• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93060502949

شبکه‌های اجتماعی طبقه‌بندی سنی شوند

تماشای این تصاویر به کودکان توصیه نمی‌شود

تماشای این تصاویر به کودکان توصیه نمی‌شود

یک محقق حوزه‌ی ارتباطات و رسانه درباره‌ی انتشار تصاویر فجیع از کشتار غزه و سایر درگیری‌های در حال اتفاق در عراق و سوریه، در شبکه‌های اجتماعی گفت: پخش اخبار و تصاویر دلخراش نباید برای تحریک و جو سازی باشد، بلکه باید در حد یک تلنگر باشد.

یک محقق حوزه‌ی ارتباطات و رسانه درباره‌ی انتشار تصاویر فجیع از کشتار غزه و سایر درگیری‌های در حال اتفاق در عراق و سوریه، در شبکه‌های اجتماعی گفت: پخش اخبار و تصاویر دلخراش نباید برای تحریک و جو سازی باشد، بلکه باید در حد یک تلنگر باشد.

مهدی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بخش رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیان کرد: نه موافق این هستم که تصاویر بی‌مهابا رواج داده شود و نه اینکه اصلا منتشر نشود‌، هدف از انتشار این تصاویر باید همدردی با مردم غزه باشد؛ چرا که مردم کشور ما نیز جنگ را پشت‌سر گذاشته‌اند و هنوز خاطراتش را در ذهن دارند.

وی افزود: ما با انتشار تصاویر دلخراش از غزه قصد تحریک و جوسازی نداریم، اگر در حد یک تلنگر و اینکه ساده از کنار این قضیه نگذریم باشد، کفایت می‌کند.

غزه

این محقق و کارشناس با اشاره به حضور گروه‌های سنی مختلف در شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد: متاسفانه شبکه‌های اجتماعی از نظر محتوایی کاملا باز هستند‌، استفاده از این شبکه‌ها باید مانند تلویزیون طبقه‌بندی‌، برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی شود. به هر حال نمایش بعضی از تصاویر دلخراش از نظر روان‌شناسی نیز برای کودکان و نوجوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که آسیب‌های آن به خودمان برمی‌گردد‌، تا زمانی که برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی طبقه‌بندی صورت نگیرد و رسانه‌، رسانه‌ی بازی باشد نمی‌توانیم آن را کنترل کنیم.

او در بخش دیگر گفت‌وگوی خود با ایسنا‌ عنوان کرد: متولی شبکه‌های اجتماعی مردم هستند و این شبکه مانند تلویزیون از تشکیلات برخوردار نیست، در نتیجه مردم هر کدام به سهم خود اخبار غزه را پوشش می‌دهند و انزجار خود را از این فجایع نشان می‌دهند.

این کارشناس انتقاد کرد: آنچه که در شبکه‌های اجتماعی به عنوان نقطه‌ی کمرنگی شاهدش بودیم این است که اخبار یا تصاویری در این فضا منتشر شده است اما تاکنون یک تحلیل منطقی و اجتماعی از پوشش رسانه‌ای‌ آن نبوده است. می‌توان از مخاطبان یک شبکه اجتماعی خواست که محصول تولیدی خود را منتشر کنند و لازم نیست که حتما یک خبرنگار حرفه‌ای باشند و یا از نزدیک از صفحه‌های درگیری و جنگ عکس گرفته باشند.

او در پایان عنوان کرد: هر فردی به شکل خاص خودش می‌تواند در رابطه با غزه وانزجار از رژیم صهیونیستی عمل کند اسرائیل در حوزه‌های دیگر نیز ضعف دارد و ما می‌توانیم به آنها بپردازیم نه اینکه انزجار خود را فقط با پرداختن به جنگ و درگیری و کشتار غزه نسبت به اسرائیل نشان دهیم.

غزه

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha