• چهارشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92030805137
  • خبرنگار : 71219

ارزیابی دستاوردهای سازمان سینمایی

اسماعیلی: اقدامات مثبت در زمینه ممیزی‌ها ادامه پیدا نکرد

اسماعیلی: اقدامات مثبت در زمینه ممیزی‌ها ادامه پیدا نکرد

حبیب اسماعیلی گفت: رفع توقیف فیلم‌هایی مانند «به رنگ ارغوان» از اتفاقات مهم دوران مدیریت فعلی سینماست، اما متاسفانه این روند دیگر ادامه پیدا نکرد.

حبیب اسماعیلی گفت: رفع توقیف فیلم‌هایی مانند «به رنگ ارغوان» از اتفاقات مهم دوران مدیریت فعلی سینماست، اما متاسفانه این روند دیگر ادامه پیدا نکرد.

پخش‌کننده فیلم سینمایی «تلفن همراه رئیس جمهور» در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در پاسخ به اینکه مهم‌ترین اقدام انجام شده در دوران مدیریتی جواد شمقدری در سازمان سینمایی را چه می‌داند؟ بیان کرد: یکی از اتفاقاتی که در این دوران شروع شد، نمایش فیلم‌هایی مانند «به رنگ ارغوان» ابراهیم حاتمی‌کیا بود که پیش از آن اجازه اکران نداشت، اما بعد از آن دیگر اتفاقی نیفتاد و انقلابی به پا نشد.

او ادامه داد: در این مدت قدم‌های خوبی در حوزه سینما برداشته شد، اما یکی از مشکلاتی که حل نشد چند دستگی و اختلاف‌ها بود که اگر دوستان متحد می‌شدند تداوم این کار وارد بحث ممیزی می‌شد و می‌توانستیم مشکلات موجود در این حوزه را برطرف کنیم.

وی همچنین اضافه کرد: در این مدت قدم‌های مثبتی برداشته شده و اگر مساله بیمه و مالیات‌های دست اندرکاران سینما به نتیجه لازم برسد اقدام خوبی انجام شده است.

اسماعیلی در ادامه درباره اتفاقات ناخوشایندی که در این دوران رخ داده است، با بیان اینکه چرا نباید یک‌سری از فیلم‌سازان ما بتوانند کار کنند؟ گفت: البته منکر حضور فیلمسازان نسل جوان نیستم، اما شرایط طوری شده که افراد حرفه‌ای که در فیلمسازی استخوان خرد کرده‌اند، نتوانستند کار کنند یا ترجیح دادند که از کشور بروند.

وی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که اکنون در حوزه سینما وجود دارد، به بخش خصوصی مربوط است. اگرچه دولت کمک می‌کند که سینما فعال باشد، اما وقتی سینمای دولتی داشته باشیم پتانسیل لازم در این بخش از دست می‌رود؛ چون نگاه برگشت به سرمایه وجود نخواهد داشت.

اسماعیلی تاکید کرد: ما در این مدت به آن‌ چیزی که می‌خواستیم نرسیدیم و اقدامات مثبت در زمینه ممیزی‌ها ادامه پیدا نکرد، به طوریکه سال گذشته شاهد بودیم که یک‌سری از فیلم‌ها از طرف دستگاه‌های دیگر تحریم شدند.

او گفت: ما با هجوم و هجمه‌ی ماهواره‌ها روبرو هستیم، در حالی که اگر وضعیت سینما بهبود نیابد، مردم بیشتر به سمت استفاده از این شبکه‌ها و فیلم‌های خارجی سوق داده می‌شوند.

این پخش‌کننده سینما یادآور شد: زمانی بود که استفاده از VHS ممنوع بود، اما به مرور زمان در دسترس عموم قرار گرفت. ماهواره هم چنین شرایطی دارد و نمی‌توان فقط آن را جمع‌آوری کرد. ما باید سینمای جذابی داشته باشیم تا فیلمساز دستش باز باشد و از آنچه که «موضوع» مردم است فیلم بسازد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه هر روز با ریزش مخاطب روبرو هستیم، درباره اولویت مهم مدیران بعدی سینما گفت: رسیدگی به بخش خصوصی در حوزه سینما یکی از مهمترین اقداماتی است که مدیران بعدی سینما باید در نظر داشته باشند و البته باید بدانیم که این کار با وام و مشارکت حل نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha