• دوشنبه / ۹ اسفند ۱۳۸۹ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8912-04990
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

چالش‌هاي نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در گفت‌وگو با رضا رويگري «حيف است اين صحنه‌ها آن طور كه تصوير شده به نمايش درنيايد»

چالش‌هاي نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در گفت‌وگو با رضا رويگري
«حيف است اين صحنه‌ها آن طور كه تصوير شده به نمايش درنيايد»

رضا رويگري گفت: سريال «مختارنامه» با نگاهي عاشقانه سعي در ارايه تصويري زيبا از واقعه كربلا دارد و مي‌كوشد غيرمستقيم و در حاشيه بخش‌هايي از واقعه‌ي كربلا را براي مخاطبان ترسيم كند.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان،‌ اين بازيگر سينما و تلويزيون با بيان اينكه «مختارنامه» را بايد يكي از آثار موفقي دانست كه در قالب سريال به بخش‌هايي از واقعه‌ي عاشورا مي‌پردازد، افزود: اين سريال در گذر زمان به يكي از آثار ماندگاري تبديل مي‌شود كه توانسته با مخاطب ارتباط برقرار كند.

وي با تاكيد بر اينكه حضور حضرت عباس(ع) در كنار نهر علقمه يكي از زيباترين و شورانگيزترين صحنه‌هاي سريال «مختارنامه» است، خاطرنشان كرد: مخاطبان در قسمت‌هاي آينده شاهد اين صحنه‌هاي تاثيرگذار خواهند بود و من پيش بيني مي‌كنم آن شب تمام مردم ايران به عشق حضرت عباس(ع) با ديدن اين صحنه‌ها اشك بريزند.

بازيگر سريال «مسافر ري» ادامه داد: من صحنه‌هاي مربوط به حضرت عباس(ع) در كنار نهر علقمه را بدون تدوين ديدم و آن چنان تحت تاثير قرار گرفتم كه در تمام آن لحظه‌ها اشك ريختم و يقين دارم مخاطبان تلويزيون نيز با ديدن اين صحنه‌ها چنين احساسي پيدا خواهند كرد.

رويگري به چالش‌هايي كه در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در سريال «مختارنامه» پيش آمده، اشاره كرد و گفت: به عنوان يكي از عوامل اين سريال آرزو دارم كه مردم از ديدن صحنه‌هاي بسيار تاثيرگذار مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) آن هم به شكل كامل محروم نشوند، زيرا خيلي حيف است كه اين صحنه‌ها آن طور كه به تصوير كشيده شده به نمايش درنيايد.

اين بازيگر سينما و تلويزيون ديالوگ‌هاي سريال «مختارنامه» را يكي از نقاط قوت اين اثر تلويزيوني دانست و اظهار كرد: ميرباقري را بايد استاد نوشتن ديالوگ‌هاي سريال‌هاي تاريخي ـ مذهبي دانست كه در اين زمينه در ميان كارگردانان ما بي رقيب است.

وي تكنيك بالاي فيلمسازي و علاقه فراوان نسبت به مضامين ديني را از ضروريات ساخت فيلم‌هاي ديني عنوان كرد و يادآورشد: ساخت اينگونه آثار به ويژه درباره امام حسين(ع) بايد به فيلمسازاني واگذار شود كه از پس بيان اين موضوعات برآيند و با پشتوانه غني مطالعاتي اين كار را انجام دهند.

اين بازيگر بازي در نقش «كيسان بن عمره» مشهور به كيان را يكي از افتخارات كارنامه بازيگري‌اش دانست و يادآور شد: به عنوان يك بازيگر، نقش كيان را عاشقانه دوست داشتم و عاشقانه و صادقانه براي ايفاي آن زحمت كشيدم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha