• سه‌شنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92030704382
  • خبرنگار : 71408

گزارش ایسنا از جلسه ویژه درباره «خانه سینما» در وزارت ارشاد

گزارش ایسنا از جلسه ویژه درباره «خانه سینما» در وزارت ارشاد

در جلسه‌ای که عصر دوشنبه (ششم خرداد) درباره‌ی خانه سینما در وزارت ارشاد برگزار شد، طائرپور، اسعدیان و علیقلی‌زاده تاکید کردند که احتمال دارد اینگونه بازگشایی خانه سینما باعث ایجاد مشکلات بیشتر بعدی شود.

در جلسه‌ای که عصر دوشنبه (ششم خرداد) درباره‌ی خانه سینما در وزارت ارشاد برگزار شد، طائرپور، اسعدیان و علیقلی‌زاده تاکید کردند که احتمال دارد اینگونه بازگشایی خانه سینما باعث ایجاد مشکلات بیشتر بعدی شود.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عصرروز دوشنبه با حضور سه نفر از چهره‌های سینمایی که سابقه‌ای طولانی در فعالیت‌های صنفی خانه سینما داشته‌اند، جلسه ویژه‌ای در وزارت ارشاد برگزار شد و حاضران درباره‌ی وضعیت به وجود آمده برای خانه سینما و همچنین فرآیند فعلی بازگشایی آن بحث کردند.

در این جلسه که فرشته طائرپور، همایون اسعدیان و تقی علیقلی‌زاده در دفتر مهدی عظیمی - معاون فعالیت‌های سازمان سینمایی- حضور داشتند، به دنبال بحث‌هایی که هفته گذشته در یک برنامه رادیویی بین طائرپور و عظیمی مطرح شده بود، درباره خانه سینما و تبعات ناشی از بازگشایی آن به شیوه اعلام شده توسط ارشاد صحبت کردند.

قرار است مشروح این بحث توسط عوامل همان برنامه رادیویی که در جلسه حضور داشتند، جهت پخش در برنامه بعدی - چهارشنبه 8 خرداد - ساعت 23 رادیو نمایش- آماده شود.

در این جلسه طائرپور، اسعدیان و علیقلی‌زاده ضمن انتقاد از اینکه روش اعلام شده برای بازگشایی، عدول سازمان سینمایی از اساسنامه‌ی اصلاح شده توسط هیئت مشترک ارشاد، خانه سینما و نماینده رئیس‌جمهور است و این کار بیش از آنکه معنای بازگشایی بدهد، حاکی از تاسیس مجدد تشکلی است که قبلا تاسیس شده و صرفا در حال تعطیلی به سر می برد، تاکید کردند که اتخاذ چنین روشی برای بازگشایی خانه سینما موجب اتفاقات خوبی در سینمای ایران نخواهد شد.

هم‌چنین بیان شد که احتمال دارد اینگونه بازگشایی که از نظر آنان صوری است، آن‌هم بدون مشارکت و همکاری صنوفی که 20 سال در این نهاد صنفی فعالیت داشته‌اند، باعث ایجاد مشکلات بیشتر بعدی شود و اعتبار فعالیت صنوفی غیر فراگیر را در شکل جدیدی از این جامعه صنفی زیر سئوال ببرد.

در ادامه‌ی این جلسه که در دفتر معاون رییس سازمان سینمایی برگزار می‌شد، طائرپور به تجربه ناموفق تاسیس اتحادیه2 تهیه‌کنندگان توسط سازمان سینمایی اشاره کرد و گفت: با تمام حمایت‌های علنی و مالی ارشاد و اختیاراتی که مدیریت سینمایی ارشاد از حقوق خود به این اتحادیه تفویض کرد، عملا اکثریت تهیه‌کنندگان سینمای ایران راضی به پذیرش و عضویت در آن نشدند.

او افزود: این تجربه نمونه خوبی برای آن است که وزارت ارشاد چنین اشتباهی را در مورد سایر صنوف تکرار نکند و خود را در موقعیتی قرار ندهد که چند صنف موازی که تعداد و ترکیب اعضایشان نیز نمی‌تواند همه آن جریان صنفی را نمایندگی کند، روی دستش بماند و با مشارکت آن‌ها یک خانه سینمای صوری و زوری برپا کند.

طبق پیگیری‌های خبرنگار ایسنا از نتیجه‌ی مذاکرات، به نظر می‌رسد که سازمان سینمایی خود، اکنون در یک چندراهی برای بازگشایی خانه سینما گرفتار شده است. از یک سو به دستور رئیس‌جمهور و مشاور او خانه سینما باید تا پایان دولت بازگشایی شود و شروع به فعالیت کند. از سوی دیگر نزدیکان ریاست سازمان سینمایی می‌خواهند در بازگشایی خانه سینما دستی داشته باشند و از سوی دیگر سینماگران منتسب به مدیریت‌های فعلی و قبلی خانه سینما، امیدی به پایان یافتن این وضعیت نداشته و بیشتر پا پس کشیده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha