• دوشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92023020472

خوراکیان: حوزه‌ی فرهنگ به ارتباطات اغنایی نیاز دارد نه ابلاغی

خوراکیان: حوزه‌ی فرهنگ به ارتباطات اغنایی نیاز دارد نه ابلاغی

رییس سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران گفت: آن چیزی که امروز عرصه‌ی فرهنگ به آن نیاز دارد، ارتباطات اغنایی است نه ابلاغی.

رییس سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران گفت: آن چیزی که امروز عرصه‌ی فرهنگ به آن نیاز دارد، ارتباطات اغنایی است نه ابلاغی.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر خوراکیان در مراسم رونمایی از سردیس استاد معتمدنژاد، با اشاره به این‌که یکی از دغدغه‌های ما موضوع ارتباطات در حوزه‌ی فرهنگ است، اظهار کرد: اگر بپذیریم به ارتباطات اغنایی در حوزه‌ی فرهنگ نیاز داریم، به مدیریت فرهنگی کشور کمک کرده‌ایم. اگر این موضوع اصل قرار گیرد، فرآیند کارها متفاوت می‌شود، چون ارتباطات اغنایی موجب به‌وجود آمدن انگیزه و انجام کارهای هدفمند می‌شود.

او ادامه داد: با تحقق ارتباطات اغنایی، حاکمیت روح محتوایی در کارها اتفاق می‌افتد و نتیجه‌ی کار در حوزه‌ی فرهنگ بر این اساس، یک فعالیت اثربخش خواهد بود. دلیل این‌که کارهای فراوانی با سر و صدای زیاد انجام می‌دهیم، اما تأثیرات کمی می‌بینیم، این است که براساس ارتباطات اغنایی فعالیت نمی‌کنیم.

خوراکیان با تأکید بر این‌که اگر ارتباطات اغنایی اتفاق بیفتد، نیروسازی انجام می‌شود، گفت: نیروسازی موضوعی است که این روزها به آن محتاج هستیم و کمبود آن را احساس می‌کنیم. مدیران کارآمد بسیاری را می‌شناسم که این روزها کنار رفته‌اند و در زمان فعالیت‌شان از ارتباطات اغنایی استفاده می‌کردند، اما متهم شدند به این‌که زمان را هدر دادند. آن روزها آدم‌های تندرو نمی‌دانستند که در حوزه‌ی فرهنگ باید از ارتباطات اغنایی استفاده کرد.

رییس سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران با بیان این‌که کسانی که می‌خواهند از ارتباطات اغنایی استفاده کنند، باید دو فاکتور علم و حلم داشته باشند تا بتوانند فرآیندی جهت‌دار و نتیجه‌بخش داشته باشند، اظهار کرد: ما توفیق شاگردی آقای معتمدنژاد را نداشتیم، اما این موضوع کاملا روشن است که او توانسته، در زمینه‌ی علم و دانش، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد و دلیل این موضوع هم داشتن دو فاکتور علم و حلم است.

خوراکیان با اظهار خوشحالی نسبت به برگزاری مراسم تجلیل برای استاد معتمدنژاد، گفت: یکی از اهداف این سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران مسأله‌ی هویت است. ما در چهار حوزه‌ی هویت دینی، ملی، انقلابی و شهری و محلی این موضوع را دنبال می‌کنیم، چراکه این ستاره‌ها اجزای هویت این کشور هستند. برگزاری چنین مراسمی رجوع به هویت ما است، اما دلخوریم که چرا این مراسم دیر و در زمانی که ایشان در بستر بیماری‌اند برگزار شده است.

او با اشاره به برگزاری نشست‌های ماهانه‌ی شاگردان استاد معتمدنژاد با او، افزود: اعلام آمادگی می‌کنیم که فرهنگسرای رسانه می‌تواند میزبان این نشست‌های ارتباطاتی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha