• شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95022515577

رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران:

سی‌امین نمایشگاه کتاب از فردا جرقه می‌خورد

سی‌امین نمایشگاه کتاب از فردا جرقه می‌خورد

معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران گفت:‌ نگاهی که امروز داریم این است که نمایشگاه سی‌ام از فردا جرقه می‌خورد.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران گفت:‌ نگاهی که امروز داریم این است که نمایشگاه سی‌ام از فردا جرقه می‌خورد.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات ایسنا، سیدعباس صالحی در مراسم پایانی نمایشگاه کتاب که 25 اردیبهشت در شهر آفتاب برگزار شد اظهار کرد: خوشبختانه مراسم پایانی بیست و نهمین نمایشگاه با حضور دکتر لاریجانی که از افتخارات حوزه فرهنگ هستند، دکتر جنتی و دکتر قالیباف در حال برگزاری است.

او در ادامه افزود: سه دغدغه اصلی فراراه ما بود. زمانی که به نقل مکان اندیشیدیم این سه دغدغه وجود داشت. اول آنکه آیا این مکان آماده خواهد شد، سپس دغدغه اینکه ناشران همراهی خواهند کرد و در نهایت سومین دغدغه ما این بود که مردم با نمایشگاه کتاب قهر خواهند کرد یا خیر. امروز که روز پایانی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران است بسیار خوشحالیم که این 11 روز تجربه دلنشین را داشتیم. مکان به خوبی آماده شد، ناشران آمدند و بهتر از همه خوب‌تر‌ها حضور مردم بود که دلشان همه فضا را پر و انگیزش‌سازی کرد.

رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب با بیان اینکه این اتفاقات به برکت همراهی‌ها بود، اظهار کرد: اگر شهرداری تهران و همکاری‌هایش نبود این اتفاقات خوب رخ نمی‌داد. از تشکل‌های نشر که نقل مکان را پذیرفتند ممنونیم. گرچه ابتدای کار دشوار می‌نمود اما با دشواری‌ها کنار آمدند.

او در ادامه افزود: از جناب وزیر هم تشکر می‌کنم که با حمایت‌ها و همکاری‌هایشان در ارشاد راه را هموار کردند. همچنین بابت همه همدلی‌ها از مردم ممنونم. خاک قدم‌هایشان را می‌بوسم که همه جا را با بوی عشق و اندیشه پر کردند، همراه شدند و ثابت کردند که بهار فرهنگ را تنها نمی‌گذارند. این حضور باعث قوت قلب ناشران و مسوولان شد.

صالحی درباره ناشران حاضر در نمایشگاه اظهار کرد: ناشران داخلی با حمیت به نمایشگاه آمدند. 1518 ناشر عمومی، 959 ناشر دانشگاهی، 145 ناشر آموزشی و 342 ناشر کودک و نوجوان فضای اندیشه و کتاب را به نمایشگاه آوردند.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد با اشاره به فعال بودن حوزه بین‌الملل در این دوره از نمایشگاه بیان کرد: هم ناشران زیادی به نمایشگاه آمدند، هم تعداد عنوان‌ها بهتر و بیشتر شد. سال‌هایی بود که ما شرمگین و اندوهگین به عنوان بین‌المللی نمایشگاه کتاب نگاه می‌کردیم که نمایشگاه اسم بین‌المللی دارد اما نمای بین‌المللی ندارد.

او در ادامه تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید بخش بین‌الملل مسیر بهتری یافت. هر خارجی‌ای که به نمایشگاه کتاب می‌آمد مجذوب مکان و مردم می‌شد. امیدوارم بیشتر به بخش بین‌المللی نمایشگاه اندیشیده و برنامه‌های بهتری ارائه شود.

صالحی همچنین گفت: امیدوارم سی‌امین دوره نمایشگاه کتاب چنان وجه بین‌المللی داشته باشد که دری به دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران باز کند. این دوره فعالیت‌های زیادی هر روز با نام یک کشور انجام شد. خودمان به خوبی می‌دانیم که تمام ظرفیت‌های ممکن را به کار نگرفتیم. مطمئنم سال آینده سال بهتری برای بخش بین‌الملل خواهد بود.

رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به نشست‌ها و سخنرانی‌ها بیان کرد: نمایشگاه کتاب تهران میعادگاه فعالیت‌های فرهنگی است. از فعالیت‌های فرهنگی سازمان‌ها می‌توانم به شهرداری تهران اشاره کنم که فعالانه حضور داشت. همچنین نهادهای مردمی مروج کتاب و مراکز علمی به خوبی حضور داشتند. نگاهی که امروز داریم این است که نمایشگاه سی‌ام از فردا جرقه می‌خورد. با توجه به اینکه تفاهم‌نامه شهرداری و ارشاد دقایقی قبل امضا شد، نمایشگاه مکان مشخصی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha