• شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92020704023
  • خبرنگار : 71461

اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا: حجاب نماد آرامش یک زن است

اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا: حجاب نماد آرامش یک زن است

یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: حجاب در جامعه ما یک قانون است و کسی حق ندارد در جامعه قانون‌شکنی کند، اگر حجاب رعایت شود تاثیر و امنیت آن ابتدا برای خود شخص است و بعد نفع آن به خانواده و جامعه می‌رسد و در راستای رسیدن به حجاب تمام افراد و ارگان‌ها مسوول هستند.

یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: حجاب در جامعه ما یک قانون است و کسی حق ندارد در جامعه قانون‌شکنی کند، اگر حجاب رعایت شود تاثیر و امنیت آن ابتدا برای خود شخص است و بعد نفع آن به خانواده و جامعه می‌رسد و در راستای رسیدن به حجاب تمام افراد و ارگان‌ها مسوول هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این‌ مطلب اظهار کرد: حجاب و عفاف در متن دین ما مطرح است یعنی هر مسلمان باید عفاف و حجاب را در زبان، رفتار، اخلاق و از جمله ظاهر حفظ کند و نمونه بارز عفاف و حجاب در نوع نماز خواندن است که در تمام حرکات، لحن قرائت و ایستادن باید رعایت شود.

وی ادامه داد: نکته دیگری که در عفاف و حجاب اهمیت دارد، فسلفه آن است که هیچگاه یک زن مسلمان وقار، متانت و کرامت و ارزشمندی خود را برای دیگران به نمایش نمی‌گذارد و در کل یک انسان متین و باوقار برای رسیدن به آرامش خود را با حجاب و عفاف بیمه می‌کند.

اکرمی خاطرنشان کرد: نکته دیگری که در مورد عفاف و حجاب اهمیت دارد، نوع تعلیم و آموزشی است که ما در این راستا داریم تمام رسانه‌های کتبی، شنیداری و تصویری باید به نوعی حجاب و عفاف را تحلیل کنند تا جایگاه حجاب در جامعه مشخص شود.

این نماینده سابق مجلس ادامه داد: در رسیدن به حجاب کامل نقش خانواده‌ها هم خیلی اهمیت دارد، خانه فقط استراحت‌گاه نیست بلکه خود یک دانشگاه، پژوهشگاه و نمایشگاه واقعی و تاثیرگذار است.

وی در ادامه با اشاره به این‌که «عفاف و حجاب باید درست مطرح شود و حجاب فقط مختص به زن نیست» گفت: مرد به یک گونه و زن به گونه‌ای دیگر باید حجاب را رعایت کند و حجاب باید در تمام کارها رعایت شود و فقط مختص به ظاهر نیست.

اکرمی تصریح کرد: نکته مهمی که باید رعایت شود نظارت بر حجاب است و طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به وزارت ارشاد و تمام وزارتخانه‌ها ابلاغ شده است بیش از 20 هزار دستگاه ابتدا حجاب را از مراکز کاری شروع کنند تا بعد از آن در جامعه و مراکز آموزشی هم تاثیر خود را بگذارد.

این عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هرکسی برای سلامت روح و جسم و جان خودش ارزش قائل باشد به حجاب و عفاف اهمیت زیادی می‌دهد و برای رسیدن به حجاب و عفاف نباید نقش امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه نادیده بگیریم.

وی ادامه داد: باید یاد بگیریم که در جامعه به حقوق همدیگر احترام بگذاریم و کسی حق ندارد قانون شکنی کند چرا که حجاب در جامعه ما نه تنها یک قانون است بلکه نماد آرامش یک زن است.

اکرمی ادامه داد: در غرب، یک زن جوان آرایش نمی‌کند، چرا که جوان خود زیباست ولی متاسفانه در کشور ما یک تقلید کورکورانه صورت گرفته و خیلی از جوانان ما آرایش و بدحجابی دارند، در صورتی که این کار به ضرر جامعه ما است.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: تاثیر حجاب اول روی فرد، بعد خانواده و در نهایت اجتماع است ما وقتی یک شی با ارزشی داریم آن را از چشم همگان مخفی می‌کنیم پس یک زن چگونه این چنین زیبایی خود را به حراج می‌گذارد. ما باید ابتدا فرهنگ و فهم جامعه را درست کنیم تا برای تمام افراد نهادینه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha