• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95061006515
  • خبرنگار : 71451

شناسایی 700 نخبه ایثارگر در اصفهان

شناسایی 700 نخبه ایثارگر در اصفهان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: مهم‌ترین وظیفه نخبگان ایثارگر این است که به توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه و انتقال آن به نسل‌های بعدی را انجام دهد.

به گزارش ایسنا، داریوش وکیلی در دومین گردهمایی نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان اصفهان گفت: استان اصفهان با دارا بودن بیش از 23 هزار و 500 شهید، 48 هزار و 500 جانباز و 3650 آزاده نزدیک به 10 درصد جامعه ایثارگری کشور را به خود اختصاص داده و همواره ایثار و شهادت مردم این دیار زبان‌زد خاص و عام بوده است.

وی افزود: از بین ایثارگران استان اصفهان تا کنون 700 نفر براساس آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بنیاد به عنوان نخبه علمی و هنری شناسایی شده‌اند که 186 نفر از آن‌ها دارای دکترای تخصصی، 65 نفر عضو هیئت علمی، 298 نفر دارای مدارک کارشناسی ارشد، 36 نفر دکترای عمومی، 173 نفر مولف و نویسنده کتاب، 17 نفر علوم حوزوی و دینی و 70 نفر دارای مدرک کارشناسی و هنری هستند که در اکثر زمینه‌های مختلف علمی شامل رشته‌های پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی و هنری مشغول خدمت به جامعه اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: نخبگان شناسایی شده در اصفهان شامل 169 فرزند معظم شهدا، 125 جانباز 25 تا 70 درصد، 64 فرزند جانباز و 21 همسر جانباز هستند که بعضا در حال تدریس و یا در حال خدمت به عنوان مدیران ارشد و میانی هستند و این توانایی و ظرفیت را دارند که بتوانند در مدیریت امروز و فردای جمهوری اسلامی نقش‌آفرینی کنند.

وی ادامه داد: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر انتظار دارد در مهم‌ترین وظیفه خود که همان توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه و انتقال آن به نسل‌های بعدی است آن را یاری و مساعدت کنند و با ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود در جهت دستیابی به اهداف و آرمان‌های بلند و کریمانه حضرت امام(ره) و عمل به فرامین مقام معظم رهبری با خدمت‌گزاران خود همراه و همگام شوند.

وکیلی خاطرنشان کرد: این گردهمایی مقدمه‌ای است بر فعالیت‌های آتی که برای نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر برنامه‌ریزی و در حال اجراست که ایجاد تشکل‌های صنفی و گروه‌های تخصصی علمی با حضور ایثارگران، برگزاری دوره‌های پیشرفته مدیریت فردا و استفاده از توان فکری و علمی نخبگان در برنامه‌های بنیاد به ویژه در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است.

وی گفت: حمایت‌های مادی و معنوی بر اساس ضوابط و چارچوب‌های تدوین شده از بنیاد مرکز همکاری و تعامل با بنیاد ملی نخبگان در جهت معرفی ایثارگران واجد شرایط برگزاری همایش‌های تخصصی با موضوعات مرتبط و مبتلابه جانبازان و ایثارگران، دریافت مقاله‌های تخصصی و چاپ کتاب در این زمینه شناساندن و معرفی نخبگان شاهد و ایثارگر به مردم از طریق رسانه‌های گروهی از جمله اقداماتی است که با همکاری نخبگان عملی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha