• دوشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۰ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 9008-21609

*با استادان علوم ارتباطات* اميدعلي مسعودي، روزنامه‌نگار اديب

*با استادان علوم ارتباطات* 
اميدعلي مسعودي، روزنامه‌نگار اديب

سرويس رسانه‌ي ايسنا روزهاي استادان علوم ارتباطات و پيشكسوتان روزنامه‌نگاري را هم‌زمان با برگزاري هجدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها، برگزار مي‌كند. در اين راستا، هر روز در سرويس رسانه و صفحه ويژه اين نمايشگاه در سايت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به‌نام يك يا چند نفر از استادان يا پيشكسوتان روزنامه‌نگاري كشور نام‌گذاري شده، بزرگداشت مجازي آن‌ها در قالب يك گزارش شامل زندگي‌نامه، شرح فعاليت‌ها و موفقيت‌ها، گزيده‌اي از ديدگاه‌ها، گزيده‌اي از توصيف‌هاي ديگر شخصيت‌ها و نيز منتخبي از عكس‌هاي ايشان منتشر خواهد شد.

سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) كه همه‌ساله برنامه‌هاي ويژه‌اي را براي متخصصان علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاري هم‌زمان با برگزاري نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها طراحي و اجرا كرده است، امسال نيز اميدوار است در اين حركت - به‌عنوان يكي از برنامه‌هاي اين گروه براي ايام برگزاري نمايشگاه هجدهم - نكوداشت حدود 20 نفر از اين استادان را ترتيب داده، در سال‌هاي آتي نيز اين حركت را از بعد كمي و كيفي، گسترش دهد.

***

نهم آبان، روز «اميدعلي مسعودي»

به گزارش سرويس رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميدعلي مسعودي متولد 1337 خرم‌آباد است.

وي در سال 1357 ديپلم تجربي گرفت و در سال 1364 كارشناسي جامعه‌شناسي (پژوهشگري) دانشگاه تهران را دريافت كرد.

مسعودي در سال 1377 كارشناسي ارشد علوم ارتباطات اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي و در سال 1384 دكتراي تخصصي علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي را دريافت كرد.

وي در حال حاضر در حال حاضر رئيس دانشكده علوم ارتباطات دانشگاه سوره است.

مسعودي، سابقه تدريس در دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبايي، دانشكده و اداره كل آموزش صدا و سيما را دارد.

در كارنامه مشاغل مطبوعاتي او خبرنگاري و عضويت در شوراي سردبيري روزنامه ابرار، دبير سرويس ادب و هنر روزنامه كيهان، سردبير فصل‌نامه حضور، سردبير مجله آزادگان، سردبير روزنامه سلام بهمن، سردبير و مديرمسوول كتاب سال ايران به چشم مي‌خورد.

خلاصه‌نويسي براي رسانه‌ها، مباني نگارش رسانه‌يي، انديشه‌هاي بنيادين علم ارتباطات، در حوالي عشق؛ مجموعه شعر، شيوان؛ مجموعه داستان، برگزيده ادبيات معاصر؛ مجموعه قصه و زبان شعر: بديع، عروض، قافيه برخي از آثاري است كه از وي منتشر شده است.

***

رييس دانشكده علوم ارتباطات سوره بر اين عقيده است كه هر صنفي بايد اخلاق خاص خود را پيدا كند؛ اخلاق مطبوعاتي نيز مربوط به خود صنف است و ما نيز به دلايل متعدد و همچون جنگ تحميلي و خودسانسوري‌ها به دنبال مسائل صنفي نبوديم كه البته بايد با توجه به شرايط بومي خود بهره‌ ببريم و بايد خبرگزاري‌ها و صدا و سيما صنف مقتدر و سنديكاي مطبوعاتي داشته باشند و هرگونه انحراف از فرم‌هاي اخلاقي و هنجارهاي اجتماعي را در داخل همان صنف حل كند.

مسعودي با ابراز تاسف از اين كه در برخي موارد اخلاق مطبوعاتي و يا حرفه‌يي رعايت نمي‌شود معتقد كرد: اين دو بسيار به يكديگر نزديك‌اند و بايد رعايت شوند.

او درباره مسووليت اصحاب رسانه در حمايت از اخلاق رسانه‌يي بيان كرد: در كنار اطلاع‌رساني و در كنار انتقال ميراث فرهنگي، وظيفه مهم ديگر رسانه‌ها اين است كه بسيجي‌گري مردم را به طور اتوماتيك دارد. رسانه‌ها چه بخواهند و چه نخواهند آموزش‌هايي را به مخاطبان مي‌دهند و اين آموزش‌ها در مجموعه انتقال داده‌ها به مخاطب مي‌رسد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha