معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، با بيان اينكه «دانشگاهيان ما به قرآن علاقمند هستند» گفت: فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها به متن آموزش و پژوهش در آنها هدايت شود.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خواجه سروي، در آيين اختتاميه بخش دانشگاهي بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم با بيان اينكه «ما هماكنون در سطح دانشگاهها با چهار ميليون و 200 هزار دانشجو، 70هزار استاد و تعداد بسياري كارمند در اين بخش روبهرو هستيم» افزود: براي من ثابت شده است كه دانشگاههاي ما به قرآن علاقمند هستند.
وي افزود: در ميان دانشگاهيان ما باورهاي ديني نهادينه شده و غني است، ولي شايد در آن دانشي كه در اين عرصه بايد داشته باشيم مشكل داريم.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، با بيان اينكه «در سالهاي بعد از پيروزي انقلاب نسبتا در عرصه تبليغ و ترويج فعاليتهاي قرآني كار خوبي انجام شده است» افزود: در عرصه اين فعاليتها ما بايد آنها را از فوق برنامه بودن به سوي متن آموزش و پژوهش در دانشگاهها حركت دهيم.
خواجه سروي افزود: تجديد نظر در فصول كتاب درسي و رشتههاي دانشگاهي كه از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي صورت ميپذيرد ميتواند يكي از اقداماتي باشد كه در جهت توجه جدي به قرآن و حركت اين فعاليتها در دانشگاهها به سوي متن آن انجام ميشود.
به گزارش ايسنا، در پايان اين مراسم از برگزيدگان بخش دانشگاهي در قسمت پاياننامهها، نشريات، آثار هنري، غرفههاي برتر و نيز نفرات و نهادهاي برتر تقدير به عمل آمد.
انتهاي پيام
نظرات