• شنبه / ۱۶ آبان ۱۳۹۴ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94081609518
  • خبرنگار : 71191

همایش «خلیج‌فارس» به دور یازدهم رسید

همایش «خلیج‌فارس» به دور یازدهم رسید

مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران «یازدهمین همایش ملی و نخستین همایش بین‌المللی علمی - فرهنگی خلیج‌فارس» را برگزار می‌کند.

مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران «یازدهمین همایش ملی و نخستین همایش بین‌المللی علمی - فرهنگی خلیج‌فارس» را برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، رحیم یعقوب‌زاده، رئیس مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران از برگزاری یازدهمین همایش ملی و نخستین همایش بین‌المللی علمی - فرهنگی خلیج فارس خبر داد و گفت: خلیج فارس یک منطقه استراتژیک در جهان است که در طول تاریخ همواره جایگاه ویژه‌ای داشته، چون این منطقه به دلیل دارا بودن ذخایر عظیم نفت و گاز و قرار داشتن تنگه‌هرمز در آن از اهمیت ویژه‌ای از نظر امنیتی، اقتصادی و سیاسی برخوردار است. این پهنه آبی مهم که 2500 سال پیش نیز به نام دریای «پارس» خوانده می‌شد، از سوابق تاریخی، جغرافیایی، فرهنگ و تمدن غنی برخوردار است که در کنار نقش اقتصادی آن به ویژه در تأمین انرژی جهان، از نظر جنبه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دارای اهمیت است.

وی با تاکید بر این‌که این همایش با هدف پاسداشت نام و معرفی عالمانه مزیت‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و گردشگری منطقه خلیج‌فارس با رویکردی کاربردی برگزار می‌شود، افزود: با توجه به تجربه برگزاری ده دوره همایش ملی و تولید محتوای مرتبط با منطقه خلیج فارس به ویژه از منظر فرهنگی، اجتماعی و جاذبه‌های گردشگری، نیازمند مشارکت و حضور فعالانه صاحب نظران و دانشجویان داخلی و خارجی متخصص و علاقمند به این حوزه است. بر این اساس در اردیبهشت ماه سال آینده همزمان با برگزاری یازدهمین دوره همایش ملی اقدام به برگزاری نخستین همایش بین‌المللی نیز خواهد شد.

‌او گفت: این همایش با مشارکت سازمان‌ها و انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی- تحقیقاتی از سوی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در محورهایی مانند بررسی ابعاد سیاسی، راهبردی و ژئوپلتیک خلیج فارس، بررسی فرهنگ، هنر و معماری خلیج فارس، جغرافیا و محیط زیست خلیج فارس، تاریخ و باستان شناسی خلیج فارس، راهکارهای همکاری‌های بین‌المللی کشورهای حاشیه خلیج فارس، راهکارهای کاهش خطرات زیست محیطی خلیج فارس، بازاریابی گردشگری در ابعاد ملی و بین المللی حوزه خلیج‌فارس، توسعه گردشگری خلیج‌فارس، فرصت‌ها و چالش‌ها، راهبردها و چالش‌های سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی گردشگری خلیج فارس، خلیج فارس در اسناد، مکاتبات، نقشه‌ها و مدارک سازمان‌های بین المللی و بررسی دیدگاه‌های مستشرقان و پژوهشگران جهانی درباره خلیج فارس برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای ارسال مقالات علمی و فرهنگی خود و همچنین کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از محورهای همایش به سایت www.persiangulf-co.ir و www.istta.ir مراجعه کنند. مقالات منتخب در کتاب مجموعه مقالات همایش (فارسی و انگلیسی) منتشر می‌شود و به نویسندگان مقالات پذیرفته شده گواهی پذیرش اهدا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha