• شنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92031809503
  • خبرنگار : 71012

مخاطبان سرانجام «مناظره» دیدند

احتمال برگزاری مناظره‌ی دیگر قبل از انتخابات

احتمال برگزاری مناظره‌ی دیگر قبل از انتخابات

در پی درخواست تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای برگزاری مناظرات دیگر، صداوسیما درخواست این نامزدها را برای تصمیم‌گیری به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات یازدهم ارائه کرد.

در پی درخواست تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای برگزاری مناظرات دیگر، صداوسیما درخواست این نامزدها را برای تصمیم‌گیری به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات یازدهم ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، سومین مناظره‌ی نامزدهای ریاست جمهوری بیش از دو برنامه‌ی قبلی ساختاری چالشی به خود گرفت تا نامزدها درخواست‌هایی را مبنی بر اینکه مناظره‌ی سیاسی آخرین حضور همزمان هشت‌نفره‌شان نباشد، مطرح کنند.

آخرین مناظره‌ی انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، روز جمعه، 17 خرداد ماه با درخواست‌هایی مبنی بر برگزاری یک مناظره‌ی دیگر با توجه به فاصله هفت روز مانده به برگزاری انتخابات همراه بود.

محمد غرضی از جمله نامزدهای انتخاباتی بود که پیش از آغاز مناظره‌ی سوم، روی آنتن زنده پیشنهاد داد: پیش از برگزاری انتخابات جلسه‌ای دیگر در سازمان صداوسیما برگزار شود چرا که در فاصله‌ی هفت روز مانده به انتخابات ممکن است اتفاقات دیگری رخ دهد.

محمد باقر قالیباف هم پس از پایان مناظره بر اساس آنچه روابط عمومی صداوسیما اعلام کرده است، با بیان اینکه مناظره سوم از گفت و گویی عادی به مناظره تبدیل شد، گفت: اگر فرصت باشد برگزاری دو مناظره دیگر به همین شیوه بسیار خوب است.

محسن رضایی هم با بیان اینکه مناظره سوم بهتر بود، پیشنهاد داد دو مناظره دیگر به همین نحو برگزار شود.

به گزارش ایسنا، برخی دیگر از نامزدهای انتخاباتی هم مناظره سوم را جدی‌تر دانسته‌اند.

غلامعلی حداد عادل پس از این مناظره در جمع خبرنگاران گفته است: زورآزمایی خوبی بود و هر یک از رقبا به نوعی نشان دادند چه میزان قابلیت تعامل و توانمندی فکری دارند.

وی این مناظره را نسبت به مناظرات قبلی جدی‌تر ارزیابی کرده و گفته است، با توجه به مناظره‌هایی که در دوره‌ی قبلی انتخابات ریاست جمهوری در چهارسال قبل برگزار شد، پیشرفت اخلاق مدارانه بیشتری داشتیم و به نظر می‌رسد با این روند، در اجرای مناظرات در دوره‌های بعدی به لحاظ رعایت اخلاق در مناظره پیشرفت بیشتری هم داشته باشیم.

***

اما مناظره‌ی سوم نامزدها در حالی چالشی‌تر از دو مناظره‌ی قبلی برگزار شد که علاوه بر جذابیت رویکردهای سیاسی به مسائل داخلی و خارجی، صداوسیما با اعمال تغییرات جزئی در نحوه‌ی برگزاری مناظره، تلاش کرد به قول ضرغامی «آقایان را درگیرتر و بحث‌ها را گرم‌تر» کند.

مرتضی حیدری، مجری ثابت سه مناظره هم اعلام کرد که تماس های مردمی با صداوسیما مبنی بر آن بوده که مخاطبان مناظرات قبلی خواستار ایجاد چالش بیشتر میان نامزدها شده‌اند تا بتوانند از میان سخنان نامزدها فرد اصلح را برای ریاست جمهوری آینده انتخاب کنند.

مجری برنامه که بنا به گفته ضرغامی قرار بود در مناظره سوم مسامحه بیشتری داشته باشد، همچنین اعلام کرد، این بار نامزدها می‌توانند به جای اعلام برنامه‌های خود به نقد مستقیم و شفاف رقبا بپردازند.

به گزارش ایسنا، در مناظره‌ی روز جمعه، 17 خرداد ماه پیشنهاد نامزدهای ریاست جمهوری برای برگزاری مناظرات بعدی، با اعلام مجری مناظره‌ مبنی بر اینکه «رسانه ملی استقبال می‌کند» همراه بود. هر چند بر اساس آنچه مرتضی حیدری روی آنتن زنده هم اعلام کرد در نهایت تصمیم نهایی برای برگزاری مناظره‌های آتی به کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات یازدهم بستگی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۲:۱۵

کار صدا وسیما خیلی خوب بود دستشون دردنکنه

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۲:۱۹

بله حتی اگر بشود مناظره اقتصادی را به روش و سبک مناظره سوم مجددا برگزار کرد خیلی بهتر است

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۲:۵۳

شورای محترم نگهبان باید ورود نماید و از نامزدهایی که مواردی بیان داشتند بخواهد توضیح ارائه کنند.درغیراینصورت زبانم لال با فتنه ای بمراتب شدیدتر از چهارسال قبل مواجهیم. لطفا منتشر نمایید اگر نمیشود به شورای نگهبان بفرمایید

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۴:۱۹

به نظرم مناظره بعدی باید باز باشد...یعنی کاندیداها به برنامه های همدیگر نقد وارد کنند. البته همه برنامه مدون ندارند..مثلا جناب جلیلی لطفا بدون حذف چاپ کن

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۶:۱۳

بهتر است مناظره چهارم بصورت باز و به منظور جمع بندی مباحث اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی باشد.

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۹:۱۰

چنانچه قرارباشد مناظره چهارمی اتفاق بیافتد بهتراست این مناظره به مسایل اقتصادی کشور اختصاص داده شود بگونه ای که نامزدهارویکردهای همدیگررا بچالش بکشانند. باتشکر

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۲۱:۵۸

طبیعتا این پیشنهاد از سوی کسانی بوده که در آخرین مناظره باختند . بعید می دانم آقایان روحانی ، رضایی و عارف تقاضای مناظره دیگری داشته باشند .