به گزارش ایسنا، مدیرحوزه علمیه همدان دوشنبه (21 تیرماه) در دیدار با بانوان نخبه استان، با بیان اینکه اگر به وصیتنامه شهدا مراجعه کنیم، اکثر آنها به رعایت حجاب و عفاف و تبعیت از ولایت فقیه تاکید داشتهاند، عنوان کرد: باید به حال غربت قرآن در بُعد حجاب در ممکلت انقلاب اسلامی ایران که مدعی اصول ارزشهای پذیرفته شده است، گریست.
وی با بیان اینکه 250 هزار شهید با ایجاد دریایی از خون خود حجاب و عفاف را حفظ کردند، اظهار کرد: در زمانیکه همه وابستهی دنیا بودند و ظلم، ستم و جنایت زیاد شده بود، این شهدا بودند که برای دین اسلام خون دادند.
مدیرحوزه علمیه همدان، دین را یکی از ارزشهای انقلاب و اسلام عنوان کرد و افزود: حجاب و عفاف نیز یکی از ارزشهای مهم است که باید برای حفظ آن تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه این مملکت، مملکت اسلامی در بُعد حجاب است، تصریح کرد: افرادی هستند که در شبهای قدر قرآن روی سر میگیرند و از خدا درخواست بخشش میکنند، اما پس از اتمام این روزها به حالت قبلی خود بازمیگردند.
وی با بیان اینکه در روز حجاب و عفاف پدران، افراد متدین و دلسوختهها در مشهد مقدس برای آیات حجاب و عفاف خون دادند، گفت: خانمهای زیادی برای اینکه حجاب خود را برندارند در خانهها ماندند و مردند.
باید به حال حجاب و عفاف گریست
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری روز حجاب و عفاف را تسلیت گفت و تاکید کرد: باید به حال حجاب و عفاف گریست، چرا که کار از تذکر دادن هم گذشته است.
مدیر حوزه علمیه همدان با بیان اینکه "دولتی که همه اختیارات مملکت در دست اوست چرا نباید مساله حجاب و عفاف را در برنامههای قطعی خود قرار دهد؟"، گفت: چرا دولت میگوید نیروی انتظامی مسئول پیاده کردن قانون است نه اسلام، مگر قانون غیر از اسلام است؟
وی با اشاره به اینکه رعایت حجاب و عفاف را باید از ادارات آغاز کنیم، عنوان کرد: اعلام کردیم که مدیرکلها باید مراقب حجاب و عفاف پرسنل خود باشند، اما کسی این کار را نکرد و به طور قطع این افراد پیش خدای خود مسئول خواهند بود؛ چرا که عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر تنها منحصر خیابان به نیست.
وی با بیان اینکه عدهای میگویند مبحث عفاف و حجاب نیازمند فرهنگسازی است و ما نیز این موضوع را قبول داریم، اظهار کرد: فرهنگسازی باید در کنار اجرا و عمل انجام شود.
مدیرحوزه علمیه همدان با تاکید بر اینکه اجرا و فرهنگسازی باید توأمان انجام شود، خاطرنشان کرد: اگر فرهنگسازی به تنهایی موثر بود، نیازی به دادگاه و دادگستری نداشتیم.
وی خطاب به صداوسیما اعلام کرد: اگرچه صداوسیما برنامههای خوبی در ماه مبارک رمضان پخش کرد، اما از پخش فیلمهای بیحجابی و بدحجابی برای مردم گلهمندیم.
وی با بیان اینکه استان همدان 9 نماینده در مجلس دارد، گفت: نمایندگان نباید فقط به مسائل بیکاری، حقوقهای نجومی، تورم و ... بپردازند بلکه باید مسائل فرهنگ دینی قرآنی را نیز جزء اولویتها قرار دهند.
فرهنگ دینی و قرآنی باید مطالبه شود
مدیرحوزه علمیه همدان با بیان اینکه فرهنگ دینی و قرآنی باید مطالبه شود، ادامه داد: تعلیم و تعلم و اینکه چه کارهایی در زمینه حجاب و عفاف در آموزش و پرورش انجام شده است، باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بسیاری از دختران بدحجاب تحصیلکرده و دارای منطق هستند، پس میتوان با آنها با منطق صحبت کرد و آنان را از مسائل آگاه کرد، تصریح کرد: مردان و زنان موظف به رعایت پاکدامنی و زینت هستند و مسئولان باید در راستای حجاب و عفاف گامهای بلندی بردارند.
موسویاصفهانی با اشاره به اینکه مراکز اداری در عفاف و حجاب دارای مشکل هستند، گفت: در استان همدان 12 حوزه خواهر و 12 حوزه برادر فعال هستند که اکثریت آنان باحجاباند.
وی عنوان کرد: از سپاه تقاضا داریم در کنار نیروی انتظامی علاوه بر فرهنگسازی، از نظر اجتماعی نیز کنترلهای لازم را داشته باشند.
انتهای پیام
مدیر حوزه عملیه همدان:
باید به حال وضعیتِ حجاب در جامعه گریست
آیتالله سیدمصطفی موسویاصفهانی با تسلیت روز حجاب و عفاف گفت: چرا دولت همه اختیارات مملکت را در دست دارد، اما نباید مساله حجاب و عفاف را در برنامههای قطعی خود جای دهد؟
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
آقا کمی واقعیات دیگر مانند فقر فرهنگی و هزینه های میلیاردی که در خارج از سیستم دولتی به نام فرهنگ خرج می شود را ببینید .وقتی هیچ برنامه دراز مدتی برای فرهنگ نیست اما صدها مدعی و هزاران شاکی دارد وقتی کتاب و ابزار های دیگر فرهنگی در پایین ترین سطح مورد توجه قرار میگیرند و وقتی سالها به جای کار عمیق شعار داده شده نتیجه همین است. باید دید این وضعیت محصول یک دوره یک نفر است یا حاصل خطا های سالیان دراز است.
باید به حال وضعیت اقتصاد در جامعه گریست!
با همه احترامی که برای ایت الله موسوی قائلم مشکل عفاف وحجاب قطره ای ازاین دریای بیکران مشکلات می باشد مثل بیکاری جوانان فیشهای نجومی مدیران شکم سیر
اول دولت به فکر جامعه ،بیکاری،اقتصاد،وضع بد اقتصادی و معیشتی مردم و افرادی که در کشور حتی پول خرید یک تکه نان را ندارد باشد،بعد از اینکه این مشکلات جامعه را حل کرد به فکر فلسطین ،عراق و.... باشد. راستی هزینه جیب اقا زاده ها و خود اقا زاده ها را کمتر کند وقتی همه حل شد به فکر حجاب مردم باشد و بگرینن
نظرات