• شنبه / ۸ آبان ۱۳۸۹ / ۱۶:۵۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8908-05444

/نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها/ مدير عامل خبرگزاري زنان: زنان خبرنگار بايد با حقيقت‌جويي پيام اسلام را به گوش انسان‌هاي آزاده برسانند

در جريان همايش جايزه بين‌المللي خبرنگار زن جهان اسلام، 100 خبرنگار مسلمان زن دنيا شناسايي شده‌اند كه از اين بين 20 نفر از آنان در ايران حضور دارند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، صديقه قنادي - مديرعامل خبرگزاري زنان (ايونا) - در همايش جايزه بين‌المللي خبرنگار زن جهان اسلام ضمن خيرمقدم به خبرنگاران حقيقت‌جويي كه با حجاب اسلامي صداي اسلام را به همه دنيا و از ايران به ديگر نقاط جهان مي‌رسانند ابراز اميدواري كرد: اين همايش آغازي براي وحدت بين زنان خبرنگار در تمامي دنيا باشد و اين كه زنان خبرنگار دنيا با حقيقت‌جويي پيام اسلام را به گوش انسان‌هاي آزاده برسانند.

وي با بيان اين كه بايد حق را به همه رساند پيامي است كه از حضرت زينب (س) براي ما به جا مانده است، گفت: پيش از اين سه همايش بين زنان خبرنگار ايراني برگزار كرديم و امروز زن مسلمان جهان را معرفي مي‌كنيم؛ در اين راه 100 خبرنگار مسلمان زن دنيا شناسايي شده‌اند كه از اين بين 20 نفر از آنان در ايران حضور دارند.

در ادامه افتخاري - سخنگوي فراكسيون زنان مجلس - نيز با بيان اين كه قرآن به منابع كسب اطلاعات و موثق بودن آن و نيز نحوه انتشار اطلاعات تاكيد بسيار داشته است، گفت: اگر پيام دريافتي با نوشتن منتقل شود، بايد گفت خداوند به اين قلم قسم خورده است و اين اهميت موضوع اطلاع‌رساني را نشان مي‌دهد.

وي با بيان اين كه در فضاي جنگ نرم و ناتوي فرهنگي بايد با همان كيفيتي كه حمله مي‌شود، مقابله كرد، خاطرنشان كرد: خبر و خبرنگاري مي‌تواند در اين فضا و در راه حفظ زندگي بشريت تاثيرگذار باشد.

او خاطرنشان كرد: دشمن درباره مقابله با اسلام هزينه و برنامه‌ريزي بسيار مي‌كند و اين درباره زنان چند برابر است. همايش هاي صهيونيستي كه با نام زنان ولي با سوء استفاده از آنان برگزار مي‌شود، نشان‌دهنده اين واقعيت است. از نظر آن‌ها زنان باحجاب نبايد آنگونه كه مي‌خواهند در جامعه باشند. به طوري كه در كشورهاي مدعي آزادي زن محجبه اجازه تحصيل ندارد. آن‌ها مي‌گويند زن در ايران با حجاب مورد تبعيض و خشونت قرار مي‌گيرد و در اين باره تبليغات منفي مي‌كنند.

وي در ادامه با اشاره به برابري زن و مرد در اسلام ادامه داد: اگر اندك تفاوتي در دين اسلام بين زن و مرد وجود دارد، در تقسيم مديريت براي ايفاي نقش آنان به عنوان خليفه‌الله است و با درك همه اين ضرورت‌ها، همايش زن خبرنگار جهان اسلام برگزار شد.

او با تاكيد بر اين كه اين همايش با الهام گرفتن از حضرت زينب(س) برگزار شده است گفت: در پيام حضرت زينب(س) مظلوميت حق‌گرايان الگويي براي همه مسلمانان است.

وي با بيان اين كه با چهار ويژگي زن بودن، خبرنگار مسلمان بودن، محجبه بودن و روحيه مقاومت و صهيونيستي داشتن خبرنگاران جهان اسلام را انتخاب كرديم، گفت: از بين 20 نفر خبرنگار زن مسلمان كه به ايران آمده‌اند، 6 نفر از كشورهاي فلسطين، انگليس، لبنان، روسيه، آلمان و ايران به عنوان خبرنگاران برگزيده انتخاب شده‌اند و خبرنگار فلسطيني نيز به عنوان نفر برتر تقدير شد.

او در بيان دستاوردهاي اين همايش گفت: تقدير از خبرنگاران زن جهان اسلام و اهداي جايزه كرامت انساني به نفر اول و نيز افتتاح انجمن خبرنگاران زن جهان اسلام كه محل آن در خبرگزاري ايونا است، از دستاوردهاي همايش امروز خواهد بود.

وي در پايان يادآور شد: انجمن خبرنگاران زن جهان اسلام، از زنان خبرنگار مسلمان كشورهاي مختلف عضو مي‌پذيرد و خبرنگاران حاضر به عنوان خبرنگاران افتخاري آن كارت عضويت دريافت مي‌كنند.

در ادامه، بيانيه همايش همايش جايزه بين‌المللي خبرنگار زن جهان اسلام توسط يكي از خبرنگاران زن برگزيده قرائت شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha