• سه‌شنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92081408818
  • خبرنگار : 71474

طیب نیا اعلام کرد

از افزایش نرخ سود بانکی بی اطلاعم/ تصمیم گیری درباره ایران کد طی 2 روز آینده

از افزایش نرخ سود بانکی بی اطلاعم/ تصمیم گیری درباره ایران کد طی 2 روز آینده

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اظهارات منسوب به وی درباره تعیین کف قیمت دلار اظهار کرد:‌ در صورتی که تغییرات قیمتی به صورت حساب شده صورت گیرد، دولت در نرخ ارز مداخله‌ای نمی‌کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اظهارات منسوب به وی درباره تعیین کف قیمت دلار اظهار کرد:‌ در صورتی که تغییرات قیمتی به صورت حساب شده صورت گیرد، دولت در نرخ ارز مداخله‌ای نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی طیب نیا در جمع خبرنگاران تصریح کرد:‌ دولت با کاهش دفعتی، سریع و غیر حساب شده نرخ ارز مخالف است به این دلیل که چنین تغییراتی تنها تاثیری که دارد بر روی مردم است که آن ها از این مسئله متضرر می‌شوند.

وی ادامه داد‌:‌ بحثی که از طرف من در کمیسیون مجلس مطرح شده است صحت ندارد و من کفی برای نرخ ارز تعیین نکرده‌ام دولت معتقد است سیستم مدیریت نرخ ارز در کشور ما سیستم شناور مدیریت شده است و طبق این سیستم نرخ ارز تعیین خواهد شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین درباره بحث‌های مطرح شده در رابطه با افزایش نرخ سود بانکی نیز گفت: به هیچ وجه راجع به این مسئله تصمیم گیری انجام نشده است و در جلسه امروز شورای پول و اعتبار نیز بعید است راجع به چنین موضوعی صحبتی انجام گیرد.

وی درباره برخی اظهارنظرها از سوی بانک مرکزی در رابطه با افزایش نرخ سود گفت: در صورتی که بانک مرکزی در این رابطه چنین اظهارنظرهایی کرده است خودشان نیز باید در این رابطه توضیح دهند اما بنده از افزایش نرخ سود بانکی اطلاعی ندارم.

طیب‌نیا همچنین درباره واگذاری‌های صورت گرفته توسط دولت نیز اظهار کرد:‌ از دهه 80 تاکنون حدود 150 هزار میلیارد تومان از دارایی‌های دولت به بخش خصوصی واگذار شده است که متاسفانه بسیاری از آن‌ها به بخش خصوصی واقعی نرسیده و به قول معروف به خصولتی‌ها واگذار شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره هدف دولت یازدهم در حوزه واگذاری‌ها نیز گفت: ما اصلی‌ترین هدفی که دنبال می کنیم ایجاد کردن شرایطی است که واگذاری‌ها به بخش خصوصی واقعی انجام شود از این رو در دولت یک نگاه آسیب شناسانه به نحوه اجرای اصل 44 قانون اساسی صورت گرفت و در تلاش هستیم با برنامه ریزی‌هایی واگذاری‌ها را به سمت بخش خصوصی واقعی سوق دهیم.

وی همچنین درباره تصمیم گیری دولت در رابطه با ایران کد نیز گفت:‌هنوز دراین رابطه تصمیم خاصی اتخاذ نشده اما احتمالا در یکی دو روز آینده در جلسه‌ای راجع به موضوع ایران کد تصمیم گیری خواهد شد.

طیب‌نیا با بیان این‌که طبق تصویب رسمی بانک مرکزی نرخ صدور ال.سی باید حداکثر 30 درصد باشد گفت: بانک مرکزی این دستورالعمل را به تمام بانک‌ها ابلاغ کرده و قاعدتا باید این موضوع اجرایی شود حال اگر این موضوع در برخی بانک‌ها پیگیری نشده بانک مرکزی بر روی آن‌ها نظارت می‌کند و قطعا نظر دولت این است که نرخ صدور ال.سی بیش از 30 درصد نباشد.

طیب نیا در رابطه با بحث سهام عدالت نیز گفت: هدف از طراحی این سهام کمک به ایجاد مالکیت در بین اقشار مختلف مردم بود که متاسفانه محقق نشد. در حال حاضر حدود 42 میلیون سهام عدالت در بین اقشار مختلف توزیع شده است اما آن‌ها حق اعمال مالکیت بر روی آن را ندارند. از این رو دولت در تلاش است با ایجاد تغییراتی کاری کند که مردم در این حوزه مالکیت داشته باشندرو سهام عدالت به اهداف محقق شده اولیه خود دست یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۸-۱۴ ۱۲:۰۶

متاسفانه فقط مردم را سر کار مي‌گذارند. پس چه زماني به نرخ سود رسيدگي مي‌کنيد؟ کي فکري به حال سپرده‌گذاران بانکها ميکنيد که طبق قانون بايد از سود مناسب با تورم برخوردار باشند؟

avatar

ميشه آقاي طيب نيا بفرمايند اطلاع از چي دارند ؟ در چه مورد ميتونند نظر بدند ؟ اصلا وظيفه ايشون چي هست ؟ ايشون تا الان يك جمله اميدوار كننده گفتند ؟ چكيده كلمات ايشون : نيست ، ندارم ، نميشه ، نمي دانم و ........