• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91030704185
  • خبرنگار : 71404

«از پيشكسوتان براي جذابيت برنامه‌هاي كودك استفاده كنند»

تفاوت برنامه‌هاي كودك امروز و ديروز در گفت‌وگو با سازنده «النگ و دولنگ» و «گنجشكك اشي‌مشي»

تفاوت برنامه‌هاي كودك امروز و ديروز در گفت‌وگو با سازنده «النگ و دولنگ» و «گنجشكك اشي‌مشي»

گيتي فرشفايي تهيه‌كننده‌ي برنامه‌ي كودك «النگ و دولنگ» است كه دهه‌ي 70 از تلويزيون پخش شد. «گنجشكك اشي‌مشي» اولين برنامه‌ي او بود كه دهه‌ي 60 به روي آنتن رفت.

گيتي فرشفايي تهيه‌كننده‌ي برنامه‌ي كودك «النگ و دولنگ» است كه دهه‌ي 70 از تلويزيون پخش شد. «گنجشكك اشي‌مشي» اولين برنامه‌ي او بود كه دهه‌ي 60 به روي آنتن رفت.

اين تهيه‌كننده درباره‌ي تفاوت برنامه‌هاي كودك از گذشته تا به امروز گفت: اگر از پيشكسوتان برنامه‌هاي كودك به عنوان خدمتگذار در همه‌ي زمينه‌ها استفاده كنند قطعا بسيار موثر خواهد بود و برنامه‌ها مي‌توانند مثل سابق به يادماندني و جذاب شوند.

فر شفايي در گفت‌و‌گويي با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: در حال حاضر كمي كيفيت برنامه‌هاي كودك پايين آمده است ولي براي بهبود اين شرايط و بالا بردن كيفيت برنامه‌ها پيشنهادم اين است كه دليل موفقيت برنامه‌هاي كودك گذشته تا به امروز را پيدا كنند؛ به عنوان مثال برنامه‌هاي كودك را دهه به دهه بررسي كنند و علت موفقيت آن‌ها را بررسي كنند كه چرا فلان برنامه موفق بود؟ اما در كل خدا را شكر فكر مي‌كنم برنامه‌ها به سمت و سوي جذابيت مي‌روند، اميدوارم روز به روز كيفيت برنامه‌ها بالا برود تا مثل سابق همه‌ي كارها به ياد ماندني شوند.

وي خاطرنشان كرد: استفاده از پيشكسوتان كه تجربه‌هاي فراواني طي سال‌ها فعاليت كسب كرده‌اند كمك بزرگي به جذابيت برنامه‌هاي كودك مي‌كند. يعني حتي اگر فردي تحصيل كرده باشد و تازه تحصيلش را به پايان رسانده باشد، حداقل بايد چند سالي فعاليت كند تا تجربه‌ي لازم را به دست آورد. به نظر من كار تجربي در همه‌ي حوزه‌ها خيلي مهم است و بدون تجربه نمي‌تواند برنامه‌ي خوبي از آب دربيايد.

شفايي كه 31 سال سابقه در تهيه‌ي برنامه‌هاي كودك دارد به تازگي مشغول تهيه‌كنندگي برنامه جديدي با عنوان «گل گندم» براي شبكه دو سيماست.

او در اين زمينه گفت: «گل گندم» برنامه كودك ويژه گروه سني خردسالان است، هدف كلي اين برنامه آموزش غيرمستقيم به كودكان جهت سرگرمي و آشنايي بيشتر آن‌ها با مسايل مختلفي همچون مشاغل مختلف، خوراكي‌هاي مفيد و ... كه در خور فهم كودكان باشد، است.

وي با اشاره به داستان برنامه‌ي «گل گندم» توضيح داد: اين برنامه مربوط به يك روستاست كه در آن مزرعه‌اي وجود دارد كه در آن آسيابان، فروشندگان مواد خوراكي و يك تيپ وجود دارد همراه با يك عروسك به نام جيم بالو و يك پرنده به نام «پرپرك» كه هر بار اتفاقات خاصي برايشان مي‌افتد و سعي مي‌كنيم همه آن‌ها را به كودكان آموزش دهيم.

او ادامه داد: در هر قسمت از برنامه «گل گندم» 4ـ5 كودك همراه با عروسك برنامه حركت مي‌كنند و به مكان‌هاي مختلف سر مي‌زنند و مطالب و موضوعات جديدي را كشف كرده و به اطلاع كودكان مي‌رسانند.

شفايي در پايان به ايسنا گفت: برنامه «گل گندم» در حال حاضر مراحل پاياني‌اش را مي‌گذراند و در حال آماده‌سازي دكور نورپردازي هستيم، فكر مي‌كنم اواخر همين هفته كليد بخورد و براي پخش در ايام تابستان امسال آماده شود.

به گزارش ايسنا، برنامه «گل گندم» به تهيه‌كنندگي گيتي فرشفايي در 90 قسمت 45 دقيقه‌اي تابستان 91 از شبكه دو سيما به روي آنتن خواهد رفت.

ساير عواملي كه در ساخت اين برنامه همكاري دارند: كارگردان هنري: امير مشهدي عباس، نويسنده: پرستو شاه محمدي، دستيار تهيه كننده: محسن احمدي، سامان مهر افزون، سعيد بيژنده، دستيار كارگردان: ميثم بيدقي، صداپيشگان: فروزان زاهد بيگي، مارال حاجي‌زاده، عروسك گردانان: بهناز مهري‌خواه، اسماعيل يوسف‌پور، برنامه‌ريز: طناز جلوسي.

بازيگران: حامد مدرس، مريم وطن‌پور، افسانه مصدق، حميدرضا حسينعلي، مهرداد باقري، گيتي‌ فر شفايي يكي از قديمي‌ترين تهيه‌كنندگان برنامه كودك است كه تاكنون برنامه‌هايي همچون: النگ و دولنگ، تق تق، عمو نوروز، گنجشكك اشي مشي و ... را براي كودكان تهيه كرده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha