در پي صحبتها و اظهارات مديركل اداره كل نظارت و ارزشيابي در ارتباط با تشكيل صنف واحد تهيهكنندگان محمد آفريده اظهار كرد: اينكه عدهاي فكر ميكنند، ميتوانند هنر و سينما را امري دولتي بسازند تفكري تاريخ مصرف گذشته است، اما اين مساله هم كه بخواهيم بگوييم دولت هيچ نقشي در سينما نداشته باشد فكري وارداتي و مخرب است.
اين تهيهكننده و مديرسابق مركز گسترش سينماي مستند و تجربي در گفتوگو با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،با بيان اين مطلب گفت:به نظر من هنرمند و دولت در كنار هم و با تعامل سازنده، اعتماد و محبت به يكديگر ميتوانند تمدنساز باشند.
وي در عين حال از لزوم توجه ويژه به خانه سينما ياد كرد وافزود: خانه سينما از بركات و ثمرات انقلاب اسلامي است و حفظ جايگاه و شان و منزلت آن بر همه دوستداران انقلاب و اين مرز و بوم واجب است.
آفريده در عين حال گفت: واجب است كه اگر در ميان ما اختلاف نظر و مشكلي وجود دارد مانند همهجاي ديگر اين مساله را در بين خانواده حل كنيم و سعي كنيم با نگاهي پدرانه در حل آن تلاش كنيم.
اين تهيهكننده در ارتباط با شكلگيري صنف جديد تهيه كنندگان هم عنوان كرد: بايد صنوف مستقل و توسط خوداعضاء شكل و قوام بگيرند. اگر به اين صورت صنفهاي ما تشكيل شوند در آينده هر يك از آنها ميتوانند از اهرمهاي مهم فرهنگي جامعه باشند اما اين نگاه كه بخواهيم مسائل را در خارج از صنوف حل كنيم به حيثيت فرهنگي ما صدمه خواهد زد.
انتهاي پيام
نظرات