پس از کارگردانان این بار نوبت به تهیهکنندگان تلویزیون رسید تا در نشستی با عنوان «رشد و تعالی در سیما» با معاون سیما دیدار کنند.
به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، در این نشست محسن علیاکبری ابراز عقیده کرد: تولید آثار تلویزیونی تاریخی و دینی مستمر باشد.
این تهیهکننده تلویزیون و سینما، برگزاری نشست تهیهکنندگان را در تولید آثار بهتر و تعامل با مدیران موثر دانست و در ادامه با توصیف آثار مثبت مجموعه های تلویزیونی مریم مقدس، امام علی (ع) و مختار در جامعه گفت: تولید آثار نمایشی تاریخی و دینی باید مستمر باشد و نباید بین آنها فاصله بیفتد.
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «مریم مقدس» مشکلات تهیهکنندگان را در مسیر تولید یک اثر تلویزیونی برشمرد و توجه بیشتر و حمایت تهیه کنندگان را خواستار شد.
علی اکبری تصریح کرد: همه تهیه کنندگان پایبند به نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیرو ولایت فقیه اند و با ارتباط موثر با مدیران می توانند آثار فاخری را تولید کنند.
وی بر ضرورت بهرهمندی تهیه کنندگان جوان و تازه کار از تجارب تهیه کنندگان باسابقه تاکید کرد.
کامبیز کاشفی: سازوکار استفاده تهیهکنندگان جوان از تجربیات دیگران فراهم شود
کامبیز کاشفی، تهیه کننده فیلم های تلویزیونی گفت: تلویزیون باید تهیه کنندگان و دیگر سرمایه های خود را حفظ کند و برای استفاده تهیه کنندگان کم تجربه از تجارب سرمایه های سیما ساختار لازم را تهیه کند.
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «ششمین نفر» افزود: ارائه کار به تهیهکنندگان کم تجربهای که اسپانسر و پول دارند، خانه نشینی تهیه کنندگان مجرب و تولید آثار با کیفیت پایین را سبب می شود.
پروانه پرتو : صداوسیما خانه اول من است
پروانه پرتو، تهیه کننده تلویزیون گفت: تلویزیون خانه اول من است و من تهیه کنندگی را در تلویزیون آموختم.
تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «شهریار»، تهیه کننده را بالاترین رکن برنامه سازی تلویزیون توصیف کرد و توجه هر چه بیشتر مدیران سیما به تهیه کنندگان باتجربه و کارآمد را ضروری دانست.
منصور سهرابپور: ارتباط مدیران با فضای جامعه بیشتر شود
منصور سهراب پور، تهیه کننده تلویزیون و سینما بر ضرورت ارتباط هرچه بیشتر مدیران با فضای جامعه برای مدیریت بهتر تاکید کرد.
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «پروانه» توجه هر چه بیشتر رسانه ملی به جذب مخاطب ، تاثیر گذار بودن برنامه ها و همکاری هرچه بیشتر تهیه کنندگان و مدیران سیما را برای موفقیت بیشتر لازم و ضروری خواستار شد.
وی افزود: اساس تولید یک اثر تلویزیونی تهیه کننده است و کارگردان نباید تهیه کنندگی کند.
سهرابپور ابراز امیدواری کرد، رسانه ملی با اعتماد به تهیهکنندگان مسیر را برای آنها هموار کند تا بتوانند به رسانه ملی و مردم خدمت کنند.
محمود فلاح: تهیهکننده نباید کار مدیر تولید را انجام دهد
محمود فلاح، تهیهکننده تلویزیون گفت: تهیه کننده از نظر شغلی بالاترین فرد در صداوسیما است و نباید کار مدیر تولید را انجام دهد.
تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» با تاکید بر جایگاه ممتاز تهیه کننده در تولید اثر تلویزیونی از معاون سیما خواست که شرح وظایف و کار تهیه کننده را مشخص کند.
فلاح با تشریح سوابق مدیریتی و کاری خود در رسانه ملی گفت: وظیفه ما خدمت به رسانه ملی است و من تا آخرین لحظه ای که توان داشته باشم از این مهم فروگذار نمی کنم.
محمدی: نظرسنجیها در اختیار تهیهکنندگان قرار گیرد
محمدی، تهیهکننده تلویزیون گفت: نتیجه نظر سنجی های علمی را در خصوص فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی در اختیار تهیه کنندگان قرار دهید.
وی با طرح این سوال که آیا روش انتخاب تهیه کنندگان علمی و کارشناسانه بوده است، اطمینان داد که تهیه کنندگان با تجربه از تهیه کنندگان جوان استقبال می کنند و آماده اند تجارب خود را در اختیار آنها قرار دهند.
محمدی با اشاره به نبود برخی از طنز پردازان قدیمی در جشنواره طنز تلویزیونی، برگزاری جشنواره ها را بر مبنای علمی و کارشناسانه خواستار شد.
عبدالله زاده: ضرورت تحکیم رابطه برنامه سازان با مدیران سیما
عبداللهزاده، تهیهکننده تلویزیون سازمان صداوسیما را با توجه به تجربه، کار مداوم و پیشرفت تدریجی برنامه سازان تلویزیون را گنجینه ای گران بها خواند و بر تحکیم رابطه برنامه سازان با صداوسیما تاکید کرد.
وی افزود: شناخت توانایی ها و حیطه کاری هر برنامه ساز و بهره گیری درست از آنها کمک موثری است که مدیران سیما می توانند از استفاده کنند.
عبدالله زاده توجه به فراگیری برای تهیه کنندگان، بسترسازی ، پشتیبانی و حمایت دلسوزانه از برنامه ساز، ساده و آسان سازی فرایند تولید را در بهبود کیفیت آثار تلویزیونی و شتاب بخشی به آهنگ تولید موثر دانست.
وی افزود: کار تهیهکننده سیما آوردن پول نیست و باید این موضوع را از کارهای تهیه کننده جداساخت تا تهیهکنندگی دچار کم تخصصی یا بیتخصصی نشود.
شفیعی: آوردن پول نباید زمینه انتخاب یک تهیهکننده باشد
تهیه کننده « وضعیت سفید » گفت: تهیه کنندگان مجرب از حضور تهیه کنندگان جوان استقبال می کنند ولی آوردن پول نباید زمینه انتخاب یک تهیه کننده برای یک اثر تلویزیونی شود.
وی افزود: مسئولان کشور باید در اختصاص بودجه به کار فرهنگی اهتمام ویژه داشته باشند چرا که یک اثر فرهنگی می تواند تاثیر ویژه ای در جامعه داشته باشد و هزینه های کشور را از جهات مختلف کاهش دهد.
این تهیه کنده تلویزیونی گفت: وقتی سازمان های دولتی هزینه ای را صرف ساخت یک برنامه می کنند که فرهنگی بر اساس آن رایج می شود در واقع هزینه هنگفتی را از بابت حذف خسارات ناشی از نبود این فرهنگ صرفه جویی می کنند.
و این نکته ای است که فقط برخی مسوولان آن را به خوبی درک کرده اند و از فواید آن استفاده می کنند مثل راهنمایی و رانندگی کشور، که امروزه همه به تاثیرات فرهنگ سازی این نهاد اذغان دارند بنابراین طبیعی است که ما توقع داشته باشیم سازمان ها و نهادهایی که فرهنگ سازی هزینه های آنها را کاهش می دهد برای تامین هزینه های ما اقدام کند.
محمدرضا شفیعی، تهیه کننده مجموعه های تلویزیونی بر ضرورت گردهم آمدن و هم اندیشی تهیه کنندگان و تبادل نظر آنها تاکید کرد و افزود: رفع اختلافات و ناهماهنگی های بین تهیه کنندگان سبب می شود که امکان استفاده نابجا را از بین ببرد.
عباسیزاده: گامهای خوب سیما در حوزه طرح و برنامه
عباسی زاده، تهیه کننده تلویزیون گفت: سیما از نظر طرح و برنامه بسیار جلوتر از گذشته است و تشکیل کارگروه های مختلف و ورود هر طرح و ایده در حوزه طرح و برنامه نشانگر گام های خوب در این حوزه است.
وی با قدردانی از اهتمام معاون سیما و مدیران شبکه ها برای کاهش مشکلات کاری تهیه کنندگان گفت: حمایت هر چه بیشتر از تهیه کنندگان و تشکیل کارگروه هایی با حضور نمایندگان آنها فاصله ها را با مدیران به حداقل می رساند.
پر و بال دادن به تهیه کنندگان جوان، ایجاد حس رقابت بین تهیه کنندگان، پیداکردن راهکار برای حل مشکل مالی برنامه سازان از دیگر محورهای مورد تهیه کننده « سقوط یک فرشته » بود.
حمید آخوندی: تهیهکننده باید سیاستگذار اثر تلویزیونی باشد
حمید آخوندی، تهیه کننده تلویزیون گفت: تهیهکننده باید سیاستگذار اثر تلویزیونی خود باشد و نباید کسی که پول میآورد سیاستگذاری کند.
وی تهیهکننده را سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی در جبهه فرهنگی توصیف کرد و گفت: سرباز نظام در خط مقدم جبهه فرهنگی نیاز به مهمات و تقویت روحیه برای کار دارد.
تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «دولت مخفی» در ادامه گفت: بودجه صداوسیما باید مستقل دیده شود تا رسانه ملی بتواند در عرصه مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم پیروز شود.
وی افزود تهیه کننده تلویزیون باید به محتوا بیندیشد و درگیر تامین مالی نباشد.
پروینحسینی و انتقاد از مالیات 120 میلیونی «دارا و ندار»
امیر پروین حسینی از تفاوت های تلویزیون ایران با تلویزیون های دنیا را اجحاف حمایتی دانست که دستگاه های مسوول در کشور آن را از رسانه ملی دریغ می کنند.
وی با اشاره به اینکه در کشورهای مختلفی برنامه تلویزیونی ساخته است گفت: رسم معمول در کشورهای دنیا این است که بخش عمده ای از مالیات های مردم برای تامین هزینه های فرهنگی و رسانه ای در آن کشور هزینه می شود اما متاسفانه این اتفاق نه تنها در کشور نمی افتد بلکه بدتر از آن از ما مالیات سنگین و حتی غیر کارشناسی اخذ می شود.
وی با انتقاد از مالیات 120 میلیونی مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» گفت: شرکت های بزرگ باید مالیات بدهند و این مالیات ها صرف کار فرهنگی شود و تهیه کننده یک اثر فرهنگی نباید مالیات بدهد.
وی با تعریف جایگاه واقعی تهیه کننده در تولید فیلم و سریال گفت: تهیه کننده باید پاسخگوی نیاز فرهنگی جامعه باشد و نباید پول بیاورد یا دنبال اسپانسر باشد.
داریوش بابائیان: تهیه کنندگان با غیرت ایرانی در سیما کار می کنند
داریوش بابائیان تهیه کننده تلویزیون گفت: همه تهیه کنندگان عاشق ایرانند و با غیرت ایرانی در سیمای جمهوری اسلامی ایران کار می کنند.
بابائیان همچنین به ارتباط مستمر به مدیران سیما، استفاده کمتر از اسپانسر، حمایت از تهیه کنندگان، پخش موثر تیزر فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی و ضرورت تعامل هر چه بیشتر تهیه کنندگان و مدیران توجه کرد.
علی شاه حاتمی: تهیه کنندگان خود را نقد کنند
علی شاه حاتمی، تهیه کننده تلویزیون گفت: تهیه کننده باید ابتدا خود را نقد کند و تحمل نقد منصفانه را نیز داشته باشد.
وی در ادامه تلویزیون را محل رجوع مردم دانست و گفت: سیمای جمهوری اسلامی ایران هویت فرهنگی و ملی و مردم است و باید از آن مراقبت کرد.
سید محمود رضوی: تهیهکنندگان و سیما از هم جدا نیستند
سید محمود رضوی، تهیه کننده تلویزیون با تاکید بر اینکه تهیه کنندگان و سیما از هم جدا نیستند، گفت: مشکل سیما و مشکل تهیهکنندگان یکی است و همه باید برای رفع آن بکوشیم.
تاجبخش فنائیان : تهیه کننده عضو قطعی سازمان است
تاجبخش فنائیان، داور جشنواره تلویزیونی جام جم تهیه کنندگان را عضو قطعی سازمان صداوسیما توصیف کرد و توجه به محتوای اثر تلویزیونی را وظیفه اصلی وی دانست.
فنائیان گفت: مدیران سیما و تهیه کنندگان دور یک میزند و باید با تعامل و همفکری هم افزایی کنند.
وی با توجه به نقش اصلی تهیه کننده در تولید فیلم و سریال گفت: تهیه کننده باید به گونه ای بر شناسنامه اثر مسلط باشد که در نهایت کاری کامل و بی اشکال ارائه کند.
وی ایجاد حلقه ارتباط فرهنگی و موثر سازمان با تهیه کنندگان را ضروری دانست و گفت: همه تهیه کنندگان و عوامل تولید فیلم و سریال باید نسبت به صداوسیما احساس مسئولیت کنند.
محمد خزاعی : خانه تلویزیون فعال شود
محمد خزاعی، تهیه کننده تلویزیون تشکیل خانه تلویزیون را در رفع از هم گسیختگی تهیه کنندگان و عوامل تولید فیلم و سریال موثر دانست.
وی افزود: تشکیل این سندیکا سبب می شود که همه تهیه کنندگان دیده شوند و اندیشه ورزی و فکرهای جدید مطرح شود.
وی همچنین تغییر ساختار و به روز تر شدن تلویزیون را خواستار شد.
نشست هم اندیشی رشد و تعالی در سیما که ساعت 17:30 دقیقه آغاز شد، ساعت 21:30 دقیقه پایان یافت.
جلوگیری از پیری زودرس صداوسیما
مدیرکل طرح و برنامه معاونت سیما، تهیه کننده را از کارآمدترین نیروهای انسانی سازمان صداو سیما توصیف کرد و گفت: تهیه کننده مدیر یک رسانه است و آثار تولیدی تهیه کننده رسانه ملی را پیش می برد. تهیه کننده اگر در جایگاه خود قرار بگیرد همه اجزاء ماشین تولید بهتر و نرمتر حرکت می کنند.
فاطمی رسانه ملی را یک موجود زنده و در حال رشد و نمو توصیف کرد و گفت: هرگونه ایستایی و بی تحرکی صداوسیما، پیری و مرگ زودرس آن را موجب می شود.
وی افزود: در دوره معاونت دکتر دارابی در حوزه سیما، مجموعه عناصر فکری و آشنا به مسائل رسانه، گردهم آمدند و شوراهای راهبردی شبکه ها و اتاق های فکر برنامه های تلویزیون را شکل دادند تا وضعیت رسانه بهتر شود.
مدیرکل طرح و برنامه سیما تهیه کنندگان را پیشگامان جنگ رسانه ای و سرداران مبارزه فرهنگی دانست و ابراز امیدواری کرد به همت و تلاش تهیهکنندگان و دیگر عوامل برنامه ساز رسانه ملی به موفقیت پیش از پیش دست یابد.
انتهای پیام
نظرات