• یکشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۲ / ۰۰:۱۹
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 92080501954

«توزیع نامتوازن بودجه هنری»

«پرونده‌های مالی هنرهای تجسمی نیاز به بازخوانی دارد»

«پرونده‌های مالی هنرهای تجسمی نیاز به بازخوانی دارد»

حبیب‌الله صادقی می‌گوید، درخواست من از دولت جدید این است که برای مواجه نشدن مدیران با مشکلات مالی، یک بار برای همیشه پرونده‌های مالی این بخش را بازخوانی کنند.

حبیب‌الله صادقی می‌گوید، درخواست من از دولت جدید این است که برای مواجه نشدن مدیران با مشکلات مالی، یک بار برای همیشه پرونده‌های مالی این بخش را بازخوانی کنند.

این هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار بخش تجسمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: یکی از چالش‌هایی که مدیران بخش تجسمی با آن دست به گریبان هستند این است که وقتی فعالیت خود را آغاز می‌کنند با بحران‌های مالی و اقتصادی به جا مانده از دوره‌ی مدیر قبلی مواجه می‌شوند و باید درصدد جبران آن‌ها بربیایند. درخواست من از دولت محترم این است که یک بار برای همیشه پرونده‌های مالی این حوزه را بازخوانی کنند و به صفر برسانند تا مدیری که روی کار می‌آید با چالش بودجه و گرفتاری‌های مالی روبه‌رو نشود.

او افزود: به اعتقاد من اختصاص بودجه تنها این نیست که از هنرمند کاری در آتلیه‌اش خریداری شود. هنر حرفه‌ای است که منحنی وسیعی از معنا در آن مستتر است. توجه به جریان نواندیشی و هنر معاصر می‌تواند تاثیر بیشتری داشته باشد. هنری که با ویژگی‌های فرهنگی ما هم مرتبط باشد و در جهت آرمان‌ها و اهداف فکری هنر ایرانی باشد. در سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که آثار هنرمندان ایرانی در بخش‌های جهانی با اقبال خوبی مواجه بوده و خریداری شده‌اند.

صادقی همچنین عنوان کرد: در نظر گرفتن جریان عقلانی بودجه از اهمیت بالایی برخوردار است. خرید بهترین‌های تجسمی برای قرار دادن در موزه‌ها یکی از مواردی است که جای کار دارد. تنها اختصاص ردیف بودجه جوابگوی نیازهای همه‌ی ارکان این بخش نیست، بلکه تشکیل یک شورای‌عالی با حضور کارشناسان می‌تواند در کنار بودجه و منابع مالی، هنر زیبای ایران را جهانی و به کشورهای دیگر صادر کند.

این هنرمند با اشاره به ظرفیت بالای هنر در پیشرفت فرهنگی کشور اظهار کرد: هنرمند بخشی از سرمایه‌ی ملی و اجتماعی و اثر هنری کهکشانی از رنگ و عشق و عاطفه است. لزومی ندارد که اثر هنری از لحاظ مالی از خودش دفاع کند. این مدیریت فرهنگی و اجتماعی است که با احترام گذاشتن به هنرمند و هنر ایرانی می‌تواند به عنوان یک سرمایه از آن استفاده کنند.

او ادامه داد: دولت فرانسه که هیچ درآمدی از منابع نفتی ندارد با گردآوری و نمایش آثار پیکاسو سالانه میلیون‌ها گردشگر را از سراسر جهان به موزه‌های خود می‌کشاند که موجب سرازیر شدن ارز و منفعت‌های ناشی از آن می‌شود.

حبیب‌الله صادقی، هنرمند نقاش و کاریکاتوریست، دارای دکترای پژوهش هنر است. کاریکاتورها و طرح‌های او را از سال ۱۳۵۸ تا به امروز در نشریات مختلف داخلی و خارجی مانند روزنامه‌ی اطلاعات، مجله‌ی ادبستان، اهل قلم و دیگر نشریات می‌توان دید. او از سال ۱۳۸۰ به عنوان عضو رسمی انجمن خبرنگاران بین‌المللی IFJ درآمده است.

نمایشگاه‌های برگزار شده‌ی او را می‌توان بالغ بر ۲۸۰ نمایشگاه داخلی و خارجی دانست که در کشورهای مختلفی همچون ژاپن، آمریکا، لهستان، کانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اتریش، ایتالیا، سوریه، لبنان، مراکش، مصر و اسپانیا برگزار شده‌اند.

صادقی همچنین برنده‌ی مسابقات طراحی هلند و نفر برگزیده‌ی مسابقات هنر ژاپن در سال ۱۹۹۱ میلادی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha