• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 93020301647
  • خبرنگار : 71219

رییس شورای صنفی نمایش پاسخ داد

ماجرای "طرح بلیت شناور" و "سینما کارت" چیست؟

ماجرای "طرح بلیت شناور" و "سینما کارت" چیست؟

رئیس شورای صنفی نمایش ضمن تاکید بر مقابله‌ی این شورا با هرگونه رانت برای اکران فیلم‌ها گفت: طرح بلیت شناور سینماها به دلیل همکاری نکردن تلویزیون در تبلیغات و خبررسانی، از ابتدای تابستان آغاز می‌شود.

رئیس شورای صنفی نمایش ضمن تاکید بر مقابله‌ی این شورا با هرگونه رانت برای اکران فیلم‌ها گفت: طرح بلیت شناور سینماها به دلیل همکاری نکردن تلویزیون در تبلیغات و خبررسانی، از ابتدای تابستان آغاز می‌شود.

ابوالحسن داوودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در توضیح طرح بلیت شناور با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 210 سینما در سراسر کشور به سیستم مکانیزه مجهز شده‌اند، بیان کرد: با توجه به شرایط، قصد داشتیم از نیمه اردیبهشت تا اوایل خردادماه طرح جدید ارائه بلیت مکانیزه به خانواده‌ها و علاقه‌مندان سینما به ویژه آن قشری که مدت‌ها بود از سینما قهر کرده بودند و آن را از سبد مصرف خود کنار گذاشته بودند، آماده کنیم تا این طرح در نیمه دوم فصل بهار اجرایی شود.

روی همکاری تلویزیون حساب کرده بودیم اما...

او با تأکید بر اینکه برای اجرایی شدن این طرح روی تبلیغات تلویزیونی حساب کرده بودیم، گفت: متأسفانه این رسانه هیچ گونه کمکی نکرد و حتی تیزرهایی را هم که آماده کرده بودیم، پخش نکرد به همین دلیل ترجیح دادیم این کار را با زمان بیشتر و استفاده از مسیرهای تبلیغاتی دیگر مثل تبلیغات شهری یا سینمایی پیش ببریم. بر این اساس طرح بلیت شناور سینماها به عنوان یک طرح تابستانه از ابتدای تیرماه اجرا می‌شود و در صورت موفقیت در باقی فصول سال نیز انجام خواهد شد.

داوودی ادامه داد: در مرحله اول این طرح، در تمام روزهای هفته بلیت دو سانس اول همه سینماها به شکل نیم‌بها عرضه می‌شود و این امر در روزهای پنج‌شنبه و جمعه نیز برقرار خواهد بود.

سینما کارت در مرحله اول به سازمان‌ها تعلق می‌گیرد

رئیس شورای صنفی نمایش همچنین درباره طرح «سینما کارت» توضیح داد: این طرح با هماهنگی سازمان سینمایی و بانک‌های عامل در حال پیگیری است و قرار بر این است که کارت‌های هوشمندی برای سینما تعریف شود که درصدی از بهای این کارت توسط کسی که صاحب آن است پرداخت خواهد شد.

داوودی با اشاره به اینکه «سینما کارت» به دو شکل بی‌نام و دارای مشخصات خواهد بود، گفت: کارت‌های بی‌نام در اختیار سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف قرار می‌گیرد که به شکل‌های مختلف از جمله هدیه در اختیار کارمندان قرار می‌دهند.

او درباره این کارت‌ها افزود: درصدی از بهای این نوع سینما کارت‌ها به عنوان سوبسید توسط بانک پرداخت می‌شود و درصدی از آن هم برعهده وزارت ارشاد است،‌ بقیه آن هم سهمی است که به سود دارنده کارت تمام خواهد شد. در واقع هر کسی که سینما کارت را در اختیار می‌گیرد حدود 60 درصد قیمت کل آن را پرداخت می‌کند ولی از 100 درصد قیمت آن بهره می‌برد.

وی تأکید کرد: بانک‌های عامل تعهد کرده‌اند در حدود 300 سینمای کشور سیستم کارت‌خوان خود را فعال کنند و به این ترتیب ارتباط کسانی که می‌خواهند به شکل دوره‌ای از سینما استفاده کنند به خوبی برقرار می‌شود و نیز مراتب و مناسباتی که ممکن است در خرید بلیت فیلم‌ها بوجود آید برطرف خواهد شد.

رئیس شورای صنفی نمایش خاطرنشان کرد: سینما کارت در مرحله اول به سازمان‌ها و دستگاه‌هایی تعلق می‌گیرد که بخواهند به شکل هدیه در اختیار کارمندان خود قرار دهند، اما پس از آن در مرحله بعدی که سینما کارت جای خود را پیدا کرد، برای عموم مردم عرضه می‌شود و این کارت‌ها همانند دیگر کارت‌های هوشمند از جمله مترو در مکان‌های مشخصی صادر خواهند شد.

داوودی در پاسخ به اینکه بر این اساس در مرحله اول، سینما کارت به صورت رایگان در اختیار کسانی که از آن برخوردار می‌شوند، قرار می‌گیرد، گفت: این مسئله به سازمان یا نهاد ارائه‌دهنده این کارت‌ها بستگی دارد.

او همچنین در پاسخ به اینکه آیا این طرح با توجه به اینکه پیش از این هم اجرا شده بود می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد، بیان کرد: شکل اجرای قبلی این طرح این گونه بود که سینما کارت به طور رایگان و برای یک سینمای خاص عرضه می‌شد و هیچ‌گونه امتیازی برای صاحب کارت نداشت اما الان شرایط این‌طور است که مردم می‌توانند با یک تخفیف 40 درصدی و در همه سینماها از این کارت‌ها استفاده کنند.

رئیس شورای صنفی نمایش در پایان گفت‌وگوی خود به خبرنگار ایسنا گفت: شورای صنفی نمایش عملا سعی می‌کند امسال شرایطی را فراهم کند که فیلم‌ها خارج از رانت‌ها و اتفاقاتی که پیش از این رخ داده، اکران شوند و ارتباطات یا قراردادهایی که باعث می‌شد فیلمی از امتیاز بیشتری برخوردار شود، سلب شود.

داوودی با تأکید بر اینکه شورا با تمام قوا مقابل این گونه اتفاقات می‌ایستد، افزود: این جدیت همواره وجود خواهد داشت مخصوصا اگر فیلم‌هایی که از رانت ویژه، مثل تبلیغات تلویزیونی خارج از قواعد معمول برخوردار باشند و در هفته‌های آخر اکران که فیلم‌ها به کف فروش نزدیک می‌شوند، اقداماتی انجام گیرد که منجر به اخلال در فروش بقیه فیلم‌ها شود، مثل نیم بها کردن بلیت در این دوره بدون تصویب و هماهنگی با شورا. چرا که این کار به فروش دیگر فیلم‌ها مخصوصا فیلم‌هایی که اکران آن‌ها تازه آغاز شده است، خلل وارد می‌کند، به همین دلیل شورای صنفی نمایش براساس آیین‌نامه با این گونه اتفاقات برخورد می‌کند و امیدواریم دوستانی که از این گونه امتیازات برخور دارند کمی رعایت کنند و از صداوسیما هم می‌خواهیم با همکاری برای روند اکران همه فیلم‌ها، خللی در جریان نمایش بقیه فیلم‌ها ایجاد نکند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha