تأمین زیرساخت 36 روستای دارای قابلیتهای تاریخی و طبیعی به عنوان روستای هدف گردشگری استان اردبیل در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایسنا، با توجه به رویکرد اخیر در جهت توسعه گردشگری روستایی و طبیعی با وجود قابلیتهای فراوان گردشگری در حوزههای روستایی استان، جلسهای به همین منظور با حضور نمایندگانی از امور روستائی و شوراهای استانداری، حفاظت محیطزیست، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، منابع طبیعی و آبخیزداری و سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
معاون گردشگری استان هدف از برگزاری این جلسه را بررسی اقدامات انجام شده از سوی فرمانداری شهرستانها و اداره کل امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری در مورد ساماندهی و توسعه زیر ساختهای روستاهای دارای جاذبه و روستاهای هدف گردشگری به منظور جلب حداکثری گردشگران و توسعه جامعه محلی و بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی توسعه گردشگری روستاهای دارای جاذبه و روستاهای هدف گردشگری عنوان کرد.
قادر تقیزاده با اشاره به 68 روستای دارای قابلیت تاریخی و طبیعی در استان و ثبت ملی 12 روستا به عنوان روستای هدف گردشگری، بیان کرد: 36 روستا نیز به عنوان روستای اولویتدار که دارای قابلیتهای گردشگری، تاریخی و طبیعی هستند جهت تأمین زیرساخت به فرمانداریها ارسال شده و درحال حاضر پیگیر تأمین زیرساختهای آنها هستیم.
وی تهیه و نصب تابلوهای راهنمای گردشگری براساس طرح مصوب در روستاهای هدف گردشگری را از جمله اقدامات انجام شده عنوان کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی ویژه دهیارها و شوراهای اسلامی روستاهای هدف گردشگری نیز با همکاری اداره کل امور روستایی استانداری اجرا شده است.
این مقام مسئول با اشاره به مشکلات زیرساختی برای جذب گردشگر، از دستگاههای اجرایی مربوطه خواست، تأمین زیرساختهای گردشگری این روستاها را در اولویت برنامههای خود در سالهای آتی قرار دهند.
تقی زاده با اشاره به انتخاب هتل واقع در روستای خمس به عنوان چهارمین طرح برتر در سطح کشور، ابراز امیدواری کرد: تعداد این طرح ها و ایده ها در استان افزایش یابد.
معاون گردشگری استان از دستگاههای اجرایی مربوطه خواست تا بیشترین همکاری را در جهت جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در این روستاها به منظور شناساندن بیش از پیش آنها داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات