• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404011606631
  • خبرنگار : 71649

شهردار تهران به ایسنا اعلام کرد

کاهش برداشت آب از چاه‌ها در دستور کار شهرداری تهران/ پایداری در انتقال آب به پایتخت با همکاری شهرداری و وزارت نیرو

کاهش برداشت آب از چاه‌ها در دستور کار شهرداری تهران/ پایداری در انتقال آب به پایتخت با همکاری شهرداری و وزارت نیرو

شهرداری تهران با اشاره به کمبود آب در پایتخت، گفت: شهرداری در حال کمک به وزارت نیرو است تا انتقال آب به تهران جنبه پایداری پیدا کند.

علیرضا زاکانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به کمبود آب در پایتخت، اظهار کرد: شهرداری در مسئله آب مصرف کننده است؛ ما ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب برای فضای سبز مصرف می‌کنیم. توجه‌مان به این مسئله است که برداشت از چاه‌ها را کم کنیم و دقتمان را به سمت و سویی ببریم که از طریق بازچرخانی آب این کار را انجام دهیم.

وی ادامه داد: در پایان سال قبل توانستیم ظرفیت انتقال ۵۶.۵ میلیون متر مکعب آب را ایجاد کنیم؛ به هر حال به همین میزان ظرفیت برداشت از چاه‌ها کاهش پیدا خواهد کرد. در بدو ورود به شهرداری این ظرفیت ۷ میلیون متر مکعب بود؛ یعنی ما توانستیم ظرفیت نزدیک به ۴۹ میلیون متر مکعب آب را ایجاد کنیم. این یعنی ما از برنامه تفاهم بین شهرداری و وزارت نیرو جلوتر هستیم.

مصرف دو برابر ظرفیت ۶۰ درصد از خانوارهای تهرانی از آب

شهردار تهران اضافه کرد: نکته‌ بسیار مهم مسئله صرفه جویی است؛ ۶۰ درصد از خانوارها در تهران بیش از دو برابر ظرفیت معمولی آب مصرف می‌کنند. ما هم وظیفه داریم در راستای صرفه‌جویی مردم تبلیغات لازم را انجام دهیم که البته این کار را شروع کرده‌ایم و هم خودمان مخاطب خودمان باشیم و خودمان صرفه‌جویی لازم را انجام دهیم.

وی همچنین اضافه کرد: نکته مهم دیگر کمک شهرداری تهران به وزارت نیرو برای انتقال آب است. شهرداری در حال کمک به وزارت نیرو است تا انتقال آب به تهران جنبه پایداری پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۹:۳۰

سلام توسعه مترو علیرغم مزایایی مانند کاهش آلودگی هوا باعت از بین رفتن چشمه ها و آبهای زیر زمینی شده است و کاهش استفاده از چاه ها در کنار توسعه مترو در شهر کوهپایه ای تهران چندان اثر بخش نیست مگر آنکه توسعه مترو بر اساس الگوههای آبهای زیر زمینی باشد

avatar
امروز ۰۹:۴۴

با سلام ضمن تاکید بر نگهداشت فضای سبز تهران (اشجار) نکته ای به نظر می رسد در خصوص نگهداری چمن ها که نیازمند آب زیاد است می توان به جای آن از چمن مصنوعی استفاده نمود با تشکر

avatar
امروز ۱۰:۲۹

آب ایجاد کردیم یعنی چه؟ بازچرخانی کدام آب را شهرداری انجام داده ، اساسا منابعی که قابل بازچرخانی باشد و در اختیار شهرداری هم باشد چیست؟ به نظرم به احتمال قوی شهردار محترم اطلاعات صحیحی ندارند

avatar
امروز ۱۶:۵۵

سلام ساخت و سازها مخصوصا در بافت فرسوده تماما با آب لوله کشی است واگر جای هم منبع گذاشته اند از آب شهر پر میشود .وشهر داری هم این موضوع را میداند وفقط سازمان آب باید تا پایان عملیات ساخت انشعاب راقطع ومراقب استفاده غیر مجاز از شبکه باشند.