مجتبی راعی، امروز سهشنبه، ۱۸ دی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان، اظهار کرد: کنترل آلودگی هوا نیازمند مطالعات و برنامه عملیاتی و قانونمند با مشارکت دستگاههای مربوط است.
وی با اشاره به ضرورت پایش وضعیت هوای کاشان، افزود: اقدام اجرایی باید بر اساس دستورالعمل مشخص و متناسب با شرایط شهرستان صورت پذیرد که از سوی مدیریت بحران فرمانداری در حال پیگیری است.
به گزارش ایسنا، سرپرست فرمانداری کاشان، تصریح کرد: بررسیها نشان میدهد که حدود ۶۰ درصد آلودگی هوای کاشان ناشی از سوخت وسایل نقلیه متحرک است که افزایش خودروها و موتورسیکلت طی سالهای اخیر در کنار صنایع آلاینده در افزایش آلودگی هوای کاشان مؤثر بوده است.
راعی گفت: ایجاد محدودیت برای فعالیت صنایع و معادن آلاینده و همچنین محدودیت ترافیکی زوج و فرد از درب منزل در ایام آلودگی اقدامات موقت برای کنترل شرایط است.
وی افزود: کاهش آلودگی نیازمند تشکیل مستمر کمیته دائمی اضطرار آلودگی است تا راهکارهای علمی و نقشه راه در این خصوص تهیه و بر اساس آن اجرا شود.
همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تأمین سلامت و امنیت غذایی یکی از اولویتهای اصلی دانشگاه است که نیازمند همکاری بین بخشی است.
ابراهیم کوچکی افزود: خانوادههایی که از تزریق واکسنهای دورهای کودکان خود ممانعت میکنند در حق خود و بقیه افراد جامعه ظلم میکنند و باید این موضوع پیگیری شود.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز پایش کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، از ابتدای امسال تاکنون، کاشان ۹۵ روز هوای پاک، ۱۳۲ روز هوای قابل قبول، ۱۵ روز هوای ناسالم داشته است.
انتهای پیام
نظرات