علي معلم معتقد است: حالا كه ساختار معاونت سينمايي و خانه سينما نفي شده است تا وقتي اين تنظيمات مشخص نشود هرگونه صحبت كردن دربارهي موضوع اساسنامه خانه سينما ما را به نتيجه نميرساند.
اين كارشناس، تهيه كننده و منتقد سينمايي در گفتوگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به مسايل مطرح شده دربارهي اساسنامهي خانه سينما گفت: دوستان گفتند ساختار سينما را تغيير داديم اما هنوز از اين تغييرات در سازمان سينمايي بيخبريم و وزير ارشاد هم اعلام كرده تا پايان سال مشخص ميشود.
وي با بيان اينكه تكليف اصناف و هر تشكل ديگري تعريفش با سازمان مشخص ميشود، خاطرنشان كرد: اينكه چه ماهيتي دارد و تشكلها در آن چه جايگاهي خواهند داشت و تا اين مشخص نشود هرگونه صنفسازي بينتيجه است. چرا كه تكليف اين تشكيلات مردم نهاد با سازمانش مشخص نيست.
معلم تاكيد كرد: تا وقتي كه تنظيمات مشخص نشود، هرگونه حرف زدن دربارهي تغيير اساسنامه و يا تشكيل صنوف ما را به نتيجه نميرساند. ضمن اينكه اين تشكيلات براي دفاع از حقوق صنفي افراد تشكيل ميشود و خود ساختار خانه سينما هم نقص داشته و بايد اصلاح شود كه از موارد نقص آن رابطه هيات مديره با صنوف و وابستگي به بودجه بالادستي بوده است.
اين كارشناس سينمايي خاطر نشان كرد: بايد سناريويي وجود داشته باشد تا همه جايگاه خود را پيدا كنند، بنابراين پيشنهاد من اين است، قبل از تشكيل سازمان و خانه سينما شورايي متشكل از دست اندركاران و نخبگان سينما به وجود آيد تا موقعيت موجود را بررسي كرده و موقعيت مطلوبي را ترسيم كنند.
علي معلم در پايان سخنانش گفت: اينگونه نباشد كه يك تنه كاري شود و بعد سينماگران به دنبال تصميمات آن باشند.
انتهاي پيام
نظرات