• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 93062515283
  • خبرنگار : 71464

مدیر جدید خانه‌ عکاسان از برنامه‌هایش گفت

مدیر جدید خانه‌ عکاسان از برنامه‌هایش گفت

مدیر تازه منصوب شده‌ خانه‌ی عکاسان ایران معتقد است که در کار هنری باید پشتوانه‌ای از علوم انسانی وجود داشته باشد و از برنامه‌های این مدیر فعال کردن پتانسیل عکاسی در شهرستان‌هاست.

مدیر تازه منصوب شده‌ خانه‌ی عکاسان ایران معتقد است که در کار هنری باید پشتوانه‌ای از علوم انسانی وجود داشته باشد و از برنامه‌های این مدیر فعال کردن پتانسیل عکاسی در شهرستان‌هاست.

سید احسان باقری - مدیر خانه‌ی عکاسان ایران - در گفت‌وگو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایسنا،‌ درباره‌ی مدیران پیشین خانه‌ی عکاسان ایران اظهار کرد: رسول اولیازاده و احمد ناطقی کارهای قابل توجهی در خانه‌ی عکاسان ایران انجام دادند. من نیز دز زمان مدیریت‌شان با آن‌ها همراه بودم. چنانچه عضو انجمن خانه‌ی عکاسان ایران بودم و در جشنواره‌های آن نیز برگزیده شدم. این دو مدیر برای این مجموعه زحمات زیادی کشیدند و من هم در نظر دارم که در راستای اهداف حوزه‌ی هنری کارهایی انجام دهم.

او درباره‌ی برنامه‌هایش گفت: در نظر دارم فعالیت‌های شهرستان‌ها را بیشتر کنم و از پتانسیل‌های بچه‌های عکاسی در شهرستان‌ها استفاده کنم. همچنین علاقه‌مندم که خانه‌ی عکاسان در سراسر کشور فضایی را برای شناخت و همکاری ایجاد کند و بیش از پیش در برنامه‌های ملی از عکاسان چه به صورت شخصی و چه به صورت گروهی حمایت شود. ضمن اینکه برنامه‌هایمان با اهداف حوزه‌ی هنری هم منطبق باشد و در راستای هنر انقلاب قدم برداریم.

باقری در پاسخ به این سوال که چه ارتباطی میان رشته‌ی تحصیلی‌اش - روان‌شناسی - و عکاسی وجود دارد گفت: هنر و علوم انسانی همیشه با هم در ارتباط بوده‌اند و پشتوانه‌ی هنر هم علوم انسانی است. هیچ هنری بدون هدف تولید نمی‌شود و هنر هر کشوری باید برگرفته و متاثر از علوم انسانی آن کشور باشد و طبیعتا در کشور ما هم همینطور است.

او افزود: من سال‌های سال در تحلیل آثار هنری فعالیت کردم و در پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد خود هم از رابطه‌ی بین روان‌شناسی و عکاسی استفاده کردم و معقدم که در آثار هنری افراد، ویژگی‌های شخصی آن‌ها قابل تحلیل است. ضمن اینکه من از زمانی که عکاسی آنالوگ رایج بود عکاسی می‌کنم و به اندازه تحصیلاتم تا کارشناسی ارشد در زمینه عکاسی هم مطالعه کردم و دو رشته‌ روان‌شناسی و عکاسی،‌ هر دو در کار به من کمک کرده‌اند و همواره در کار حرفه‌ای عکاسی من پشتوانه‌ای از علوم انسانی وجود داشته است.

این هنرمند درباره‌ی انتصاب خود به عنوان یک مدیر جوان در خانه‌ی عکاسان ایران گفت: اگر انتصابات قبل را دنبال کنیم، می‌بینیم که من خیلی کم سن و سال تر از آن‌ها نبوده‌ام. من فکر می‌کنم که جوانان در کار حرفه‌ای باید از پختگی و تجربیات بزرگان استفاده کنند و آن‌ها هم با توجه به انرژی بیشتری که دارند از آن بهره ببرند تا نشاط و پویایی را به مجموعه‌ی خود وارد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha