• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112317751
  • خبرنگار : 71457

نتانیاهو: در صورت عدم آزادی اسیران، جنگ از سرگرفته می‌شود

نتانیاهو: در صورت عدم آزادی اسیران، جنگ از سرگرفته می‌شود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اگر اسیران این رژیم در ظهر روز شنبه آزاد نشوند، آتش بس با غزه متوقف خواهد شد. 

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: اگر حماس اسیران ما را تا ظهر شنبه آزاد نکند، آتش‌بس متوقف خواهد شد و به نحوی شدید به جنگ باز می‌گردیم.

نتانیاهو گفت: ما از موضع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و دیدگاه تحول‌گرای او در مورد غزه را استقبال کردیم. 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد، اگر حماس اسیران را تا شنبه آزاد نکند، آتش بس پایان خواهد یافت. 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که بر خلاف توافقات، تمایلی به ورود به دومین مرحله از توافق آتش‌بس با حماس نداشت، امروز (سه‌شنبه) رسماً مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد.

پس از آنکه جنبش حماس در اعتراض به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس، از به تعویق افتادن تحویل اسیران صهیونیست خبر داد، بنیامین نتانیاهو امروز رسماً توقف مذاکرات مرحله دوم توافق تبادل اسیران را اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha