• یکشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 93060905293
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان‌شرقی:

اساسنامه فرهنگستان زبان ترکی آذری آماده است

اساسنامه فرهنگستان زبان ترکی آذری آماده است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وعده رییس جمهور در سفر انتخاباتی خود به تبریز مبنی بر ایجاد فرهنگستان زبان ترکی آذری گفت: اساسنامه این فرهنگستان آماده است اما بسیاری از اساتید این حوزه معتقدند بهتر است این فرهنگستان در قالب فرهنگستان فرهنگ و هنر آذربایجان تعریف شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وعده رییس جمهور در سفر انتخاباتی خود به تبریز مبنی بر ایجاد فرهنگستان زبان ترکی آذری گفت: اساسنامه این فرهنگستان آماده است اما بسیاری از اساتید این حوزه معتقدند بهتر است این فرهنگستان در قالب فرهنگستان فرهنگ و هنر آذربایجان تعریف شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده در نخستین نشست مطبوعاتی خود پس از پذیرفتن سکانداری استانداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: زبان نیز جزئی از فرهنگ بوده و در واقع فرهنگ، رسوم و هنر آذربایجان باید مورد توجه باشد و بسیاری از صاحبنظران معتقد هستند این فرهنگستان باید با دیدگاهی جامع ایجاد شود و ما منتظر جمع بندی این موارد هستیم.

وی با تاکید بر لزوم وجود نگاه کارشناسی در طراحی، برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های استان خاطرنشان کرد: بعد از بررسی برنامه پنجم توسعه به این نتیجه رسیدیم که عمل به برنامه پنجم توسعه بدون منابع کلان مالی امکان پذیر نخواهد بود و از این رو با استفاده از توان کارشناسان دانشگاه‌های استان با گذر از عمل جزیره‌ای، در نخستین اقدام سند تدبیر استان تدوین شد.

وی ادامه داد: این سند بدون وابستگی به بودجه دولت نهایی شد و در نهایت امروز بخشی از این برنامه به تصویب رسیده است و حداکثر تا پایان شهریور ماه این سند ابلاغ خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی اظهارکرد: این سند بر اساس هسته‌های کلیدی برنامه ریزی شده و با توجه به اینکه علم اقتصاد حکم می‌کند منابع محدود در اهداف محدود متمرکز شود، امیدواریم این اقدام الگویی برای دیگر استان‌های کشور باشد تا با تدبیر و نگاه کارشناسی بتوانیم به توسعه استان کمک کنیم.

جبارزاده با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام در استان گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته 30 هزار میلیارد تومان پروژه ناتمام از دولت قبل به ما ارث رسیده است و مصمم هستیم تا پایان سال 94 پروژه‌های عمرانی استانی نهایی شود.

وی گفت: در طی سفر دکتر نوبخت به تبریز قول داده شد 100درصد بودجه مصوب برای پروژه‌های عمرانی استان تخصیص یابد.

وی با اشاره به پروژه‌های شاخص استانی که از طریق ورود بخش خصوصی به مرحله عملیاتی نزدیک شده است، خاطرنشان کرد: ضرورت اجرای پروژه اتوبان تبریز – بازرگان بر هیچ یک از ما پوشیده نیست و با توجه به اینکه سرمایه‌های قبلی بدون سرمایه گذاری‌های جدید بی نتیجه می ماند، از این رو این پروژه با استفاده از پتانسیل مالی شرکت خارجی ترک و با اعتباری بالغ بر 3000 میلیارد تومان عملیاتی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha