اکبر نصرالهی درباره گرامیداشت حسین قندی گفت: حسین قندی با کار، نگاه، سبک و قلم متفاوت، خودش را از دیگران متمایز کرد.
این استاد ارتباطات در گفتوگو با خبرنگار بخش رسانه ایسنا گفت: قندی به ویژه در حوزه تیتر با نگاه متفاوتش و با تیترهای دو بخشی در روزنامه ابرار خودش را از سایر همکارانی که در حوزه روزنامهنگاری و مطبوعات دیدهام متمایز و نام خودش را ماندگار کرد.
وی ادامه داد: این باعث شد تا قندی نامش با تیترهای جذاب، گوشنواز و چشم نواز مترادف شود. این یکی از ویژگیهایی است که با رفتن قندی این تیترها را نیز ممکن است دیگر نداشته باشیم و جای خالی آنها را حس کنیم. رفتن آقای قندی نقطه پایانی بر دو تیترها خواهد بود. تیترهای ایشان رنگ، بو و اثرگذاری خاص خودش را داشت که در ذهن مخاطبان ماندگار میشد.
نصرالهی در بخش دیگری از صحبتهای خود به اخلاق نیکو و خوش قولی مرحوم قندی اشاره کرد و گفت: کار رسانهای و روزنامهنگاری مملو از استرس و هیاهو است؛ در عین حال زمان، امر بسیار باارزشی است. افراد باید تا زمان مشخصی صفحه روزنامه را ببندند و روزنامه را منتشر کنند، این ویژگی باعث میشود که معمولا افراد بداخلاق و جدی باشند اما قندی فردی بود که چه در زمان تدریس و چه زمان کار همواره در اوج استرس و کمبود زمان در عین حفظ کیفیت و دقت، در کار لبخند میزد.
این استاد ارتباطات حسین قندی را فردی متمرکز و متعهد در حوزهی روزنامهنگاری دانست و بیان کرد: دیده میشود که برخی از همکاران برای مدتی جهت تامین معیشت کار میکنند و به راحتی اگر پیشنهاد بهتری داشته باشند کار روزنامه را رها میکنند و در شاخه دیگری مشغول میشوند. اما ما مرحوم قندی را از ابتدا با روزنامهنگاری، تیتر و خبر شناختیم و درحالی که در این حوزه بود ملکوت اعلا را بدرود گفت و از میان ما رفت.
وی همچنین در ادامهی تعریف شخصیتی و کاری مرحوم قندی افزود: از ویژگیهای بارز ایشان آمیختن و تلفیق تدریس با کار حرفهای در رسانه بود. در پیچیدگی این کار و افزایش رقابت آن افرادی میتوانند موفق باشند که در کنار اندوختههای تئوری در کنارش کار عملی انجام دهند و فعالیتشان تک بعدی نباشد که یا فقط در دانشگاه باشند یا صرفا کار عملی کنند. جناب آقای قندی کسی بود که در کنار تدریس در دانشگاه و نگارش کتابهای علمی و اندوختههای تئوریک خودشان، در روزنامهها و مطبوعات مختلف کار میکرد.
نصرالهی در ادامه گفت: همزمانی کار در رسانه و دانشگاه ایشان را به این موفقیت رساند. اگر صرفا کار تئوری باشد حفظ وضع موجود است و اگر تنها در مطبوعات کار شود روش آزمون و خطاست. یک استاد دانشگاه خوب صحبت میکند اما نمیتواند خوب کار کند. کسی که میخواهد خبرنویسی تدریس کند باید خودش هم خبر بنویسد.
وی همچنین به ثبت یافتهها توسط مرحوم قندی اشاره کرد و گفت: دوستانی که سالها در رسانهها هستند و یا در تحریریهها کار میکنند اما یک مقاله یا کتاب ندارند، در واقع با رفتن از رسانهها یا از دنیا، اندوختههایشان را میبرند. اما مرحوم قندی همه اطلاعات به دست آمده از سالهای کاریاش را ثبت و ضبط کرد و برای افرادی که کار میکنند به یادگار گذاشت.
به گزارش ایسنا، حسین قندی، روزنامهنگار پیشکسوت عصر روز پنجشنبه در سن ۶۴ سالگی در بیمارستان غیاثی تهران دارفانی را وداع گفت.
مراسم تشییع این استاد برجسته روزنامهنگاری کشورمان، روز شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - ساعت 9 صبح از مقابل دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانه به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم، شماره 12 برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات