• جمعه / ۱۰ آذر ۱۳۹۱ / ۰۱:۱۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 91091004388
  • خبرنگار : 71133

نشست فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم»

فرخ‌نژاد در ایسنا: سینما بهانه‌ای برای تسویه‌حساب‌های سیاسی و شخصی شده است

فرخ‌نژاد در ایسنا: سینما بهانه‌ای برای تسویه‌حساب‌های سیاسی و شخصی شده است

حمید فرخ‌نژاد گفت: درد من این است کاش می‌دیدیم این سینما چقدر برای این مملکت آبرو کسب کرده و ما چقدر آن را بی‌آبرو کردیم.

حمید فرخ‌نژاد گفت: درد من این است کاش می‌دیدیم این سینما چقدر برای این مملکت آبرو کسب کرده و ما چقدر آن را بی‌آبرو کردیم.

این بازیگر که از چهارشنبه 8 آذر ماه فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» را در حال اکران دارد با گله از وضعیت اکران از جمله مشکل این فیلم که حواله‌اش از سوی شورای صنفی نمایش به سینماهای حوزه هنری ارایه نمی‌شود در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: بحث شرایط موجود است و متاسفانه مدیران از وضعیت فعلی گله می‌کنند در حالی که این وضعیت را به نوعی خودشان به وجود آورده‌اند. در واقع احترام مسجد به متولی‌اش است.

او ابراز عقیده کرد: این وسط تنها سینما متضرر می‌شود. آن‌ها زمانی که می‌توانستند به پشتوانه سینما حرمتی برای کلیت داشته باشند آن فرصت را از بین بردند و خودشان پشت خودشان را خالی کردند. اگر مدیریت فعلی در حال حاضر پشتش به سینما گرم بود و آن را به عنوان پشتیبان داشت، وضعیت فعلی را شاهد نبودیم و هر کس برای خودش هر کاری که دوست داشت نمی‌کرد و بیانیه نمی‌داد.

این بازیگر خاطرنشان کرد:کسانی می‌توانند از سینما دفاع کنند که سینما برایشان اصل است. با دادن چهار مجوز به فیلمنامه‌های خوانده نشده مشکل با حوزه هنری حل نمی‌شود بلکه کلیت سینما می‌توانست پشت خودش بایستد که متاسفانه الان تریبونی ندارد.

فرخ نژاد که به همراه تعدادی از عوامل فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» در ایسنا حضور داشت، ادامه داد: الان وضعیت به گونه‌ای است که من نوعی به عنوان بازیگر می‌گویم فیلم من که قرار است در سینماهای حوزه اکران شود، چرا اعتراض کنم تا روزی که نوبت به خودم برسد و فریاد بزنم که آن وقت کسی هم پشتیبان نباشد. در واقع همه ایستاده‌ایم تا روزی نوبت خودمان برسد و فریاد بزنیم در حالیکه یکسری هستند که به کلیت سینما اعتراض دارند و اصلا می‌خواهند سینما نباشد.

او اظهار کرد: متاسفانه این مشکلات برای یک نهاد اجتماعی (سینما) پدید آمده است که بالاترین آبرو را برای این کشور به همراه داشته و هیچ فعالیت دیگری این قدر در عرصه‌های بین‌المللی در پاک کردن چهره سیاهی که از کشورمان به نمایش گذاشته شده، موفق نبوده است اما در کشورمان اینگونه برخورد می‌شود و به سمتی می‌رویم که در دو سه، ماه آینده کسی برای سرمایه‌گذاری در سینما رغبتی نداشته باشد و این روند بسیار بد است.

این بازیگر با بیان اینکه عرصه سینما در حال حاضر بهانه‌ای برای تسویه‌حساب‌های سیاسی و شخصی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر اصلا خوشحال نیستم که فیلم ما مشکلی از سوی حوزه هنری برای نمایش ندارد(البته حواله‌اش از سوی شورای صنفی نمایش داده نمی‌شود) اما فیلم‌های دیگر برای نمایش در سینماهای حوزه هنری مشکل دارند و این روند بسیار تاسف‌برانگیز است.

فرخ‌نژاد بار دیگر تاکید کرد: متاسفانه شرایط خوبی نیست اما مدیران هم نباید معترض باشند و گله کنند چرا که خودشان باعث و بانی این قضیه بودند و با بی‌احترام کردن شاکله اصلی سینما و با انحلال خانه سینما راه را برای این اتفاقات باز کردند.

روح الله حجازی کارگردان فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» هم که در نشست ایسنا حاضر بود درباره‌ی اکران و روند تولید این فیلم گفت: متاسفانه نبود اطمینانی که به وجود آمده باعث شد ما بعد از گرفتن پروانه ساخت با چالش‌های زیادی روبرو باشیم مثلا وقتی فیلم در مرحله فیلمبرداری بود حضور ابراهیم حاتمی‌کیا به عنوان بازیگر حاشیه‌هایی را به همراه آورد و فشارهای زیادی به گروه وارد شد و در نهایت در شرایط سختی فیلمبرداری به پایان رسید. بعد هم که کار به بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر راه پیدا نکرد و به آن انگ کیفیتی زدند که در واقع به هیات انتخاب توصیه کردند فیلم انتخاب نشود.

او با اشاره به روند اکران فیلمش خاطرنشان کرد: فیلم قرار بود عید نوروز اکران شود اما شورای صنفی تصمیمات دیگری گرفت که نتیجه‌اش را هم دیدیم. باز قرار بود عید فطر اکران شود که در نهایت اکرانش به وضعیت فعلی رسید و حالا هم برای هر کاری از بیلبورد گرفته تا تیزر باید از ده‌ها جا تاییدیه بگیریم و از هر مرحله هم که رد می‌شویم مرتب خدا را شکر کنیم.

این کارگردان سینما ادامه داد: من حتی شب قبل از اکران در خیابان‌ها می چرخیدم تا ببینم سردر فیلم هست، که یک موقع آن را برنداشته باشند. مرتب هم اعلام کردند که این تنها فیلمی است که در حال حاضر سینماهای حوزه هنری را در اختیار دارد اما یک دفعه شورای صنفی نمایش مقابله به مثل کرد و حواله‌ی اکران این فیلم را به سینماهای حوزه هنری نداد.

حجازی افزود: من با طرفین دعوا کاری ندارم اما معتقدم هر اتفاقی می‌افتد، سیاسی است و نتیجه‌اش حذف سینما از فرهنگ این کشور خواهد بود که این بزرگترین خیانت است. با این روند فکر نمی‌کنم در آینده سینمایی داشته باشیم و برخورد فعلی باعث شده مردم دیگر اطمینان پیدا نکنند که به سینما بروند.

کارگردان فیلم سینمایی «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» با بیان اینکه در وضعیت فعلی هر کس هر جور که دلش می‌خواهد سینما را می‌زند، گفت: واقعا هیچ جای دیگری مشکل ندارد و تنها سینما باقی مانده است؟ سینمایی که کلید پیشرفت کشور است. به نظرم این روزها مشکل فراتر از اکران «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» است و کلا ماهیت سینمای ایران زیر سوال رفته و هر کس ساز خودش را می‌زند.

حجازی با بیان اینکه در حال حاضر پروسه اکران فیلم از پروسه تولید آن بسیار سخت‌تر شده است، اظهار کرد: برای همین فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» انرژی زیادی برای گرفتن پروانه ساخت گذاشتیم و در عین حال یک انرژی عجیب و غریبی هم باید برای اکران بگذاریم، به نظرم باید کفش‌های فولادی بپوشیم و با تک تک آدم‌ها بجنگیم.

وی تصریح کرد: الان که همه همدیگر را می‌زنند، برایشان مهم نیست برای این فیلم‌ها هزینه شده است و در بخش خصوصی ساخته شده‌اند. برای فیلم خود ما تهیه‌کننده‌اش از جیبش سرمایه گذاشته و یک ریال حمایت دولتی نداشته و حتی نگاتیو دولتی هم به ما ندادند، بنابراین با این روند دیگر چه انگیزه‌ای برای بخش خصوصی می‌ماند که بخواهد در این سینما فعالیت کند؟

او افزود: در حال حاضر حوزه هنری قبول کرده فیلم ما اکران شود اما شورای صنفی قبول نکرده، بنابراین ممکن است دو روز دیگر شورای صنفی قبول کند و حوزه بگوید ما فیلم دیگری را می‌خواهیم به نمایش بگذاریم. یا اینکه فیلم در شهرستان اکران شود و همه آن را دوست داشته باشند اما یک نفر سخنرانی کند و فیلم را بردارند. بنابراین با این شرایط و وضعیت، دیگر سینمایی نمی‌ماند، آن هم سینمایی که محصول انقلاب و یکی از مهمترین هنرهای انقلاب است.

کارگردان «درمیان ابرها» با بیان این مدعا که این سینما در حال نابودی است، خاطرنشان کرد: صدای کسی هم درنمی‌آید و این روند برایم بسیار عجیب است.

حجازی با بیان اینکه به فروش «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» بسیار امیدوار بوده است، ادامه داد: برای فیلم اولم «در میان ابرها» که شانس نیاوردیم و بدان شکل اکران شد اما دلمان خوش بود برای کار دوم فیلمی ساخته‌ام که هم فرهنگی است و هم فاکتورهای گیشه را دارد ولی متاسفانه در بدترین شرایط ممکن اکران شد، بنابراین ترجیح می‌دهم امیدوار باشم که از آن استقبال شود.

او در پایان سخنانش خطاب به مردم گفت: از مردم می‌خواهم با همه کم‌لطفی‌هایی که از سوی متولیان به سینما می‌شود به تماشای فیلم‌ها بیایند و این چند فیلمی را که با هم اکران می‌شوند، ببینند تا به رونق سینما کمک شود.

مشروح کامل نشست ایسنا که با حضور سید روح‌الله حجازی کارگردان، حمید فرخ‌نژاد بازیگر، هومن بهمنش‌ مدیر فیلمبرداری و علی طالب‌آبادی نویسنده درباره‌ی محتوای فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» انجام شده است، در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

روح‌الله حجازی

نشست عوامل زندگی خصوصی آقا و خانم میم

به گزارش ایسنا، «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» دومین تجربه کارگردانی روح‌الله حجازی است که فیلمنامه آن را علی طالب‌آبادی به نگارش درآورده و در خلاصه داستان آن آمده است: زندگی آقای میم دچار تحولی می‌شود که در زندگی خصوصی‌اش با خانم میم تأثیر می‌گذارد و همین موضوع داستان فیلم را جلو می‌برد.

از بازیگرانی که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان به حمید فرخ‌نژاد، مهتاب کرامتی، امید روحانی، سوگل طهماسبی، کسری لبافی و نیز حضور ابراهیم حاتمی‌کیا اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha