مجري برنامهي «صبحي ديگر» ـ برنامهاي كه در حال حاضر روي آنتن شبكه آموزش است ـ با انتقاد از طرح تفكيك مجريان زن و مرد در گفتوگوهاي تلويزيوني، گفت: در كل با اين طرح مخالفم؛ چرا كه به نظرم عقبماندگي در جنگ رسانهيي امروز دنيا است.
نيما كرمي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: به عقيدهي من اجراي چنين طرحي در برنامههاي تلويزيوني كار بيمعنايي است و هم به سازمان صداوسيما و هم به رسانهي ما ضربه وارد ميكند؛ مگر رسانهي ما خلاف شرع انجام ميدهد؟ مگر مجريان و كارشناسان ما شرع را نميشناسند، مگر چطور با يكديگر صحبت ميكنند و چه كار ميكنند كه بايد از يكديگر تفكيك شوند؟
وي با بيان اينكه طرح تفكيك جنسيتي مجريان زن و مرد در گفتوگوهاي تلويزيوني و اجراي آن يك توهين است، خاطرنشان كرد: اعمال اين طرح در برنامهها اصلا جايز نيست و يك حركت توهينآميز است.
همچنين او با تاكيد بر اينكه رسانه بخشي از جامعه است و تفكيك جنسيتي در آن معنايي ندارد، ادامه داد: به جاي چنين كاري ميتوانيم آدمهايي را به عنوان مجري و كارشناس تربيت كنيم كه ادب رسانهيي داشته باشند تا اجتماع ما هم خدشهدار نشود، چرا آنها را از يكديگر جدا كنيم؟
كرمي در پايان گفتوگوي خود با ايسنا گفت: طرح تفكيك جنسيتي مجريان زن و مرد در برنامههاي تلويزيوني را پيش از اين هم شنيده بودم اما خدا را شكر با حمايت مدير شبكه آموزش در برنامه «صبحي ديگر» اعمال نشد؛ اخيرا اعلام كرده بودند كه در بخش روانشناسي اين برنامه، مجري كارشناس خانم ما نبايد با روانشناس ما كه مرد است گفتوگو كند اما با هماهنگي مدير پخش شبكه اين مساله حل شد؛ اين طرح فعلا در اين برنامه عملي نشده است ولي نميدانم بعدها اتفاق بيفتد يا خير.
انتهاي پيام
نظرات