• دوشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۸۹ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8908-06195
  • خبرنگار : 71091

گلايه‌هاي طائرپور به نحوه اكران «نخودي»: اين شرايط اكران فقط كمي بيشتر از يك نمايش خصوصي است متاسفانه انباشتگي فيلم‌ها، «نخودي» را زير دست و پا له مي‌كند

گلايه‌هاي طائرپور به نحوه اكران «نخودي»:
اين شرايط اكران فقط كمي بيشتر از يك نمايش خصوصي است 
متاسفانه انباشتگي فيلم‌ها، «نخودي» را زير دست و پا له مي‌كند

فرشته طائرپور تاكيد كرد: از هر سينمايي که فکر کند فيلم «نخودي» فقط براي سئانس‌هاي نيم‌بهاي صبح سينماست، فيلم را پس خواهم گرفت.

اين تهيه‌كننده سينما كه اين روزها فيلم «نخودي» را به عنوان فيلم برگزيده جشنواره فيلم كودك بصورت تك‌سانس در برخي سينماها به نمايش گذاشته است، با بيان اين مطلب به خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)،گفت:متاسفانه انباشتگي فيلم‌هاي هجوم آورده به اکران دارد "نخودي" را زير دست و پا و سم اسبان بقيه فيلم‌ها له مي‌کند.

وي خاطرنشان كرد: اينکه «نخودي» در سئانس‌هاي نيم‌بهاي صبح سينماها براي مدارس و مشتريان عادي با موفقيت نمايش خود را ادامه مي‌دهد، معنايش آن نيست که نمي‌تواند سئانس‌هاي مناسبي براي خانواده‌ها در عصرها داشته باشد.

فرشته طائرپور با اظهار تاسف از وضعيت نمايش در سينماها گفت: متاسفانه بعضي از سينماها که در اين آشفتگي و انباشتگي، اساسا از برنامه‌ريزي متناسب با فيلم‌ها در سالن‌هايشان جا مانده‌اند، يا به سئانس‌هاي صبح براي

«نخودي» اکتفا کرده‌اند و يا نهايتا يک سئانس ساعت 1 و 2 بعداز ظهرهم به اين فيلم داده‌اند که عملا و با توجه به تقارن چنين سئانسي با زنگ تعطيل مدارس، قابل هماهنگي براي هيچ خانواده يا مدرسه‌اي نيست.

وي ادامه داد:پس از سال‌ها يک فيلم کودک و خانواده خوب اکران شده آنوقت براي نمايش آن در سئانس‌هاي مناسب عصرها و روزهاي تعطيل، عملا سينمايي وجود ندارد و من نمي‌دانم خانواده‌هايي که تصميم مي‌گيرند به اتفاق بچه‌هايشان در تعطيلات آخر هفته به سينما بروند، بايد چه کنند.

اين تهيه‌كننده سينما درپاسخ به اينكه آيا فيلم از امكان تيزر تلويزيوني و تبليغات مناسب برخوردار است،به ايسنا گفت: «نخودي» جز تيزرهاي حمايتي تلويزيون تاکنون از هيچ مساعدت تبليغاتي ديگري بهره نبرده است. نه شهرداري (پس از دوماه مذاکره و نامه نگاري) به تقاضاي حمايت از تبليغات شهري آن جواب داده و نه مثل بعضي فيلم‌هاي ديگر توانسته به ادارات و مدارس و .... چند صد هزار بليط نيم‌بها هديه کند.از سوي ديگر با توجه به تعداد کم سالن‌هايش، بنده نيز ناچارم خود را موظف به صرفه‌جويي در بودجه تبليغاتي‌اي که فارابي براي فيلم در نظر گرفته بدانم.

طائرپور در بخش ديگري از اين مصاحبه تصريح كرد:آنقدر وضعيت اکران محروم از ‌بزرگتر است که نگرانم اگر همينگونه پيش برود سئانس‌هاي صبح اين فيلم نيز به تدريج در اختيار فيلم‌هاي غير کودکي که مورد حمايت‌هاي ويژه دولتي قرار گرفته‌اند و يا فيلم‌هاي ضد کودکي که ترفندهاي عبور از لابيرنت گيشه را در اين سالها آموخته‌اند، قرار گيرد.

اين تهيه‌كننده ادامه داد:طي هفته گذشته، فيلم «نخودي» را از سه سالن غير اصلي آن، بخاطر همينگونه‌سئانس‌بندي‌ها پس گرفتم.خيلي توهين آميز و دردناک است که ببيني فيلم خوبي دارد بدون رعايت ارزش‌هاي آن اکران مي‌شود. آخر مگر مي‌شود به 9 سئانس نمايش در روز- که آخر هفته‌ها هم بجاي بيشتر شدن کمتر مي‌شوند - عبارت اکران را نسبت داد ؟... اين شرايط فقط کمي بيشتر از يک اکران خصوصي است. اميدوارم همانقدر که من از اين وضعيت ناراضي هستم، مسببين اين اکران از آن شرمنده باشند.

طائرپور با اشاره به مضمون فيلم «نخودي» معتقد است:«نخودي» همانقدر که يک فيلم دوست داشتني براي کودکان و نوجوانان است براي بزرگسالان نيز فيلمي جذاب به حساب مي‌آيد. اينکه هنر و هنرمند در شرايط کنوني سرخورده و کم‌کارند، اينکه تحقيرهاي خانوادگي و اجتماعي مي‌تواند يک انسان را کوچک و کوچکتر کند و اينکه هيچ راهکاري جز باور توانايي‌هاي خود نداريم، حرفهاي فيلم «نخودي» هستند که در قالب يک طنز موفق موقعيت با استفاده از تروکاژهاي جذاب کامپيوتري بيان مي‌شوند به نحوي که هم کودک از اتفاقات بصري آن لذت مي‌برد و هم بزرگسالان از شيوه طرح آن.

وي در پايان گفت: «نخودي» مي‌تواند آغازگر جريان توليد در سينماي کودک توسط بخش خصوصي باشد...به شرط آنکه مانند قهرمان قصه‌اش،دچار بيماري "خود -نخود بيني" نشود.

به گزارش ايسنا،در خلاصه داستان فيلم «نخودي» كه فيلم‌نامه آن توسط جلال فاطمي و بازنويسي آن توسط فرشته طائرپور انجام شده است، آمده است:«سينا بزرگي (صابر ابر)، يك كارگردان تئاتر عروسكي است كه مدت‌هاست در رقابت با هجوم فيلم‌ها و گيم‌ها‌ي خارجي، امكاني براي عرضه درست كارهايش به كودكان پيدا نمي‌كند.

نمايش‌هاي او بدون رونق و مشتري اجرا مي‌شوند و صاحبان سالن‌هاي نمايش، براي تعطيل كردن اجراهاي او، دلايل و بهانه‌هاي اقتصادي كافي دارند.

سينا علي‌رغم تلاش و مراجعه به جاهاي مختلف براي كار، نتيجه‌اي نمي‌گيرد و با هر پاسخ منفي بيشتر تحقير شده و كوچك مي‌شود. سينا پس از ديدار با فال‌فروشي بادكنكي، راهي سفري به سرزمين قصه‌ها مي‌شود و در آن‌جا «نخودي» افسانه‌اي را ملاقات مي‌كند.»

در اين فيلم بازيگراني چون صابر ابر، مرضيه برومند، رعنا آزادي‌ور، عليرضا خمسه، مسعود كرامتي، مجيد شهرياري، احمدرضا اسعدي، حميدرضا مرادي، رضا تهي‌دست، پوپك دين‌محمد و بازيگر خردسال: ابوالفضل منتهايي به ايفاي نقش مي‌پردازند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha