/مروري بر مهمترين اخبار حمل و نقلي هفته/ از سرگيري پروازهاي ايران و عراق تا وعدههاي افتتاح 2 آزادراه و واگذاري 2 بندر
از سرگيري سفرهاي هوايي ايران و عراق، بهرهرداري از آزادراه پل زال - خرمآباد پس از عيد فطر و نادرست بودن اخبار مربوط به ورود قرارگاه خاتمالانبيا(ص) به پروژه آزادراه تهران - شمال مهمترين اخبار حوزه حمل و نقل طي هفته گذشته بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گفته مديركل امور بينالملل و راهبري امور زيارتي سازمان حج و زيارت از پنجم شهريور ماه سفرهاي هوايي ايران و عراق پس از يكسال توقف، توسط شركت هواپيمايي ماهان از سر گرفته ميشود.
پروازهاي ايران به مقصد عراق بهدليل كوتاهي اين كشور، براي دادن مجوز و تمايل براي افزايش قيمتها طي يك سال اخير متوقف بود كه براساس توافق هاي جديد هزينه اين پرواز 220 دلار تعيين شده است.
همچنين وزير راه در حاشيه جلسه دولت اين هفته از بهرهبرداري آزادراه 104 كيلومتري خرمآباد - پل زال بعد از عيد فطر خبرداده است.
به گفته وي براي اين پروژه اعتباري بالغ بر 6 هزار و500 ميليارد ريال هزينه شده كه به زودي با بالاترين استاندارد افتتاح ميشود.
همچنين عليرغم اينكه طي روزهاي گذشته اخباري از انصراف سرمايهگذاري خارجيها در پرژه آزادراه تهران - شمال و همچنين ورود قرارگاه خاتمالانبيا (ص) براي ساخت اين آزادراه مطرح شد، ولي مجري ساخت و توسعه آزادراههاي كشور ضمن رد آنها تاكيد كرد: اين پروژه نه تنها متوقف نشده، بلكه با 670 نيروي چيني در حال اجراست و فاينانس آن عملياتي شده است.
و اما تصادفات و تلفات جادهاي كشور كه يكي از معضلات حمل و نقل زميني شده است، طي سال جاري روند افزايشي داشته كه رييس سازمان راهداري در اين باره گفته است: امسال بيش از يك ميليون وسيله نقليه و حدود هزار و 500 كيلومتر به راههاي كشور اضافه شده است كه طبيعتا آمار تصادفات و تلفات را نيز افزايش ميدهد.
طبق وعده وي تا پايان امسال از ميزان تصادفات و تلفات جادهاي كشور كاسته خواهد شد.
همچنين طبق وعده مجري ساختوتوسعه آزادراهها بايد تا پايان سال آزادراه زنجان- تبريز به طور كامل به بهرهبرداري برسد و قطعه سوم آن از بستانآباد تا تبريز كه حدود 32 كيلومتر است تا پايان سال جاري تكميل شود.
اما تنها خبر از حمل و نقل دريايي كشور طي چند روز گذشته وعده واگذاري بنادر چمخاله و كياشهر به بخش خصوصي تا پايان امسال و انتشار اوراق مشاركت بندر چابهار در آينده نزديك از سوي مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي بوده است.
و برخلاف هر هفته كه حمل و نقل هوايي پر خبرترين زير مجموعه وزارت راه و ترابري است، طي اين هفته تنها خبر آن استفاده از هواپيماي استيجاري غربي به جاي توپولوفهاي شركتهاي هواپيمايي بود كه در اين زمينه رييس سازمان هواپيمايي كشوري اظهار كرد: با توجه به اينكه منابع و تسهيلات دولتي براي خروج توپولوفها از آسمان كشور و جايگزيني ناوگان ديگر هنوز تامين نشده است، شركتهاي هواپيمايي الزامي براي خريد هواپيما ندارند و ميتوانند ناوگان استيجاري غربي را جايگزين كنند و اگر كسي توپولوفها را بخرد، ايرلاينها ميتوانند اين اقدام را انجام دهند.
طبق دستورالعمل سازمان هواپيمايي كشوري تا دي ماه بايد پرواز هواپيماهاي توپولوف در آسمان ايران متوقف شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات