• چهارشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 93122012146
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

کرمانشاه برای ساخت موزه دفاع مقدس مشکل ندارد

کرمانشاه برای ساخت موزه دفاع مقدس مشکل ندارد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه کاروان‌های راهیان نور را دانشگاه خودسازی و دروازه‌ای برای ورود به عرصه‌های نقش آفرینی جوانان می‌داند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه کاروان‌های راهیان نور را دانشگاه خودسازی و دروازه‌ای برای ورود به عرصه‌های نقش آفرینی جوانان می‌داند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، سرهنگ مرادعلی محمدی در نشست خبری که به مناسبت روز راهیان نور در محل سالن جلسات اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به آمادگی کامل زیارتگاه‌ها و یادمان‌های استان کرمانشاه برای پذیرایی از زائرین راهیان نور در ایام نوروز گفت: زیارتگاه‌ها و یادمان‌های استان کرمانشاه در تمام طول سال برای پذیرایی از علاقمندان آمادگی دارند.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه با بیان اینکه حرکت عظیم راهیان نور در گذشته تنها متعلق به استان خوزستان بود، گفت: امروز در هفت استان و جزایر خلیج فارس شاهد حضور کاروان‌های راهیان نور هستیم.

یادمان‌ها و زیارتگاه‌های راهیان نور در تمامی ایام سال پذیرای زائران هستند

این مسئول با اشاره به فصلی و مقطعی بودن برنامه‌های راهیان نور در گذشته، گفت: در شرایط کنونی یادمان‌ها و زیارتگاه‌های راهیان نوردر تمامی ایام سال پذیرای زائران هستند.

محمدی از کاروان‌های راهیان نور به عنوان دانشگاه خود سازی و دروازه‌ای برای ورود به عرصه‌های نقش آفرینی جوانان یاد و ابراز امیدواری کرد: این کاروان‌ها بتوانند نقش مهمی در نهادینه کردن هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه داشته باشند.

آنچه راهیان نور دنبال می‌کنند ایجاد آمادگی برای دفاع از کیان ایران اسلامی است

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: آنچه راهیان نور دنبال می‌کنند ایجاد آمادگی در بین اقشار مختلف جامعه و بخصوص جوانان برای دفاع از کیان ایران اسلامی در هر زمان و مکان است.

محمدی در ادامه از فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به عنوان بازدارنده ترین عامل در برابر دشمنان یاد کرد و گفت: آنچه امنیت و آرامش کنونی ایران اسلامی را رقم زده وجود این فرهنگ در جامعه است.

وی در ادامه بحث زیرساخت‌ها و تهیه محتوا را در مورد راهیان نور حائز اهمیت دانست و گفت: از بعد تهیه محتوا وظایف به عهده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس واگذار شده است.

اتفاقات سال‌های دفاع مقدس در معرض خطر فراموشی قرار دارند

محمدی بحث تهیه محتوا را به جهت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس حائز اهمیت دانست وگفت: واقعیت این است که مسائل مربوط به سال‌های دفاع مقدس در معرض خطر فراموشی قرار دارند و جلوگیری از این اتفاق تلاش مسئولین و دست اندرکاران را می‌طلبد.

در دست اجرا بودن طرح گسترش یادمان مرصاد

وی در ادامه با اشاره به مصوب شدن پروژه‌های خوبی در جریان سفرمقام معظم رهبری در مهر ماه سال 90 به استان کرمانشاه گفت: یکی از مهمترین این پروژه‌ها طرح گسترش یادمان مرصاد است که در حال اجرا می‌باشد و پیش بینی می‌شود در ایام هفته دفاع مقدس سال آینده افتتاح شود.

محمدی نصب گنبد، گسترش فضای فرهنگی، کنار گذر، فضای بزرگ پارکینگی و ایجاد سایت‌هایی برای نصب چهار فروند هلی کوپتر را از برنامه‌های در حال اجرا برای گسترش یادمان مرصاد دانست.

وی مرکز فرهنگی شهدای گیلانغرب، یادمان شهدای هرسین، حرم شهدای گمنام پادگان ابوذر، حرم شهدای گمنام سومار، حرم شهدای گمنام اسلام آباد، یادمان مطلع الفجر، یادمان شهدای پیشمرگ کرد مسلمان و... را از جمله پروژه‌های در دست ساخت اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در شرایط کنونی دانست.

محمدی همچنین از در دست پیگیری بودن ساخت یادمان شهدای نفت شهر، یادمان خسروی(ورود آزادگان) و... خبر داد.

محمدی با بیان اینکه فعالیت کاروان‌های راهیان نور در سال 84 و با بازدید 400 هزار نفری در آن سال آغاز شد، گفت: بر اساس آمار های موجود سال گذشته بیش از چهارمیلیون نفر از زیارتگاه‌ها و یادمان‌های کشور بازدید به عمل آوردند که 48 درصد از این بازدیدها خانوادگی و از طریق خودروهای شخصی انجام گرفت.

جوانان 80 درصد بازدید کنندگان زیارتگاه‌ها و یادمان‌های کشور

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: بر اساس آمارها 80 درصد بازدیدکنندگان زیارتگاه‌ها و یادمان‌های کشور را جوانان با سنین بین 13 تا 30 سال تشکیل می‌دهند.

برای ساخت موزه دفاع مقدس استان کرمانشاه مشکل بودجه‌ای نداریم

محمدی در ادامه ساخت موزه دفاع مقدس در استان را یکی از مهمترین دغدغه‌های خود دانست وگفت: ساخت موزه به عنوان یکی از مطالبات استان در جریان سفر مقام معظم رهبری به استان مطرح و بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته شد.

به گفته محمدی در ابتدا قرار شد تا این موزه در تنگه چهارزبر و در جوار یادمان مرصاد احداث شود که بعدا مسئله انتقال آن به شهر کرمانشاه پیش آمد و در حال حاضر نیز چند مکان برای ساخت موزه در نظر گرفته شده که در صورت نهایی شدن یکی از این مکان‌ها مشکلی برای بودجه نداریم و ساخت آن آغاز خواهد شد.

محمدی افزود: موزه دفاع مقدس استان کرمانشاه در صورت ساخته شدن مشکل محتوایی ندارد و این استان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی برای ارائه در موزه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha