.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم کمیته‌های این شورا با قوت بیشتری در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به کار خود ادامه دهند تا شاهد برگزاری باشکوه‌تر این اجلاس باشیم و بتوانیم در ادامه کار، فضای استان را با یاد شهدا معطر کرده و قدم برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha