• چهارشنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94032011191
  • منبع : مطبوعات

موحدی‌کرمانی:

مسجدِ محله شعبه‌ای از مسجدالحرام است

مسجدِ محله شعبه‌ای از مسجدالحرام است

امام جمعه موقت تهران گفت: چقدر مردم مشتاق هستند به مسجدالحرام بروند و از نزدیک کعبه را زیارت کنند، این باور را داشته باشیم که مسجد محله، شعبه‌ای از مسجدالحرام است.

امام جمعه موقت تهران گفت: چقدر مردم مشتاق هستند به مسجدالحرام بروند و از نزدیک کعبه را زیارت کنند، این باور را داشته باشیم که مسجد محله، شعبه‌ای از مسجدالحرام است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی در گفت‌وگویی درباره نقش ائمه جماعات در جذب جوانان به مسجد گفت: امام جماعت مسجد اول باید بداند چه مسئولیتی دارد، طبیعی است هر کس در نظام است، باید احساس کند که وظیفه‌اش نسبت به نظام چیست، معلم، استاندار، نماینده مجلس، ائمه جماعت و غیره، همه و همه باید فکر کنند که وظیفه او چیست؟

وی افزود: امام جماعت باید بداند که مأموریتش چیست و خدا از او چه چیزی می‌خواهد و به دنبال آن بداند هدایت مجموعه مسجد بر عهده اوست، بنابراین اول مأموین را هدایت و ارشاد کند، سپس اگر سؤال عقیدتی داشتند را حل کند یا در مسائل سیاسی که ابهام دارند، ابهام‌ آن‌ها را برطرف کند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که «ائمه جماعات باید با حوصله به سؤال مردم پاسخ دهند» اظهار کرد: ائمه جماعات با حوصله به سؤال‌ها جواب دهد و جوانان را جذب کند، البته باید همه جذب مسجد شوند، اما بالاخص جوانان که مدیریت آینده کشور را بر عهده دارند، باید هوای آن‌ها را داشته باشند.

وی ادامه داد: امام جماعت به جوانان در محیط مسجد میدان دهد تا آن‌ها سؤالتشان را بپرسند و او هم جواب قانع‌کننده‌ای داشته باشد، اگر احیاناً جواب روشنی ندارد، بگوید فکر و تحقیق کنم تا فردا جواب شما را می‌دهم،‌ هیچ اشکالی ندارد، زیرا هیچ کدام از روحانیون ادعا ندارند که همه چیز را می‌دانند.‌

موحدی‌کرمانی خاطرنشان کرد: ائمه جماعات توجه کنند در چه زمانی قرار گرفته‌اند، زمان را بشناسند، قطعاً جوانان تشنه مباحث اخلاقی هستند، همین طور بسیاری از جوانان نسبت به مسائل سیاسی احاطه ندارند و این وظیفه امام جماعت است که این روشنگری‌ها را داشته باشد، زیرا افرادی ممکن است در این زمینه برداشت‌های اشتباهی داشته باشند، بنابراین ائمه جماعات با بیانات گرم خود می‌توانند با جوانان ارتباط برقرار کنند و راه صحیح را پیش‌ روی آن‌ها قرار دهند.

وی درباره نقش مساجد در تحقق همدلی و همزبانی میان مردم و مسئولان گفت: همدلی و همزبانی مسأله ساده‌ای نیست، مسأله عمیق و پیچیدگی است، دل‌ها را اگر انسان بخواهد جمع کند، خیلی زحمت دارد، دل‌ها دست خدا است و چیزی که دل‌ها را نزدیک می‌کند،‌ نور الهی است.

وی گفت: برخی افراد می‌خواهند راست بگویند، می‌خواهند با هم مهربان، دلسوز و غمخوار باشند، به یکدیگر در حل مشکلات کمک کنند، این عوامل باعث می‌شود دل‌ها به هم نزدیک شوند و در یک سطح قرار گیرند، اگر این عوامل نباشد،‌ همدلی شکل نخواهد گرفت.

امام جمعه موقت تهران افزود: مسجد در زمینه همدلی و همزبانی باید تلاش کند، مردم را نصحیت و موعظه کند، توصیه می‌کنم مردم قدر مساجد را بدانند،‌ مساجد خانه خدا است، در واقع مساجد شعبه‌ای از مسجدالحرام است، چقدر مردم مشتاق هستند به مسجدالحرام بروند و از نزدیک کعبه را زیارت کنند، این باور را هم داشته باشیم که مسجد محله همان شعبه‌ای از مسجدالحرام است، قدر بدانیم و نمازهای واجب را در مسجد بخوانیم و حتی‌الامکان سعی کنیم به جماعت بخوانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha