مسئول بسيج بانوان سپاه تهران اظهار كرد: اگر فردي منكري را انجام ميدهد حتما از روي مخالفت با دين نبوده و بايد احتمال بدهيم كه به خاطر بياطلاعي است.
سيدهفريبا تدريسي در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه دين اسلام به تمام زمينههاي اجتماعي و فردي توجه دارد، تصريح كرد: دين ما براي تمام زندگيمان برنامه تبيين كرده و ما نيز زماني كه قصد ارشاد كسي را داريم بايد شرايط و شخصيت او را مدنظر داشته باشيم و متناسب با آن لحن خود را تغيير دهيم.
وي افزود: برخي تنها با يك نهيب و يا تذكر متوجه نادرستي كار خود ميشوند، ولي افرادي هم هستند كه لازم است با شدت عمل بيشتري با آنها برخورد شود. به همين دليل در اسلام نيز سفارش شده كه امر به معروف و نهي از منكر را مرحله به مرحله انجام دهيد.
تدريسي با اشاره به قدرت دشمنان و جنگ نرم گفت: به گفته مقام معظم رهبري ما امروز وارد جنگ نرم شدهايم و دشمنانمان نيز با تجهيزات زيادي عليه ما وارد ميدان شدهاند و ميتوان گفت در بسياري موارد نيز در دل جوانان نفوذ كردهاند. در چنين شرايطي ما بايد با مردم خصوصا جوانانمان با آرامش و بصورت مسالمتآميز صحبت كنيم تا بفهمند كه ما خيرشان را ميخواهيم.
مسئول بسيج بانوان سپاه تهران درادامه تاكيد كرد: متاسفانه برخي از مسائلي كه فرزندان ما در وعظ ها و پاي منبر ميشنوند با اتفاقات جامعه و برنامههايي كه از رسانهها پخش ميشود، متفاوت بوده و جوانان ما قادر به تفكيك آنها نيستند. بنابراين بهتر است علماي ما هم مسائلي را كه مطرح ميكنند به روز كرده و بيشتر به طرح مشكلات جوانان پرداخته و آنها را با موقعيت جامعه آشنا سازند.
وي امر به معروف و نهي از منكر را از ضروريات اسلام دانست و تصريح كرد: ارشاد كردن ظرفيت خاصي را ميطلبد و بهتر است متخصصين امر در اين زمينه شراكت كنند. زيرا تجربه نشان داده است كه وقتي فرد بياطلاعي از منكر و معروف اقدام به ارشاد و امر به معروف ميكند، صدمات جبران ناپذيري را به بار خواهد آورد. پس بايد متخصصين و كساني كه در اين زمينه اطلاعات كافي دارند امر به معروف و نهي از منكر كنند.
تدريسي درپايان خاطرنشان كرد: به عقيده من صدا و سيما و ساير رسانهها ميتوانند تاثير بسزايي در ترويج فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر داشته باشند.
انتهاي پيام
نظرات