رييس حوزههاي علميه خواهران گفت: معيشت روحانيون ما از متوسط مردم هم پايينتر است و روحانيت شيعه در زندگي به حداقلها اكتفا ميكند.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام و المسلمين جمشيدی طي سخناني در آيين آغاز سال تحصيلي جديد حوزههاي علميه استان تهران با بيان اينكه آغاز سال تحصيلي حوزههاي علميه وقت مناسبي براي اتكا به ذات الهي است، تصريح كرد: بر عهده هر مومن است كه پس از اتكا به خداوند، ظرفيتهاي خود را بشناسد.
وي ادامه داد: طلاب بايد از ابتدا با امام زمان (عج) عهد ببندند كه خود و زندگيشان را وقف تعليم و تربيت كنند.
رييس حوزههاي علميه خواهران افزود: همه ما بايد سربازان امام زمان (عج) باشيم ولي برخي از ابتدا خود را براي سرداري آماده ميكنند در حالي كه اين سرباز است كه هر چه بر عهدهاش ميگذارند، انجام ميدهد. ما هم بايد خود را براي انجام هر وظيفهاي آماده سازيم.
جمشيدي با بيان اينكه امروز شاهد هجوم مكتبهاي انحرافي و عرفانهاي كاذب هستيم، اظهار كرد: ما بايد در سايه تلاش و توليد علم بتوانيم به نتايج مطلوبي دست يابيم و در هر حال نبايد فراموش كرد كه علم را فقط براي خدا بايد خواست چرا كه در اين صورت است كه ميتوانيم با دسيسههاي دشمنان مقابله كنيم و پيروز ميدان باشيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه زندگي روحانيت انقلابي از متوسط مردم پايينتر است، خاطرنشان كرد: معيشت و زندگي طلاب با سربلندي و بدون وابستگي به جايي اداره ميشود. همچنين افتخار روحانيت شيعه اين است كه در زندگي به حداقلها اكتفا ميكند.
رييس حوزههاي علميه خواهران يادآور شد: حضور اساتيد و فضلا در حقيقت نمايش وحدت روحانيون انقلابي و بيدار است و خوشبختانه پس از انقلاب اسلامي حضور فعال زنان نمود بيشتري پيدا كرده است زيرا تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي تعداد كمي مدرسه علميه وجود داشت كه سابقه آن به پنجاه سال هم نميرسد ولي امروز صدها سازمان يا موسسه در تلاش هستند تا از نظر علمي، جايگاه زنان را ارتقا دهند تا آنان نيز با مباحث فقهي و علمي آشنا شوند.
جمشيدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ساخت بيش از 370 مدرسه علميه خواهران در سراسر كشور گفت: امروز 50 هزار طلبه خواهر در حوزههاي علميه مشغول به تحصيل هستند. همچنين 70 هزار طلبه فارغالتحصيل شدهاند و علاوه بر آن 95 درصد اساتيد هم از ميان خود خواهران مشغول به تدريس هستند.
وي با اعلام اينكه در استان تهران پنج هزار طلبه خواهر و 40 هزار مركز آموزشي فعالند، تصريح كرد: تا امروز حدود 12 هزار و 779 مبلغ به مناطق مختلف از جمله مجامع عمومي و دانشگاهها اعزام شدهاند. همچنين تعداد زيادي از مبلغان خواهر به طور مستمر با مدارس در تماس هستند.
رييس حوزههاي علميه خواهران ادامه داد: به بركت ظرفيتي كه انقلاب براي خواهران ايجاد كرده است، اين تشكيلات امروز ابعاد گوناگوني از استعدادهاي بانوان را شكوفا ساخته و هزاران انديشمند و فقيه را تحويل جامعه داده است.
جمشيدي افزود: به گفته امام راحل هر زني كه در يك جامعه تربيت ميشود در وهله اول خود و خانوادهاش را تغيير داده و پس از آن در عرصههاي اجتماعي نيز اين تحول نمود پيدا خواهد كرد. بر اين اساس بايد گفت با توجه به اينكه بيش از نيمي از قشر جامعه ما را زنان تشكيل ميدهند، در تربيت نيمه ديگر نقش موثري خواهند داشت.
انتهاي پيام
نظرات