همایش یک روزه معاونان پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور مدیران کل این معاونت و معاونان پژوهش و ارتباطات فرهنگی 16 استان کشور برگزار شد.
به گزارش ایسنا، در این همایش که با هدف هماندیشی و تبادل نظر پیرامون مسائل جاری معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی و بیان راهبردها و روش های نوین در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، مدیران کل معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی و معاونان پژوهش استان های کرمانشاه، شهرستان های تهران، یزد، قم، مرکزی، تهران بزرگ، اصفهان، همدان، لرستان، البرز، مازندران، سمنان، گیلان، اردبیل، زنجان و قزوین حضور داشتند.
میعاد صادقی، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد در این همایش آشنایی، تبادل نظر، بیان راهبردها و هماهنگی بین نیروهای ستاد و صف و بهره گیری از نظرات معاونان پژوهش استانها را ضروری دانست و گفت: توجه به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله حوزههای مورد تاکید در اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران است و اکنون نیز استفاده بهینه از منابع موجود از اصلی ترین تکالیف معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی به شمار می آید.
وی ادامه داد: یکی از ماندگار ترین کارهایی که می توان در استان ها و شهرستان ها انجام داد، جا انداختن هر چه بیشتر آرم بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تمام اقشار جامعه است، چون علاوه بر جامعه شاهد و ایثارگر، تمامی افراد جامعه، جامعه هدف بنیاد به حساب می آیند.
وی با تاکید بر اینکه با فعالیتهای کم نیز میتوان کیفیت کار را بالا برد، گفت: اخذ پیشنهادات از استانها در فعالیت های محوری با توجه به موقعیت جغرافیایی و خروج از فضای رباتیک و ماشینی میتواند به پیشبرد این امر کمک کند. ساماندهی منابع محدود برای ارائه بهترین کارهای کیفی و استفاده از نظرات استان ها می تواند راه گشا باشد و بسیاری از مشکلات حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بهبود بخشیده و رفع کند.
صادقی جذب مشارکتهای مردمی، استفاده از خیرین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پتانسیل عظیم مردمی، جمعآوری خاطرات والدین شهدا با همکاری شرکتهای بخش خصوصی و استفاده از مشارکتهای سایر دستگاهها را از عوامل موثر در بهبود ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.
وی از معاونین پژوهش و ارتباطات فرهنگی استانها خواست تا با بازنگری در کارهای ترویجی، اعلام کارا بودن فعالیتهای استانی و ارائه راهکارها و استفاده از تکنیک های جذاب و جدید در جذب مخاطب و افزایش تعامل با ادارات کل ستاد فعالیت های این معاونت را تقویت کنند.
صادقی در ادامه خواستار افزایش همکاری استان ها با موسسه فرهنگی و هنری شاهد شد و اظهار داشت: با بهره گیری از تمام ظرفیت ها می توان زمینه همکاری بیشتر با این موسسه را در استان هایی دارای توانمندی های خوبی هستند، فراهم کرد.
صادقی با اشاره به اکران فیلم "شیار 143" در شهرستان های کشور، گفت: این فیلم سینمایی یک کار ارزشی است که به ارج گذاری فرهنگ ایثار و شهادت کمک بسیاری کرده است و در واقع یک کار ترویجی برای بنیاد محسوب می شود؛ این فیلم حس دلداری و آرامش در خانواده های معظم شهدا را تقویت کرده است.
وی همچنین اظهار کرد: در چهار حوزه خاطرات شفاهی، تقویم شفاهی انقلاب، تبلیغات محیطی و فیلم و سریال چارچوب خاصی تعریف خواهیم کرد تا سرلوحه کار معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی در ستاد و استانها باشد.
در این همایش، معاونان پژوهش و ارتباطات فرهنگی استانها به ارائه نظرات، انتقادات و راهکارهایی در خصوص بهبود و ارتقای کیفیت فعالیتهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مانند یکسان سازی اطلاعات برای بهرهوری کل جامعه، سازماندهی نیروی انسانی، عملیاتی شدن تفاهم نامهها، تخصیص یک چشم انداز مشخص برای معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی، افزایش تعامل با سایر سازمانها، افزایش توجه به تحقیقات دانشگاهی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و جامع کردن اطلاعات شهدا و هدفمند کردن این فعالیت پرداختند.
در ادامه همایش یک روزه معاونان پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، کار پژوهشی "اثربخشی فعالیت های معاونت پژوهش" به صورت خلاصه ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات