رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: بیش از 70 درصد محلههای اصفهان جزء محلههای خاص به شمار میروند که افراد معتاد در آنها بسیار مشاهده میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، سرهنگ سیدتقی حسینی امروز (چهارشنبه) در اولین سلسه نشستهای تخصصی شهرنشینی با بیان اینکه بیکاری منجر به گرایش به سمت اعتیاد و مواد مخدر نیست و این باور نادرست است، اظهار کرد: 63 درصد افرادی که معتاد میشوند دارای شغل هستند و بعد از استفاده از مواد مخدر بیکار میشوند.
وی با بیان اینکه شهرداری با عوض کردن بافت شهری میتواند در کاهش آسیبها به ویژه اعتیاد تاثیرگذار باشد، افزود: بیش از 70 درصد محلههای اصفهان جزء محلههای خاصی محسوب میشوند که افراد معتاد در آنها بسیار مشاهده میشود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه مباحث مالی در گرایش به مواد مخدر و اعتیاد آور بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: سود سرشار تولید، قاچاق و فروش مواد مخدر است که فرد را سیر نمیکند در نتیجه گرایش به تولید و عرضه مواد مخدر را افزایش میدهد.
حسینی با اشاره به اینکه در صحبتی که با افراد معتاد میشود اظهار ندامت میکنند که به اغفال دیگران به سمت مصرف مواد مخدر گرایش یافتهاند، ادامه داد: برخورد و قضاوت در مورد این دسته افراد متفاوت است چراکه این افراد خود را به عنوان یک بیمار معرفی میکنند نه معتاد و بیش از 90 درصد آنها دیگران را مقصر اعتیاد خود میدانند.
وی ادامه داد: متاسفانه زنان با استدلالهایی چون مواد مخدر از نوع صنعتی منجر به شفافیت پوست، لاغری و زیبایی اندام میشود به سوء استفاده از مواد مخدر روی میآورند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه در صورتی که یک محله بدنام شود اعتیاد و معتادان در آن محله بیشتر میشوند، افزود: شورای اسلامی و شهرداری در این زمینه میتوانند با ترمیم بافتهای فرسوده راهگشا باشد.
انتهای پیام
نظرات