مهمترين دغدغهي نشريات دانشجويي بحث چاپ و توزيع است؛ دانشجويان در برخي دانشگاهها مجبور به خودگرداني شده و از راه فروش نشريات منبع مالي چاپ نشرياتشان را به دست ميآورند و اين در حالي است كه دانشگاهها بايد به اين حوزه اهميت داده و حمايت لازم را انجام دهند.
جواد هاديزاده - مسوول غرفه دانشگاههاي گيلان - در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: نشريات تجربه و فرصتي براي دانشجويان است كه به صورت غيرحرفهيي در اين حوزه وارد شوند.
وي با بيان اين كه در حال حاضر فضاي حاكم بر نشريات فرهنگي، اجتماعي و يا علمي است، تصريح كرد: نشريات صنفي در اين بين ميزان كمي را به خود اختصاص دادند كه شايد فضاي حاكم بر دانشگاه برروي اين موضوع تاثيرگذاشته است.
او اظهار كرد: ما به عنوان نمايندهي نشريات بسيج دانشجويي دانشگاههاي گيلان در نشريات دانشجويي داراي رتبه بوديم و نشريات بايد از اين فرصت استفاده كرده و با اخلاق حرفهيي اين حوزه آشنا شده و آن را لمس كنند.
وي با بيان اينكه متاسفانه بازديدكنندگان كمتر به سمت غرفه نشريات دانشجويي ميآيند و شايد ما جذابيت چنداني براي آنها نداريم افزود: البته هماهنگي با تمام غرفههاي بسيج دانشجويي داريم و نشستهاي تخصصي را هر روز برگزار ميكنيم و كارها و اخبار را نيز برروي برد در نزديك غرفه منعكس ميكنيم.
او يادآور شد: كرسي آزادانديشي هم گذاشته و كليپهاي مستند و اجتماعي را براي بازديدكنندگان به نمايش ميگذاريم و در نشستها سعي ميكنيم نتيجهگيري نكرده و نتيجهگيري را به خود بازديد كننده بسپاريم.
به اعتقاد وي دانشجويان قشر جوان و فرهيخته جامعه هستند كه بايد با اخلاق مناسب با آنها همكاري شود تا رشد يابند؛ قبل از دادن مجوز به نشريات بايد آنها را با آييننامه مربوطه در اين زمينه آشنا سازند، دانشجويان با حق و حقوق خود و حدود و اختياراتشان در اين زمينه آشنا شوند و جايگاه خود را بشناسند.
انتهاي پيام
نظرات